darecy Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Mam takie pytanko, czy kupując zestaw HID do B8 muszę rozglądać się za tzw CANBUS, czy wystarczy zwykły plus kodowanie? Jak przekoduję auto na xenony to będzie działać? Juz kilka osób zrobiło zamiankę, kupujesz HID z can bus, nic nie kodujesz. Legalne jest to w Ire? iPad Tapatalk HD
Hohe Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Mam takie pytanko, czy kupując zestaw HID do B8 muszę rozglądać się za tzw CANBUS, czy wystarczy zwykły plus kodowanie? Jak przekoduję auto na xenony to będzie działać? Juz kilka osób zrobiło zamiankę, kupujesz HID z can bus, nic nie kodujesz. Legalne jest to w Ire? iPad Tapatalk HD Czy to jest do końca legalne to nie wiem, ale nie ma problemu na przeglądach. A mógłbyś Jarek, polecić jakiś zestaw? Może znasz kogoś kto ma i sprawdza mu się konkretny kit?
cool506 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Panowie kto ma lusterka składane te przed liftingiem ? Pstryknie mi ktoś foto jak to wygląda ? będę bardzo wdzięczny jutro cykne fote:wink:
Gibons Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Panowie kto ma lusterka składane te przed liftingiem ? Pstryknie mi ktoś foto jak to wygląda ? będę bardzo wdzięczny jutro cykne fote:wink: Dzięki już mam szukam poliftowych
Cuber Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Własnie dorwałem komplet skórzany do siebie z wytłoczką S-line uffffff dwa lata poszukiwań i wreszcie trafił sie z 2013 roku w śmiesznej cenie teraz moje mogę oddać za bezcen jedynie 2,8 tyś
Gibons Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Cuber Trzebabylo brać te Fotele tapicerka skóra Audi S4 S-4 8K0 (3509454014) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mumen Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Kaju182 Dzięki Jędrek, mam takiego jednego lekarza internistę co mu wysłałem licznik do Ostrowa i nie odebrał, wydzwaniał zapewniał i d*pa, teraz nie odbiera telefonu tchórz. Szkoda na takich czasu, strata tylko kasy wysyłka w dwie strony, chyba mam pecha do tego handlu internetowego heh. Znacie takiego doktorka może, podobno ma na forach bardzo niepochlebne opinie jako lekarz.
Cuber Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 gratulacje! te z Bydgoszczy? tak ---------- Post dopisany at 12:05 ---------- Poprzedni post napisany at 12:04 ---------- Cuber Trzebabylo brać te Fotele tapicerka skóra Audi S4 S-4 8K0 (3509454014) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. fajne ale z TDI nie bede robił S4 małym nakładem kosztów bede miał co chciałem od zawsze
Gibons Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No powiem Ci szczerze że ta wersja s-line co miałeś teraz to taka jakaś nijaka z tym materiałem już wolę swoją alcantarę uważam że 100razy lepiej wygląda. Pełna skórka jest fajna bo praktyczna:)
Cuber Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No powiem Ci szczerze że ta wersja s-line co miałeś teraz to taka jakaś nijaka z tym materiałem już wolę swoją alcantarę uważam że 100razy lepiej wygląda. Pełna skórka jest fajna bo praktyczna:) wiesz dla jednych moja jest ideałem dla drugich nie Ja naleze do tych drugich hahaha a skóra to podstawa
Gibons Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Jaką kupiłeś w pełnej opcji ? grzana i el full ?
Cuber Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 bez ful. elekt. jak by była było by miło nie ma nie bede narzekał grzane są dzis moze sie uda je założyć a instalacje pod grzane pupy przed sezonem sie wyreza
Gibons Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 A ty tamtych swoich nie miałeś grzanych ? Ja mam full el brakuje mi tylko grzania. Chętnie bym wyrezał, ale nie wiem czy jest możliwość włożęnia ori mat do środka i jakie to są koszty w ogóle.
Cuber Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Tak bez grzania mam te swoje teraz Panel klimatronica do zmiany , instalacja i jeszcze moze sie okazać do zmiany bornetz
MRDaniel Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Panowie gdzie kupujecie żarniki D3S? I czy wiecie może czy D1S też podejdzie?
proximpuh Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Panowie gdzie kupujecie żarniki D3S? I czy wiecie może czy D1S też podejdzie? D1S nie podejdzie
artua2 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Kaju182 Dzięki Jędrek, mam takiego jednego lekarza internistę co mu wysłałem licznik do Ostrowa i nie odebrał, wydzwaniał zapewniał i d*pa, teraz nie odbiera telefonu tchórz. Szkoda na takich czasu, strata tylko kasy wysyłka w dwie strony, chyba mam pecha do tego handlu internetowego heh. Znacie takiego doktorka może, podobno ma na forach bardzo niepochlebne opinie jako lekarz. licznik z kolorowym fisem?
Rekomendowane odpowiedzi