Opublikowano 15 Lutego 201610 l Otwór centrujący nie taki! Nie pasują Otwór centrujący to nie problem bo można go roztoczyć do 66mm tak jak jest w b8, są firmy które tym się zajmują.
Opublikowano 15 Lutego 201610 l to jest pamięci ? jak mam elektryko fotele to tylko dokładam moduł kodowanie i bangla ?? wiadomo ze jeszcze tapicera ale to pikus
Opublikowano 15 Lutego 201610 l kolego powiedz mi jak to sprawdzić a to zrobię, kupiłem fotele razem z modułem, nie ukradłem ich.
Opublikowano 15 Lutego 201610 l Ja ci tylko mówie jaką wartość ma ten moduł w obu przypadkach. Jezeli nie masz pewności i nie chcesz mieć problemów to też śmietnik. Jeżeli pojedziesz z modułem z wędki do ASO to nie muszę tłumaczyć jakie będą z tego problem. Jesli fotele kupiłeś z pewnego źródła to moduł tez będzie OK, jeśli nie jesteś pewien to odpuść.
Opublikowano 15 Lutego 201610 l To juz nawet moduł z auta 3D do podejdzie do 4/5D ? biorąc pod uwagę "chodliwość" tego modułu to cięzko raczej uwierzyć żeby sprzedawca nie wiedział co sprzedaje :/
Opublikowano 15 Lutego 201610 l To juz nawet moduł z auta 3D do podejdzie do 4/5D ? komunikacja ze sterownikiem bedzie ...... tylko beda klopoty z kodowaniem oraz adaptacja polozen krancowych fotela
Opublikowano 15 Lutego 201610 l dziek Otwór centrujący nie taki!Nie pasują Dziekuje nawet nie zwrociłem uwagi na to
Opublikowano 15 Lutego 201610 l No własnie, A5 Coupe nawet jak nie ma pamięci to ma sterowniki w obu fotelach, odpowiadają m.in. za to że przy składaniu oparcia fotel elektryczny przesuwa się do przodu a potem wraca w to samo miejsce w którym był przed złożeniem, A4 i A5 Sportback nie potrzebuje tej funkcji. Edytowane 15 Lutego 201610 l przez mumen
Opublikowano 16 Lutego 201610 l Dzięki Szkoda że nie ma w fotelach w elektryce automatycznego przesuwania w tył po otwarciu drzwi kierowcy dla lepszego dostepu tak jak to jest w cytrynach. Przynajmniej w żadnej audi tego nie widziałem , a możliwości są skoro w coupe może przesuwac się fotel przy żłożeniu oparcia
Opublikowano 16 Lutego 201610 l w b6 kiedyś dokładałem do przednich foteli.. generalnie żadna filozofia wiec i kanapa tył poszłaby bez problemu..
Opublikowano 16 Lutego 201610 l Zaparowała mi lampa tylna prawa w blotniku a dokładnie w miejscu świecenia wstecznego, jest tam jakis odpowietrznik ? co mozna z tym zrobic ?
Opublikowano 16 Lutego 201610 l pytanie do ekspertów :-) czy czteroramienna kiera z Q5 8R0419091 podejdzie do A4/B8 zamiast 8K0419091 ? Czy Airbag z oryginalnej czteroramiennej kiery 8K0880201B będzie pasował do czteroramiennej kiery z Q5?