Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrob testy w 6D

Miał ktoś taki problem z tylnią klapą? Mianowicie otwiera się tylko do 1/3 i zatrzymuje się i trzeba ręcznie przy użyciu siły otworzyć wyżej. Po wciśnięciu guzika zamykanie opada normalnie w dół. Na kompie zero błędów jakieś sugestie gdzie szukać problemu?

w instrukcji jest info na temat ustawiania wysokosci na jaka ma sie otwierac - moze sobie zaprogramowales zeby tylko na taka wysokosc sie otwieralo?

Już jest oki, reset sterownika i ponowna adaptacja załatwiła sprawę, ustawiłem sobie jeszcze aby podnosiło na 100% a nie tak jak dotychaczas na 87%. Podziękował za sugestie :wink:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Możesz kolego podzielić się umiejętnościami co i jak wykonać :wink:

Opublikowano

Możesz kolego podzielić się umiejętnościami co i jak wykonać :wink:

Wchodzimy w sterownik klapy czyli 6D. Otwieramy klapę.

Następnie Nastawy podstawowe, czy też Basic Settings [04]

W kanale 000 dokonujemy zapisu wartości na 0 co spowoduje zresetowanie ustawień sterownika.

Kolejnym krokiem jest wejście w Testy wykonawcze podzespołów sterownika, Output tests [03]

Wykonujemy kolejno wszystkie kroki klapa zamknie się, później otworzy i punkty krańcowe zostaną zapisane.

Opublikowano

Jeszcze jedna rzecz w temacie Zderzaka S-line :decayed:

Czy zaślepka spryskiwacza reflektorów w wersji s-line różni się mocno od zwykłej?

S-line to 8k0955275A/8k0955276A

Zwykła to 8k0955275/8k0955276

Czy trzeba koniecznie je wymieniać ? :eusathink:

Opublikowano

Mógł by ktoś podrzucić numery kostek do lamp tylnych sedan LED LIFT ? Potrzebne 4 kostki, chyba że lewe od prawych się nie różnią to 2 numery ... Z góry dzięki.

Opublikowano

Mógł by ktoś podrzucić numery kostek do lamp tylnych sedan LED LIFT ? Potrzebne 4 kostki, chyba że lewe od prawych się nie różnią to 2 numery ... Z góry dzięki.

2x 8K0 973 705 B

2x 8R0 973 605

:)

Opublikowano

2x 8K0 973 705 B

2x 8R0 973 605

:)

Przypomniałem sobie, że to do avanta, ale nie wiem czy ma znaczenie.

Opublikowano

Czy zaślepka spryskiwacza reflektorów w wersji s-line różni się mocno od zwykłej?

z tego co pamietam to sa inne , sprawdz wymiary u siebie

Opublikowano

Jest gdzies przepis jak zdemontować podłokietnik z kanapy tylnej?

Opublikowano

Na pewno ? :)

Nooo, kostki Avant ma na pewno inne niż sedan ... Grzesiek a Ty byś tam nie spojrzał na te kostki bo ja to nigdy nie mogę znaleźć tego w tych zasobach EtkaElsa :)

Ps. Czy tapicerka w sedanowej klapie liftowej jest inna niż w zwykłej ? Kufa nie ma nigdzie klapy do sedana w polifcie masakra jakaś, kiedyś była na Alledrogo za 600 razem z kamerą to olałem a teraz bym uzłocił taki komplecik :).

Opublikowano

Tapicerka klapy bagażnika sedan lift jest inna niż zwykła (płaciłem 100zł z wszystkimi mocowaniami gumkami itd.)

Opublikowano

Zaślepki są inne

Opublikowano

Chłopaki gdzieś był temat jak zamontować listwy zewnętrzne S-line, pamiętam ze go przeglądałem a teraz nie mogę znaleźć. Może ktoś pamięta gdzie go szukać?

Edytowane przez Kaju77

Opublikowano

Chłopaki gdzieś był temat jak zamontować listwy zewnętrzne S-line, pamiętam ze go przeglądałem a teraz nie mogę znaleźć. Może ktoś pamięta gdzie go szukać?

Listwy progowe ?

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/234495-listwy-s4-s-line-zewnetrzne-progowe-montaz/?p=3354585#entry3354585

Opublikowano

Listwy progowe ?

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/234495-listwy-s4-s-line-zewnetrzne-progowe-montaz/?p=3354585#entry3354585

Dzięki wielkie, przed chwilą przeglądałem ten dział i nie znalazłem [emoji35] [emoji35] [emoji35]
Opublikowano

Ktoś coś ?

Opublikowano

Ktoś coś ?

Kiedyś się za to zabierałem, ale śruby są na klej i obrabiają się łby jak się chce wykrecić. Jeszcze to zaatakuję bo mam w planach przełożyć oparcie z tunelem na narty a do tego trzeba wymontować podłokietnik ...

Opublikowano

z tego co pamietam to sa inne , sprawdz wymiary u siebie

Nie mam jeszcze dostępu do auta :kwasny:

Andynl pisze, że są inne wiec zamówię :decayed:

Opublikowano

są inne na pewno bo próbowałem u siebie założyć i niestety nie pasiły