Opublikowano 21 Stycznia 201511 l Panowie, wymieniłem licznik na RS4 polift i po zatankowaniu do pełna pokazuje mi, że mogę przejechać tylko 550 km na zbiorniku, przy oryginalnym było zawsze ok 900, można coś z tym zrobić ? może jakaś korekta w adaptacjach ? ma ktoś jakiś pomysł ?
Opublikowano 21 Stycznia 201511 l Panowie, wymieniłem licznik na RS4 polift i po zatankowaniu do pełna pokazuje mi, że mogę przejechać tylko 550 km na zbiorniku, przy oryginalnym było zawsze ok 900, można coś z tym zrobić ? może jakaś korekta w adaptacjach ? ma ktoś jakiś pomysł ? Teraz będzie Ci palił jak RS.
Opublikowano 21 Stycznia 201511 l Mam może banalne pytanie, ale jak sprawdzić olej na silniku? nie widze tam bagnetu A druga sprawa, na kompie przy probie wejscia w poziom oleju pojawia mi sie komunikat ze nie ma dostepnych informacji na ten temat, do tej pory bylo wszystko ok. Moze miec to zwiazek z przekroczonym terminem inspekcji ktora mi sie wyswietla? Ja z tego wszystkiego zakupiłem bagnet "serwisowy" Fakt faktem nie miałem dziwnych komunikatów związanych z niemożliwością sprawdzenia oleju ale mam podejrzenia że mam uwalony czujnik poziomu oleju (choć jako błąd nie wyskakuje).... Ile taki bagnet ? gdzie kupiłeś ? Allegro 39,50PLN http://allegro.pl/miarka-bagnet-do-sprawdzania-poziomu-oleju-vw-audi-i4999993666.html
Opublikowano 21 Stycznia 201511 l No a skąd wiedzieć na ile ma ten stoper ustawiony w 2.0 tdi żeby bagnet nie wchodził za głęboko albo za płytko ? Bo jeśli stoper będzie źle ustawiony to i pomiar oleju będzie nieprawidłowy
Opublikowano 21 Stycznia 201511 l No a skąd wiedzieć na ile ma ten stoper ustawiony w 2.0 tdi żeby bagnet nie wchodził za głęboko albo za płytko ? Bo jeśli stoper będzie źle ustawiony to i pomiar oleju będzie nieprawidłowy Dokładnie tak jak piszesz. Jak bedzie zle ustawiony to pomiar bedzie lipny :/
Opublikowano 22 Stycznia 201511 l mam s4 b8 avant na części (poza zawieszeniem i hamulcami), jakby ktoś potrzebował jakieś graty pisać pw Edytowane 22 Stycznia 201511 l przez marcin_o23
Opublikowano 22 Stycznia 201511 l 2009 rok, na pokładzie stołki kubełki te takie jak u ciebie z zintegrowanym zagłówkiem, czarne + alcantara, czarny sufit bez szybra, b&o kompletne, dekory carbon, kamera cofania, 18 na zimie w idealnym stanie i reszta jak to esa, tylna klapa ze spojlerem, zderzak tylny z pdc
Opublikowano 22 Stycznia 201511 l Panowie jak to jest z bangiem, kratki na podszybiu zawsze mają tą obwódkę taką ciemną czy występują z jasną jak te w boczkach drzwi ?
Opublikowano 22 Stycznia 201511 l Panowie jak to jest z bangiem, kratki na podszybiu zawsze mają tą obwódkę taką ciemną czy występują z jasną jak te w boczkach drzwi ? zawsze jest na podszybiu obwódka ciemna , chyba dlatego żeby nie odbijała się tak mocno w szybie przedniej
Opublikowano 22 Stycznia 201511 l 2009 rok, na pokładzie stołki kubełki te takie jak u ciebie z zintegrowanym zagłówkiem, czarne + alcantara, czarny sufit bez szybra, b&o kompletne, dekory carbon, kamera cofania, 18 na zimie w idealnym stanie i reszta jak to esa, tylna klapa ze spojlerem, zderzak tylny z pdc Nic dla mnie Carbon, kamere, skorzane kubelki z pamiecou mam tez na sprzedaz.
Opublikowano 23 Stycznia 201511 l Witam. Wiem, że tak na sucho ciężko cokolwiek stwierdzić. Ojciec rano przejechał samochodem może kilometr. Jechał na 2 biegu i auto zgasło( zapaliła się kontrolka aku) i odpaliło jeszcze raz bo był na biegu. Pokazała się kontrolka oleju. Dopchali auto na parking i dolali oleju. Kontrolki brak, ale auto już nie odpaliło. Mogła paść pompa oleju?( passat 08r 1.9 ) edit Póki co padnięta pompa paliwa ;/ zobaczymy czy to wszystko. Edytowane 23 Stycznia 201511 l przez nYgus9928
Opublikowano 23 Stycznia 201511 l Panowie jak to jest z bangiem, kratki na podszybiu zawsze mają tą obwódkę taką ciemną czy występują z jasną jak te w boczkach drzwi ? zawsze jest na podszybiu obwódka ciemna , chyba dlatego żeby nie odbijała się tak mocno w szybie przedniej Dzięki za info, a czy w takim kolorze występowały w drzwi i przy lusterkach ??
Opublikowano 23 Stycznia 201511 l Panowie jak to jest z bangiem, kratki na podszybiu zawsze mają tą obwódkę taką ciemną czy występują z jasną jak te w boczkach drzwi ? zawsze jest na podszybiu obwódka ciemna , chyba dlatego żeby nie odbijała się tak mocno w szybie przedniej Dzięki za info, a czy w takim kolorze występowały w drzwi i przy lusterkach ?? Nie, tylko na podszybiu
Opublikowano 23 Stycznia 201511 l Ktoś wrzucał kiedyś tutaj link do takiej strony z long coding helperem w vcds można było sobie online obliczać bity. Ma ktoś może linka do tego.
Opublikowano 24 Stycznia 201511 l Panowie, czy do tej kierownicy od Gibonsa podpasuje moja poducha, czy trzeba będzie wymieniać? (auto mam z 2008) http://a4-klub.pl/index.php?/topic/301843-kierownica-trojramienna-multifunkcja-skora-gladkapikowana-a4-a5-q5-a6/