Gibons Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Z tymi mechanikami to jest w ogóle porażka mi kiedyś chciał wsiąść do samochodu w takich upierdolonych porach i też mu zwróciłem uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Zestawy są rózne wszystko zalezy od naszych potrzeb Jarek kupiłes to MMI ? Tak teraz czekam na jednostkę aby pobawić się i ją odpalić nie wiem czy monitor podejdzie od 3G (tak na początek testów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jest tego od groma na np. ALLEGRO ZESTAW ŚCIĄGACZY DO TAPICERKI 11CZ. YT-0844 YATO (3501341803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Zakupiony THNX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jest tego od groma na np. ALLEGRO ZESTAW ŚCIĄGACZY DO TAPICERKI 11CZ. YT-0844 YATO (3501341803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Zakupiony THNX Łukasz i po co Ci to? I tak połamiesz plastiki, przecież nerwowy jesteś :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jest tego od groma na np. ALLEGRO ZESTAW ŚCIĄGACZY DO TAPICERKI 11CZ. YT-0844 YATO (3501341803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Zakupiony THNX Łukasz i po co Ci to? I tak połamiesz plastiki, przecież nerwowy jesteś :polew: Śmiejesz się, ale ja mam tak samo nie wiem czy te wyjmaki coś pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Panowie, do naszych audiczek trzeba CIERPLIWOŚCI !!! , toż to jak kobieta delikatne jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Wiem jaki sprzęt trzeba mieć Aktywna ochrona podzespołu ochrona komponentów (3558570504) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 W temacie ochrony komponentu, miałem klienta któremu przygotowywałem tarcze, generalnie gość mieszka na terenie Niemiec i tam przerabia Harleye, Polak oczywiście bo jaki Niemiec by dał radę. Twierdzi że bez problemu zdejmie ochronę komponenta w każdym module Audi, ma do tego sprzęt i nie jest to dla niego żaden problem. O koszty nie pytałem ale jak widać jest to do zrobienia bez serwisu. Pytanie tylko czy po zdjęciu np. z jakiegoś jumanego elementu wizyta w ASO pokaże że było coś dłubane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Na FORUM znam juz dwie osoby co ogarniają temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 No nieźle, nieźle, pytanie jeszcze jaka cena i czy trzeba wysłać gateway do sczytania, chyba że to ktoś w okolicy to może warto było by poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Panowie to jest numer spojlera na klapę 8K5071645 ktoś mi powie czy to jest zwykły spojler czy jakiś inny niż "normalny" jaki przychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paudib8 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 dla chętnych pogłębienia wiedzy wygoglować frazę "AN040 - Component protection manager (generation 1/2)" nawet można kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Pewnie ze mozna kupić 1800 Funtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 można wyrwać też za 1/2 ceny widziałem po 1200$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Miedzy innymi tym sprzetem sciagaja CP oraz koduja kluczyki do A4.A5/Q5 itd. Ale i tak cena kosmos dla nas ............VCDesowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Miedzy innymi tym sprzetem sciagaja CP oraz koduja kluczyki do A4.A5/Q5 itd.Ale i tak cena kosmos dla nas ............VCDesowców Może zrobimy sciepe i wyjdzie taniej na kilku hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Miedzy innymi tym sprzetem sciagaja CP oraz koduja kluczyki do A4.A5/Q5 itd.Ale i tak cena kosmos dla nas ............VCDesowców Może zrobimy sciepe i wyjdzie taniej na kilku hehe... Chyba sobie kupię..... kto się dokłada, zrobimy spółę przy tylu komponentach, które zdejmowałem już połowa by się zwróciła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paudib8 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 dla chętnych pogłębienia wiedzy wygoglować frazę "AN040 - Component protection manager (generation 1/2)" nawet można kupić wygląda na to, że Bułgarzy z Sofii (Abritus72/abrites) dość mocno wzieli temat do serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Kuszące .... I rezanie staje się bardziej przyziemne Umieśćmy to w Centralnej Polsce tak aby każdy mial blisko , bo ja mam do Was cholernie daleko ( WRC/ Darecy) ... Bogdan jest 2/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Przeraża mnie bardzo niska cena wejścia, która dzieli od wylewu lewych części na rynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi