Opublikowano 20 Stycznia 201511 l szybkie pytanko , po sprawdzeniu historii auta w danych samochodu pisze : Kod kraju SWE Region 222 czyli co przeznaczone rynek na Szwecja ?
Opublikowano 20 Stycznia 201511 l kupował ktoś klamki z RSa ? do a4 ? komplet przód i tył ile to może być warte ?
Opublikowano 20 Stycznia 201511 l przód 36,13€ NETTO za sztukę (VAT 19%) tył 33,50€ NETTO szt. ceny z 28.04.2014 Edytowane 20 Stycznia 201511 l przez andynl
Opublikowano 20 Stycznia 201511 l kupował ktoś klamki z RSa ? do a4 ? komplet przód i tył ile to może być warte ? Kupuj fotele ode mnie, i klamky RS, masz gratis
Opublikowano 20 Stycznia 201511 l Ja nie chce klamek mam na sprzedaż weż moje i Ci dopłacę Edytowane 20 Stycznia 201511 l przez Gibons
Opublikowano 21 Stycznia 201511 l Mam może banalne pytanie, ale jak sprawdzić olej na silniku? nie widze tam bagnetu A druga sprawa, na kompie przy probie wejscia w poziom oleju pojawia mi sie komunikat ze nie ma dostepnych informacji na ten temat, do tej pory bylo wszystko ok. Moze miec to zwiazek z przekroczonym terminem inspekcji ktora mi sie wyswietla?
Opublikowano 21 Stycznia 201511 l Mam może banalne pytanie, ale jak sprawdzić olej na silniku? nie widze tam bagnetu A druga sprawa, na kompie przy probie wejscia w poziom oleju pojawia mi sie komunikat ze nie ma dostepnych informacji na ten temat, do tej pory bylo wszystko ok. Moze miec to zwiazek z przekroczonym terminem inspekcji ktora mi sie wyswietla? Ja z tego wszystkiego zakupiłem bagnet "serwisowy" Fakt faktem nie miałem dziwnych komunikatów związanych z niemożliwością sprawdzenia oleju ale mam podejrzenia że mam uwalony czujnik poziomu oleju (choć jako błąd nie wyskakuje)....
Opublikowano 21 Stycznia 201511 l Ten "dziwny komunikat" pojawia się jak w aucie była otwarta maska (sygnał dla komputera, że być może ktoś dolewał oleju), a komputer jeszcze nie obliczył ilości oleju. Jak silnik rozgrzeje się do 90 stopni i po zgaszeniu postoi kilka minut, to poziom będzie widoczny w komputerze. Edytowane 21 Stycznia 201511 l przez sowiq
Opublikowano 21 Stycznia 201511 l Dzięki, otwierałem maskę rzeczywiście więc pewnie przez to mi się skasowało
Opublikowano 21 Stycznia 201511 l Panowie poszukuję lamp do sedana 2009 ledy przedlift nie chce mi się wymieniać klapy dla samych lapm polift
Opublikowano 21 Stycznia 201511 l Mam może banalne pytanie, ale jak sprawdzić olej na silniku? nie widze tam bagnetu A druga sprawa, na kompie przy probie wejscia w poziom oleju pojawia mi sie komunikat ze nie ma dostepnych informacji na ten temat, do tej pory bylo wszystko ok. Moze miec to zwiazek z przekroczonym terminem inspekcji ktora mi sie wyswietla? Ja z tego wszystkiego zakupiłem bagnet "serwisowy" Fakt faktem nie miałem dziwnych komunikatów związanych z niemożliwością sprawdzenia oleju ale mam podejrzenia że mam uwalony czujnik poziomu oleju (choć jako błąd nie wyskakuje).... Ile taki bagnet ? gdzie kupiłeś ?