Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doceńcie Panowie pracę którą trzeba włożyć i czas na przygotowanie takiej elektroniki nie wspomnę już o wiedzy, zawsze można samemu ogarnąć i będzie pewnie taniej, tylko czy ktoś to ogarnie ... Ciekawe ilu z nas miało by moduł do kierunkowskazów gdyby nie Love-AUDI ...

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie da się tak , jak by się dało to by fabryka tak zrobiła , cena hmmm tak na szybko skalkulowane 150 zł z wysyłką przy wpłacie na konto , może być ?

ile roboty z montazem? co trzeba rozgrzebac i ile kabli ciagnac?

Opublikowano
, możne fajne by to było jak by był jeszcze moduł domykania okien jak zacznie padać deszcz .

dziwi mnie że w takiej klasie auta nie ma tej funkcji :kwasny: , syn ma opla Vectre z 2008r i jest ta funkcja

Opublikowano

Czy ja dobrze widze? Stalowe felgi? :decayed:

A modul dobry :thumbup1:

Edytowane przez Kooga

Opublikowano

Moduł zamykający klapę elektryczną z pilota , zasada działania jest taka że otwieramy klapę tradycyjnie jak fabryka zamontowała czyli przytrzymujemy środkowy przycisk na pilocie i klapa się otwiera . Zamykanie odbywa się po naciśnięciu krótko na pilocie przycisk otwierania klapy czyli środkowy lub przyciskamy krótko przycisk dolny na pilocie czyli otwarcie auta . Po naciśnięciu przycisku górnego auto się zamknie ale klapa nie , trzeba po prostu nacisnąć krótko przycisk środkowy lub dolny . Nie da się zamknąć klapy z przycisku w drzwiach , tam było by trzeba zamontować przycisk dwustopniowy czyli taki np jak do otwierania i zamykania szyb . Oczywiście po zainstalowaniu modułu nie ma żadnych błędów po podłączeniu komputera :)

https://www.youtube.com/watch?v=IB8fyohtm-8&feature=youtu.be

taka ciekawostka: szymeniu mi pokazał ten bajer u jego żony w nowym superbie - można zamknąć właśnie klape z pilota :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

ile roboty z montazem? co trzeba rozgrzebac i ile kabli ciagnac?

Podłączenie przy MC 46 , kable ciągniemy do sterownika silnika lewego klapy

Edytowane przez Love-AUDI

Opublikowano

Jak za drogo to na niemickiej stronie też są za 119 ..... euro

patrz no przecie po to dałem usmiechniętą mordę ... nie wiesz ze u nas wszystko jest za drogie :D

nawet jakby było za 10 złoty :D

Doceńcie Panowie pracę którą trzeba włożyć i czas na przygotowanie takiej elektroniki nie wspomnę już o wiedzy, zawsze można samemu ogarnąć i będzie pewnie taniej, tylko czy ktoś to ogarnie ... Ciekawe ilu z nas miało by moduł do kierunkowskazów gdyby nie Love-AUDI ...

następny nie wychwycił sarkazmu... Januszeeek oj oj oj zebyś Ty tak ceny w aso doceniał :P hehehe :D

Edytowane przez amaradaar

Opublikowano

A propos ASO. Właśnie za pol darmo rozdają aktualizacje 2016. Dostałem dzisiaj ofertę:

m923hnzz.jpg

No nic tylko brać! :grin: Oczywiście należy doliczyć pol godziny za wgranie. :audi::rose:

Pytałem się w listopadzie to normalnie czysta euro. A teraz w promocji tez czysta :doh:

Opublikowano

Jak za drogo to na niemickiej stronie też są za 119 ..... euro

patrz no przecie po to dałem usmiechniętą mordę ... nie wiesz ze u nas wszystko jest za drogie :D

nawet jakby było za 10 złoty :D

następny nie wychwycił sarkazmu... Januszeeek oj oj oj zebyś Ty tak ceny w aso doceniał :P hehehe :D

Wiem, wiem Ty Czopie że żartujesz... ja też nie lubię becalować, zawsze jak co można potargować i każdy zadowolony :).

Opublikowano

Domykanie klapy z kluczyka można zrobić spokojnie za ok 30zł :wink:

Opublikowano

Zapewne, elektronika nie jest droga, podzespoły są zazwyczaj śmiesznie tanie, tylko trzeba jeszcze wiedzieć, nic nie sknocić i najważniejsze aby mieć na to czas.

Opublikowano

Domykanie klapy z kluczyka można zrobić spokojnie za ok 30zł :wink:

To zrób i pokarz co zrobiłeś , do sterownika silnika klapy idzie komunikacja can

Opublikowano

proszę

Opublikowano

miodzio , ten patent jest dobry i prosty do zrobienia racja , ale zamykanie działa wraz z zamknięciem auta .....

ps a da rade zrobić tak zeby zamykanie było tylko przez przycisk klapy jednakowoż ?? :)

Po modyfikacji modułu i testach udało się zrobić tak że klapa zamyka się po ponownym długim przytrzymaniu środkowego przycisku na pilocie , po naciśnięciu górnego lub dolnego przycisku nic się nie dzieje . W tej opcji modułu zyskujemy dodatkowy bajer czyli zamykanie z przycisku w drzwiach :)
Tą opcje modułu uważam jako dobra ale pierwsza opcja jest bardziej stabilna lepiej działa .

https://www.youtube.com/watch?v=l8Acf0SlXoY&feature=youtu.be

Chętne osoby zapraszam do kontaku PW lub tel 663730693
Oczywiście wstawię całą informację o module do mojego tematu SEMI DYNAMIC w dziale B8 TrOOOOp

Edytowane przez Love-AUDI

Opublikowano

Miodzio , daj ludziom zarobić grosza :P

Opublikowano

Ja mam tylko jedną uwagę ... czemu to jest do avanta a nie do sedana ... :P

Nie zapomnij o mnie ...

Opublikowano

fajny bajer szkoda ze tak daleko od 3 miasta mieszkacie tez bym chciał i dał bym zarobic za takie cudo ehhe

Opublikowano

Ja mam tylko jedną uwagę ... czemu to jest do avanta a nie do sedana ... :P

Nie zapomnij o mnie ...

:thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:

Opublikowano

miodzio , ten patent jest dobry i prosty do zrobienia racja , ale zamykanie działa wraz z zamknięciem auta .....

ps a da rade zrobić tak zeby zamykanie było tylko przez przycisk klapy jednakowoż ?? :)

Po modyfikacji modułu i testach udało się zrobić tak że klapa zamyka się po ponownym długim przytrzymaniu środkowego przycisku na pilocie , po naciśnięciu górnego lub dolnego przycisku nic się nie dzieje . W tej opcji modułu zyskujemy dodatkowy bajer czyli zamykanie z przycisku w drzwiach :)

Tą opcje modułu uważam jako najlepszą i taka jest dostępna

https://www.youtube.com/watch?v=l8Acf0SlXoY&feature=youtu.be

Chętne osoby zapraszam do kontaku PW lub tel 663730693

Oczywiście wstawię całą informację o module do mojego tematu SEMI DYNAMIC w dziale B8 TrOOOOp

No i za taką opcję uważam że 150zł to dobra cena :)

Opublikowano

Dobra modlu już zamówiony, ale skoro Wam tak dobrze idzie to może byście Panowie ogarneli temat z aktywnym wydechem

Edytowane przez mlody020