Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy się może różnić zamek w drzwiach w wersji rhd i lhd? Bo właśnie wyjąłem mój i ma on numer 8J2 837 815 A. Gdzie ja taki badziew znajdę?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak szukałem dla siebie zamka, to ETKA nie wspominała nic na temat różnic lhd/rhd. Ale co prawda to były tylne drzwi

Opublikowano

Jak szukałem dla siebie zamka, to ETKA nie wspominała nic na temat różnic lhd/rhd. Ale co prawda to były tylne drzwi

Tylne mogą być jednakowe.

Opublikowano

chłopaki Macie schemat syreny alarmu ... oczywiście mam byka no i założyłem że to bateryjki podmieniłem na nową no i znów dalej no conection więc cza kable czeking..

dodam alarm sie załacza kierunki latają al horna nie ma a ni mru mru :D

emmmm Może jadnak ktoś podpowie :) bo na etce nic nie ma nawet nie wiem gdzie alarm siedzi :D

Opublikowano

A moża ma ktoś z państwa niepotrzebny, stary zamek po wymianie? Ja w moim chyba za głęboko włożyłem ręce i potrzebuję paru części zamiennych. :wink:

Opublikowano

A moża ma ktoś z państwa niepotrzebny, stary zamek po wymianie? Ja w moim chyba za głęboko włożyłem ręce i potrzebuję paru części zamiennych. :wink:

Ja mam, tylni prawy. Oddam za koszty wysyłki.

Opublikowano

Dzięki. Myślisz, że te plastiki/zapadki jakieś w środku podejdą do zamka z lewej strony auta?

Opublikowano

Dzięki. Myślisz, że te plastiki/zapadki jakieś w środku podejdą do zamka z lewej strony auta?

Nie mam pojęcia, to mogą być lustrzane odbicia. Miałem też prawy, ale rozebrałem żeby zobaczyć czy da się to naprawić i wywaliłem... Jeśli masz problem z otwieraniem z centralnego zamka ("Niezrozumiały sygnał..."), to tylko wymiana. Rzuć okiem na mojego posta - wrzuciłem kilka zdjęć co jest w środku. Elektronika jest nienaprawialna. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/269382-problem-z-zamkiem-tylnych-drzwi-008-niezrozumialy-sygnal/?p=4033034

Opublikowano

Widziałem ten wpis. Myślę jednak, że u mnie to coś innego. Są tam takie mikrostyki wciskane przez jakieś plastikowe pierdolniczki i myślę, że tu leży pies pogrzebany. Problem w tym, że złamałem jeden plastikowy element w środku i nie mogę tego naprawić. Jakbym znalazł taki zamek na części (najlepiej cały, bo nie wiem jak to poskładać - muszę porównać), to mógłbym pokombinować.

Po za tym, nie mogę znaleźć takiego numeru jak mój a nie wiem czy inny zabangla. Mam na myśli podmiankę.

Opublikowano

No ja Ci powiem, że jak rozebrałem te mechanizmy, to z powrotem bym tego nie poskładał :kox: Mnóstwo dziwnych części...

Jakby coś to pisz z tym zamkiem - jest wymontowany i nie rozbierany. Pewnie go za jakiś czas wyrzucę na śmieci, bo pożytek z niego dla mnie już żaden.

Opublikowano

No ja Ci powiem, że jak rozebrałem te mechanizmy, to z powrotem bym tego nie poskładał :kox: Mnóstwo dziwnych części...

Jakby coś to pisz z tym zamkiem - jest wymontowany i nie rozbierany. Pewnie go za jakiś czas wyrzucę na śmieci, bo pożytek z niego dla mnie już żaden.

Jasne, dzięki! Jak nie znajdę lewego, to się zgłoszę.

Opublikowano

koszt transportu nie drogi zaryzykuj :P

Opublikowano

Tylko, że mieszkam w Irlandii. :wink:

Opublikowano

hehe no jo irish guy :D no to już ciut większe koszta transporta :)

mama leciała do birmingham w sobote trza było pisać wczesniej by zabrała i z tamtad wysłała :P

Opublikowano

Hehe. ?

Opublikowano

Hej

Mam pytanko czy lampy neonowe tylnie pasuja do sedana z 2009?

Opublikowano

Pasują ale do wymiany również klapa bagażnika

Opublikowano

No i zderzak. Chyba ze się mylę ...

A ode mnie pytanko, czy zderzak polift S-Line Avant i sedan mają taką samą dokładkę i czy zderzaki sa takie same w polifcie S-Line i S4 tak jak to było w starszej wersji czy coś pomącili i wszystko inne ?

A podłączał może ktoś telefon w to gniazdo w schowku, bo się tak zastanawiam czy po podłączeniu będzie pracował równolegle z drugim przez bluetuth czy jedno drugie wyklucza ?

Opublikowano

Jasiu, jest tak samo jak w przed lifcie, dokładki pasują i do Avanta i do sedana i zderzak Sline i S4 jest praktycznie taki sam, rózni się tylko dokładką

Opublikowano

No tak też myślałem ale nie byłem pewny do końca. Dzięki Bogdan. Czy podpytałeś w ASO o te klameczki ...