Opublikowano 23 Lutego 201610 l Z całym szacunkiem Grzegorz, ale moim zdaniem, jest to schemat zupełnie innej instalacji. Jest to element, który przenosi dzwięk/wibracje do środka kabiny. Ma też swój sterownik. A to tak zgadza sie
Opublikowano 23 Lutego 201610 l Miałem całą kompletną wiązkę aktywnego wydechu od SQ5 i przekazałem ją Bogdanowi ( Proximpuh ) podpiął wszystko tylko powpinał wtyczki i działa, więc może dla zainteresowanych podpowiedział by który PIN do czego . Pytajcie ...
Opublikowano 23 Lutego 201610 l chłopaki rozumiem że generalnie jak się ma taka osłone dzielona na 3 sztuki to sobie mogę taką zamówić bez problemu i podejdzie ?? 8K1819447B Edytowane 23 Lutego 201610 l przez amaradaar
Opublikowano 23 Lutego 201610 l Bo chce ladnie bez rozlewania i z elokwencją wlewac plyn do spryskiwaczy
Opublikowano 23 Lutego 201610 l Ooo to to klapke od porshe juz mam a teraz jedno piekne podszybie chce A cooo
Opublikowano 23 Lutego 201610 l Ooo to to klapke od porshe juz mam a teraz jedno piekne podszybie chce A cooo A kto bogatemu zabroni ot co
Opublikowano 23 Lutego 201610 l w b6 dokładałem ekstra obudowy to co tu nie moge :D no mnie się taka podoba lepiej a znam takiego jednego co se diody dokłada na lewo i prawo i kto mu zabroni
Opublikowano 23 Lutego 201610 l a znam takiego jednego co se diody dokłada na lewo i prawo i kto mu zabroni Taaaa no chyba wariat jakiś
Opublikowano 23 Lutego 201610 l eee no majątek Panie 86zł jest w cenniku więc po rabarberze będzie 70 zł jak tak pat a znam takiego jednego co se diody dokłada na lewo i prawo i kto mu zabroni Taaaa no chyba wariat jakiś jak tak patrze na jego poczynania to istny wariat :D ale cenne są niektóre jego poczynania
Opublikowano 24 Lutego 201610 l chłopaki rozumiem że generalnie jak się ma taka osłone dzielona na 3 sztuki to sobie mogę taką zamówić bez problemu i podejdzie ?? 8K1819447B Podszybie musisz tez zmienic Wysłane z mojego GT-S7710