mystic.pl Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 To sie nazywa rezacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 http://moto.allegro.pl/audi-a5-s5-a4-s4-rs4-rs5-s3-tt-s-line-kierownica-i2177622057.html :slina::slina::slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Panowie jakie macie opinie o Eibach Pro Kit? bo zastanawiam się nad takim zestawem do mnie.. Jedrekx uważaj z tą glebą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Jedrekx uważaj z tą glebą no jeśli zapłacę tyle za lakiernika to z eibachami trochę poczekam w poniedziałek/wtorek będę gadał z kim innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Do tego zestawu daja tez takie podkładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 tylko na tym foto to chociaż delikatny jest ten zjazd.. u mnie do garażu jest "odrobinę" stromiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 ... i jeszcze 2 gosci w prezencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ja tez tak kiedyś wjezdzałem do kumpla garazu jak wygłuszałem drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 wiem ze juz bylo, ale duzo tych stron sie zrobilo. Ma ktos pod reka kodowania? fis i doswietlanie zakretow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Doswietlanie zakrętow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 cholera.. szkoda, że w Bydgoszczy nikt nie ma VCDS'a żeby mi zakodował doświetlanie zakrętów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 cholera.. szkoda, że w Bydgoszczy nikt nie ma VCDS'a żeby mi zakodował doświetlanie zakrętów.. dla mnie ta funkcja jest bez sensu - jeżdżą takie auta po mieście i mrugają cały czas a to z jednej strony a to z drugiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 to i tak by tylko działało przy włączonych światłach mijania. przy dziennych to nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ja tez kiedys, mialem właczona to funkcje... - chcialem zobaczyc jak to dziala Po pewnym czasie zdecydowalem sie ja wylaczyc - zaczela mi przeszkadzac. Kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ja tez kiedys, mialem właczona to funkcje... - chcialem zobaczyc jak to dzialaPo pewnym czasie zdecydowalem sie ja wylaczyc - zaczela mi przeszkadzac. Kwestia gustu mam taki sam gust , śmiesznie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 jesli cos ma poprawic widocznosc w nocy to zdecydowanie nie jest smieszne, a zasadne. coraz wiecej aut ma to seryjnie, tyle, ze zazwyczaj p.mgielne zaprojektowane sa tak by duzo boku doswietlaly.. wlaczalem w nocy p.mgielne by zobaczyc ile daja i niestety raczej niewiele.. Grzes, zraportuj cze zauwazyles poprawe... edita: btw: gratuluje wyboru auta, panie i panowie Na bazie zebranych danych, DEKRA wyłania też model "Najlepszy ze wszystkich klas". Tytuł ten utrzymuje auto, które we wszystkich kategoriach przebiegu uzyskało najlepszy uśredniony wynik. W najnowszym zestawieniu zwyciężyło.. http://moto.pl/MotoPL/1,90109,10970823,Najmniej_awaryjne_czyli_raport_DEKRA_2012.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Doswietlenie zakrętow to wg. mnie to tylko taki bayer Praktycznie nic nie daje i nie poprawia widocznosci w nocy . W A4 B8 daje radę juz BIX skrętny ( kierowany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Doswietlenie zakrętow to wg. mnie to tylko taki bayer Praktycznie nic nie daje i nie poprawia widocznosci w nocy .W A4 B8 daje radę juz BIX skrętny ( kierowany) i za tą wypowiedź , dla ciebie Grzesiu ludzik - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Pojawiła sie juz nowa poducha z A4 2012 http://moto.allegro.pl/audi-a4-8k-rok-2011-poduszka-powietrzna-i2179425931.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Doswietlenie zakrętow to wg. mnie to tylko taki bayer Praktycznie nic nie daje i nie poprawia widocznosci w nocy . w Q7 poliftowym za to dużo daje, bo oprócz halogenu doświetla się jeszcze coś w lampie po danej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi