wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Obiecuje pivko A co masz w podpowiedziach na VCDSie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Nic nie ma zadnych opcji opisanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Jeszcze jedno info: po wyjeciu bezpiecznika modul Can Gateway raportuje blad o braku Media Playera pos 3 (R120) Zastanawiajace, bo AMI ma numer R199 Ok, znalazlem date produkcji radia: 14.03.08 Czyli przed tygodniem 22 Moge zapomniec Ciekawe, czy trzeba tylko radio zamienic czy rowniez can modul bo tez jest stary No i czy radio wymaga jakiegos specjalnego kodowania czy zwykle vcdsem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Jak co mam chyba symphony z września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Alvaro, Plug & play? Bedzie pasowalo bez dekodowania itp? Przy okazji: http://m.de.audi.tv/video_10493_22083.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Wrrr znalazlem T18a opisane jako zlacze 18 stykowe czarne "w konsoli srodkowej z tylu" i zagladam przez poleczki w console i nie moge tego namierzyc.. Grzegorz pamietasz moze czy przy okazji zdejmowania tunelu srodkowego nie widziales takiego zlacza? Do niego wlasnie ida kable do modulu telefonu.. moze nie wszystkie, bo nie mam w radiu zielonego zlacza ale mam np 2 mikrofony w podsufitce.. ten zaznaczony strzalka sluzy ponoc telefoni.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Nie pamietam a w ELSIE nie ma opisu w ktorym miejscu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 No trudno. Musze dokupic zielona wtyczke do wtyku radia bo nie mam sie jak dopiac do pinow telefonicznych radia. Mikrofon rozpoznalem prawidlowo? No i musze znalesc w schemacie dokad ida kable z mikrofonu, bo do radia nic nie dochodzi. Moze do sterownika bang&olufsen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Nie ma czegoś takiego jak sterownik B&O chyba że mówisz o wzmaku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Mikrofon idzie do sterownika bluetooth Na fotce jeden to czuja od alarmu a drugi to chyba od GALA . Mikrofon do blutka jest koło czujnika alarmu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Czyli jest mikrofon od blutka u mnie czy go nie ma? Foto powyzej to moja lampka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Musisz dołozyć mikrofon ORI wygląda tak (ten czarny) http://moto.allegro.pl/audi-a4-a5-a6-q5-q7-mikrofon-telefon-4l1035711h-g-i2195054061.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Grzegorz dzieki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 To ja z innej beczki: odebralem dzis kola od A5 245/45R17 ET 26 ktore wrzucam do swojego i facet mi z nimi dal komplet dwoch dystansow na jedna os do tych kol. Gdzie on mogl je miec zalozone? Przod czy tyl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ile maja dystanse mm ? pewnie z tyłu były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 To ja z innej beczki: odebralem dzis kola od A5 245/45R17 ET 26 ktore wrzucam do swojego i facet mi z nimi dal komplet dwoch dystansow na jedna os do tych kol. Gdzie on mogl je miec zalozone? Przod czy tyl? Pewnie tył, ale w A4 raczej już ich nie założysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 http://moto.allegro.pl/lampy-audi-a4-avant-b8-8k-fl-led-2012-oryginalne-i2217952348.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 http://moto.allegro.pl/lampy-audi-a4-avant-b8-8k-fl-led-2012-oryginalne-i2217952348.html skad Ja znam tego sprzedawcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 http://moto.allegro.pl/lampy-audi-a4-avant-b8-8k-fl-led-2012-oryginalne-i2217952348.html skad Ja znam tego sprzedawcę Przemily elektronik malopolski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Nie nie , ale też interesy robią ze soba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi