Opublikowano 11 Sierpnia 201412 l a jak sie jeździło na takim kole ? Nie rzucało po drodze? a samo koło do B8 będzie pasiło na oko ? Edytowane 11 Sierpnia 201412 l przez edraven
Opublikowano 11 Sierpnia 201412 l Ja przetestowałem je na bardzo krótkim w miarę prostym odcinku wiec moja ocena jest raczej mało obiektywna. Felga ma nawet całkiem spoko wzór tak ze powinno być lala[emoji14] Edytowane 11 Sierpnia 201412 l przez Kaju77
Opublikowano 11 Sierpnia 201412 l Myślę że Kaju pomimo jazdy po prostym odcinku również musiał kilka razy skręcić
Opublikowano 11 Sierpnia 201412 l Biore je w takim razie bo w dobrej walucie są a podobają mi się. dobrze by było wiedzieć jeszcze czy obciążone auto przyjmie takie koło ... Dzięki panowie za info
Opublikowano 11 Sierpnia 201412 l Panowie...moze ktos zmienial u siebie wspomaganie na elektryczne(poliftowe)?
Opublikowano 11 Sierpnia 201412 l Witam , poszukuję części do lampy bi xenonowej do Audi A4 B8 2010 rok , chodzi mi dokładnie o obudowę paska ledowego takie podłużne wąskie szkło z paskiem chromowym znajduje się za szkłem kloszem głównym , szukam też samych kloszy najlepiej nie spiaskowanych nie poobijanych ( smaych kloszy nowych chyba nie darade kupić ? ) Jeśli ktoś ma części elementy lamp np. powypadkowych rozbitych to proszę o kontakt na PW
Opublikowano 11 Sierpnia 201412 l Panowie... moze ktos zmienial u siebie wspomaganie na elektryczne(poliftowe)? ty juz sie uspokój
Opublikowano 11 Sierpnia 201412 l Ja mowie poważnie, inetesuje mnie kilka aspektow i lista rzeczy do wymiany Edytowane 11 Sierpnia 201412 l przez _Gabriel_
Opublikowano 11 Sierpnia 201412 l Było kiedyś. Nie pamiętam kto, ale ktoś to dorezał. Użyj szukajki, podobno teraz działa. Panowie, czy klapki od spryskiwaczy lamp zmieniały się w historii B8? Pytam, bo moje zdecydowanie nie współpracują ze spryskami. Moja Etka, niestety, też nie współpracuje w tej sprawie.
Opublikowano 12 Sierpnia 201412 l Panowie, czy taki mieszek podejdzie do poliftowej B8 z stronic'iem? http://allegro.pl/audi-s-tronic-mieszek-galka-zmiany-biegow-8u2-i4452335525.html
Opublikowano 12 Sierpnia 201412 l Było kiedyś. Nie pamiętam kto, ale ktoś to dorezał. Użyj szukajki, podobno teraz działa. wlasnie wiem, ze ktos zakladal, ale jakos nie moge znalezc Edytowane 12 Sierpnia 201412 l przez _Gabriel_
Opublikowano 12 Sierpnia 201412 l Witam , poszukuję części do lampy bi xenonowej do Audi A4 B8 2010 rok , chodzi mi dokładnie o obudowę paska ledowego takie podłużne wąskie szkło z paskiem chromowym znajduje się za szkłem kloszem głównym , szukam też samych kloszy najlepiej nie spiaskowanych nie poobijanych ( smaych kloszy nowych chyba nie darade kupić ? ) Jeśli ktoś ma części elementy lamp np. powypadkowych rozbitych to proszę o kontakt na PW Jedną wkładkę zreflektora mam, ale chyba prawa o ile pamietam. Panowie a gdzie teraz w tej nowej szacie znaleźć swoje wiadomości, skrzynka odbiorcza nadawcza etc. bo mam kilka informacji w mailu z otrzymaną widomością a nie wiem jak odpowiedzieć
Opublikowano 12 Sierpnia 201412 l Panowie a gdzie teraz w tej nowej szacie znaleźć swoje wiadomości, skrzynka odbiorcza nadawcza etc Nie ma za co Edytowane 12 Sierpnia 201412 l przez sowiq
Opublikowano 13 Sierpnia 201412 l Panowie, poliftowa B8 z MMI 3G low i B&O po zmianie na MMI 3G+ nie ma dzwieku przy odtwarzaniu z DVD, dysku lub karty. Radio gra, nawigacja gada a mp3 - cisza. jakies pomysly?
Opublikowano 13 Sierpnia 201412 l Autor CAN gateway ma w liście połączeń zaznaczoną 3G+ ? CP ściągnięte prawidłowo ?