dziadek Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Jedrku, jesli chodzi o osłone, o ktorej wspomina Cuber, to mozna ja delikatnie przyciąc - ta od S-line jest nieco krotsza, ale zapewniam Cie, ze ta roznice spokojnie sobie dotniesz a 150zl(bo chyba tyle kosztuje) zostaje w kieszeni. dziękuję bardzo za informację w razie czego to poproszę znajomego żeby mi to dociął, wczoraj jak byłem u niego to składał 2 śliczne mercedesy: G-klasę 55AMG i takie coś: http://taxi-limuzyna.pl/history/mercedes-1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 http://allegro.pl/felgi-19-z-oponami-audi-a4-a5-s5-a6-i2182998822.html Cena nienajgorsza chyba co? Z oponami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Tak trzeba dac za komplecik jak opony sa OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Apropo's felg... Ma ktos jakis pomysl, jaki kolor felg wybrac do srebnego samochodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 http://allegro.pl/felgi-19-z-oponami-audi-a4-a5-s5-a6-i2182998822.htmlCena nienajgorsza chyba co? Z oponami... ja dałem 200zł mniej z wysyłką, z prawie nowymi oponami od tych magików z Knurowa:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Jaki jest zakres parametru felgi ET dla B8 ? Klepane z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Jaki jest zakres parametru felgi ET dla B8 ?Klepane z telefonu ORI to ET 26-46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Wielkie dzieki. okazyjnie kupilem felgi od A5: 8 x 17 ET 26 z oponami 245/45R17 95 Y i zastanawiam sie czy nie wymagaja dystansow.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 ET 26 jest spoko im mniejsze w B8 tym wiecej idą na zewnatrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 no to super, mam nadzieje, ze nie beda wystawaly.. podoba mi sie to, ze nie widac po tym aucie, ze jest szybkie - a jest chce pozostac przy skromnym wygladzie. niech bedzie cichociemne. dlatego tez skromna felga: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 http://moto.allegro.pl/audi-a4-b8-8k0-lampy-xenon-lift-2012-i2201819224.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Bylem dzis po graty w aso Wole bezyk Slabo foty wyszly... Klepane z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 A tu s5 Nie ma czarnej ramki przy zegarach jak s4 Jak bedzie cieplo w weekend to moze wreszcie wieksze rezanie uskutecznie: ami, gniazdo 12v w bagazniku, blutek do fona i lampka schowka Klepane z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Na pewno jest wiele drobnych szczegułów ktore dopracowali np. MMI , wszystkie elementy w chromiku , itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 no MMI wygląda super fajnie by było jakby wypuścili jakiś update sofu żeby w naszych MMI wyglądało to podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Eee nie sadze by wypuscili taki update... Czyms trzeba ludzi motywowac do zmiany, dzis to jest nabieranie na nowy soft... Jak w smartfonach.. Pomysl, ze od tego auto nie smiga lepiej Klepane z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 wiem, wiem.. tak tylko piszę, że fajnie by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Pewnie Prezio cos grzebał bo wszedzie foty zniknęły, Emoty tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 ale juz chyba dziala.. ? od wczoraj sie zastanawiam, co trzeba zrobic by uruchomic DAB.. pewnie jakies proste kodowania radia i modul DAB... tylko jaki.. jest tego w pyte na ebayu i allegro.. skoro mieszkam w zasiegu nadajnikow i sporo slucham radia to czemu nie? DSP nie dziala przy analogowym radiu... a moze ktos ma u siebie i nie jest mu potrzebny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 no to osłona termiczna (8K0804172) i 2 zaciski (N90335005) odebrane. wydatek całe 109,56 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi