proximpuh Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 wiem Grzesiek przy okazji jak się trafi to wpadnie mieszek... jak będę Ci wysyłał klmatronic to będzie niespodzianka, tylko bez mieszka To chyba już nie będzie niespodzianki. He, he, no chyba nie, cholera znowu spaliłem ---------- Post dopisany at 17:39 ---------- Poprzedni post napisany at 17:35 ---------- wiem Grzesiek przy okazji jak się trafi to wpadnie mieszek... jak będę Ci wysyłał klmatronic to będzie niespodzianka, tylko bez mieszka To chyba już nie będzie niespodzianki. He, he, no chyba nie, cholera znowu spaliłem Pany, wie ktoś czy felunek 17" ET 42 wejdzie na heble S4 ???:jerk:myślę o zimówkach, kurna mam prawie nowe a na wiosnę przyszły heble S4 i koło 18" z ET 32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 U mnie przy ET 28 wchodziły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 18 8,5 szerokie et 29 wejdą do b8?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 18 8,5 szerokie et 29 wejdą do b8?? Raczej ciężko, będą tarły o rant nadkola, u mnie ET 32 są na styk:wink: ---------- Post dopisany at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ---------- U mnie przy ET 28 wchodziły Dzięki Grześ, już się bałem, że będę musiał jakieś dystanse dawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 jest gdzieś temat z montażem listew zewn. progowych z s4?? szukam i nie mogę znaleźć, szczególnie chodzi mi o właściwe zamontowanie pod względem odległości:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 wiem Grzesiek przy okazji jak się trafi to wpadnie mieszek... jak będę Ci wysyłał klmatronic to będzie niespodzianka, tylko bez mieszka Jaki Klimatronik? Bogdan pamietasz co mi obiecałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 jest gdzieś temat z montażem listew zewn. progowych z s4?? szukam i nie mogę znaleźć, szczególnie chodzi mi o właściwe zamontowanie pod względem odległości:eusathink:ycznymNie patrz na odległość od góry czy dołu, na progu fabrycznym masz takie przełamanie to końcówki listwy muszą być na środku tego przełamania. Ja swoje będę kleił za tydzień w weekend jak wytrzymasz do tego czasu to mogę Ci pstrynąć i podesłać foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 spoko, raczej wcześniej ich nie nakleje musze je jeszcze przygotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 wiem Grzesiek przy okazji jak się trafi to wpadnie mieszek... jak będę Ci wysyłał klmatronic to będzie niespodzianka, tylko bez mieszka Jaki Klimatronik? Bogdan pamietasz co mi obiecałeś?? Łukasz, to nie ten właśnie próbujemy zrobić coś, żeby polift zadziałał, jak będzie si to mój jedzie do Ciebie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cocco Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Panowie, Jak w b8 będą siedziały felgi 8j 18 et 35 przy oponie 225/40 r18? W b7 siedzą idealnie, ładnie licują się z błotnikami, a jak to będzie wyglądało w b8? Też będą ładnie zlicowane, czy będą schowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Schowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cocco Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Gibons, a orientujesz się może jakie Et przy feldze 8j 18 powinno być, aby felgi były ładnie zlicowane z błotnikami (oczywiście tak, aby nic nie obcierało)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Przy 8j chyba et 29 jest na równo, ale głowy nie dam sobie uciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cocco Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Yhym, czyli ewentualny dystans nie musiałby być wcale taki duży. Dzięki za info:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Przy 8,5j et 32 dają dystans chyba 5mm i jest na równo bodajże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Panowie, czasem z rana po odpaleniu nie rozkłada mi lustra pasazera, dzis wchodze w drzwi KIEROWCY i błąd: 00920- Heated Outside Mirrors : Driver side (Z4)/ Passeneger side (Z5) 012- Electrical Fault in Circuit Jakaś przerwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Panowie, czasem z rana po odpaleniu nie rozkłada mi lustra pasazera, dzis wchodze w drzwi KIEROWCY i błąd:00920- Heated Outside Mirrors : Driver side (Z4)/ Passeneger side (Z5) 012- Electrical Fault in Circuit Jakaś przerwa? sprawdź bezpieczniki Heated Outside Mirrors, Driver Side (Z4) / Passenger Side (Z5) Possible causes: Wiring and / or connections faulty Heated mirror (Z4) / (Z5) defective Possible solutions: Check / repair wiring and connections Check (measuring blocks) / replace heated mirror (Z4) / (Z5) ---------- Post dopisany at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany at 17:24 ---------- Panowie orientujecie się czy tuner radiowy polift 4G0035056E ma ochronę komponentu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cocco Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Witam ponownie Panowie, Mam do was takie pytanko. Znalazłem takie autko: mobile.de Napisali, że auto posiada Navigation Plus. Na zdjęciach nie widać dobrze, czy jest ten joysticzek na środkowej konsoli, ale z opisu wynika, że jest to Navi Plus, bo jest tez napisane, że posiada dysk twardy. Teraz mam pytanko, auto posiada zmieniarkę na 6 CD, sloty na karty SD. To te dwa urządzenia są w schowki? Też widzę, że posiada wyjście AUX. Czy to oznacza, że auto posiada taki kabelek?: Można ten kabelek zmienić na kabelek z USB? I czy po podłaczeniu powiedzmy pendrive'a z muzyką, będzie można przez ten kabelek odtwarzać muzykę, czy tylko ją zgrać na dysk? P.S. Ogólnie co sądzicie o samochodzie, warty uwagi? Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Przy 8,5j et 32 dają dystans chyba 5mm i jest na równo bodajże. eeee czyli felga która mam 8,5x18 et 29 wejdzie mi do b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Witam ponownie Panowie,Mam do was takie pytanko. Znalazłem takie autko: mobile.de Napisali, że auto posiada Navigation Plus. Na zdjęciach nie widać dobrze, czy jest ten joysticzek na środkowej konsoli, ale z opisu wynika, że jest to Navi Plus, bo jest tez napisane, że posiada dysk twardy. Teraz mam pytanko, auto posiada zmieniarkę na 6 CD, sloty na karty SD. To te dwa urządzenia są w schowki? Też widzę, że posiada wyjście AUX. Czy to oznacza, że auto posiada taki kabelek?: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31gMwvB7bSL.jpg Można ten kabelek zmienić na kabelek z USB? I czy po podłaczeniu powiedzmy pendrive'a z muzyką, będzie można przez ten kabelek odtwarzać muzykę, czy tylko ją zgrać na dysk? P.S. Ogólnie co sądzicie o samochodzie, warty uwagi? Z góry dzięki za odpowiedź Moim zdaniem to jest zwykłe MMi 2G, ma zmieniarke i nie widze tam "MULTIMEDIA SYSTEM" , auto ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi