Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

18 były ori ale chyba do A3 a tam jest inny otwór centrujący chyba.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie gdzie włączyć aby się szyby domykały z pilota po dłuższym przytrzymaniu, bo kiedyś działało a teraz już słabo działa, nie mogę tego znaleźć. Czy muszę kabelek podłaczyć ...

Niekoniecznie trzeba kodować. Jak wymieniałeś sterownik drzwi, to wystarczy potrzymać dłużej przycisk. Zerknij TUTAJ - u mnie zadziałało.

To akurat u mnie działa, drugi stopień przycisku w drzwiach i domykanie bez trzymania przycisku. Nie działa sterowanie szyb z pilota tak aby wszystkie razem zamknąć lub otworzyć, choćby dla przewietrzenia wnętrza. No ale poszperam jeszcze w menu CAR a jak nie to VagCanPro :) Chyba że jest jeszcze opcja z zielonego Menu, tylko że tam po murzyńsku wszystko a ze mnie murzyn to słabo jest :wink:

Opublikowano

Panowie, czy można podciąć/przyszlifować rurki wydechu z tyłu bez konsekwencji? Nie bęcie to rdzewieć czy coś?

Opublikowano

Mi blacharz przyszlifował przez przypadek końcówkę wydechu, myślałem że go zabiję, nie widać tego bardzo bo tak z 4 cm od końca ale drasnął od góry i teraz rdzewieje, tak ze myślę że jak obetniesz to lipa. Mówię o kocówkach polerowanych, ale jak masz zwykłe z nierdzewki to chyba można podciąć, tylko tarcza do nierdzewki musi być.

Opublikowano

Mam zwykłe. Właśnie zdjąłem końcówki do wyczyszczenia i myślałem żeby przy okazji wyrównać rurki, bo są różne. Głupio to wygląda.

Opublikowano

Ma ktoś schemat podłączenia przetwornicy 230V ? muszę sprawdzić instalację bo mam pewien problem podłączając cokolwiek do przetwornicy od razu leci bezpiecznik w kosmos. Ma ktoś jakiś pomysł jak sprawdzić gdzie przyczyna ? dodam że wcześniej korzystałem z tego kilka razy i było ok.

Opublikowano

Brał ktoś ledy od tomnika do swojej A4. Te żółte światło w środku mnie wykańcza.

Opublikowano
Brał ktoś ledy od tomnika do swojej A4. Te żółte światło w środku mnie wykańcza.
Ja wziąłem i mile się zaskoczyłem barwa ładna biała a co do jasności to mega pozytyw nawet może ciut za mocne...brałem 4000K
Opublikowano

Wladi podał byś link do jego profilu?

Opublikowano

http://a4-klub.pl/members/tomnik-88555/

---------- Post dopisany at 10:32 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ----------

U mnie wygląda mniej więcej tak, ale nie odwzorowuje tego jak na żywo świecą poza tym robiłem kalkulatorem:wink:

a90582fc3874.jpg

Opublikowano

Dzięki

Opublikowano

Pany znalazłem coś takiego i pytanie czy podejdzie to do mojego auta? Jak myślicie jak będzie to wyglądać? Opony tak jak pisałem wcześniej mam zamiar kupić 235/35/19 ORYGINAŁ ALUFELGI AUDI A4 A5 A6 C7 A7 A8 HURTOWNIA (4171075544) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano
Pany znalazłem coś takiego i pytanie czy podejdzie to do mojego auta? Jak myślicie jak będzie to wyglądać? Opony tak jak pisałem wcześniej mam zamiar kupić 235/35/19 ORYGINAŁ ALUFELGI AUDI A4 A5 A6 C7 A7 A8 HURTOWNIA (4171075544) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Wydaje mi się, że będą przycierać ze względu na małe ET.

Opublikowano

Wydaje mi się, że będą przycierać ze względu na małe ET.

No własnie muszę wiedzieć bo do jutra je zarezerwowałem i muszę być pewny

Opublikowano

Pany ma ktoś ten schemat podłączenia przetwornicy 230v ?

Opublikowano
Opublikowano

no właśnie tamte widziałem i wydaje mi sie ze to nie ten kolor ;) na zdjęciach tez nieraz rożni wygląda ten kolor