Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeden moduł to pamieć a drugi komputer fotela? mogłby ktoś rzucić zdjęciem jak wygląda fotel od spodu z pamięcią? :)

http://allegro.pl/audi-a4-b8-s-line-tapicerka-skorzana-fotele-skora-i5980435837.htmlprzykładowa aukcja moduł jest akurat wyjety :grin:

Opublikowano

2_004.jpg

PAMIEC_FOT.jpg

no właśnie ciekawi mnie to bo sprawdzałem po liniach i w wiązkach które idą po bokach oparć kanapy tylnej po prawej stronie idą trzy kable antenowe , po lewej stronie też idą trzy kable antenowe , następnie skręcają wiązki wzdłuż siedzenia tylnego w stronę tunelu środkowego a pod tunelem widać już tylko dwa kable antenowe , jeden idzie prawdopodobnie do sterownika nawigacji czyli z wtyczką niebieską a drugi do podłączenia telefonu w schowku .więc gdzie kończą się pozostałe cztery ?

Na odcinku tunelu pomiędzy siedzeniem tylnym a tunelem środkowym ciężko podnieść wykładzinę , w dodatku te wszystkie kable idą dodatkowo w takiej plastikowej osłonie , jest możliwe że tam może coś się znajdować ?

Jeden wzmacniacz znajduję się też w bagażniku po prawej stronie za modułem komfortu , jest to wzmacniacz chyba od telefonu

W kazdym A4 jest przygotowana instalacja w szybach pod wzmacniacze TV oraz DAB

Opublikowano

A czy jeśli mam sterowniki pod fotelami i chce tylko aby działała Mi regulacja fotela to wystarczy podpiąć zasilanie w czerwoną kostkę i będzie działać wszystko? Czy konieczne jest usunięcie sterowników i przerobienie instalacji?? Może ktoś z podkarpackiego potrafi zdjąć ochronę ze sterowników i podłączenie wszystkiego??

Opublikowano

Masz szczescie, ze jestes z Rzeszowa :grin:

Opublikowano

Panowie, mógłby mi któryś posiadacz dwóch rurek po lewej w 2.0 tdi zmierzyć jakiej, maksymalnej średnicy końcówki zmieszczą w wycięciu dyfuzora? Będę zobowiązany.

Opublikowano

A czy jeśli mam sterowniki pod fotelami i chce tylko aby działała Mi regulacja fotela to wystarczy podpiąć zasilanie w czerwoną kostkę i będzie działać wszystko? Czy konieczne jest usunięcie sterowników i przerobienie instalacji?? Może ktoś z podkarpackiego potrafi zdjąć ochronę ze sterowników i podłączenie wszystkiego??

Masz szczescie, ze jestes z Rzeszowa :grin:

i jeszcze się kuwa pyta czy jest ktoś kto potrafi :D :D

W A L D I curfa co Ty z księżyca spadłeś nie pitol nie kombinuj obejśc piszmm do Grzesia WRCLaguna

on Ci zrobi pamięć i wszystko będzia działać :)

a tak z innej beczki chłopy no dam sobie głowe urwać ze widziałęm taka osłone ale jakby jeszcze z dziubkiem do przytrzymania tej zyabawszej klapki od płytu.. poratujecie ??

_torpedplast.jpg

8K1819447B

_torpedplast.jpg

Edytowane przez amaradaar

Opublikowano

jest ktoś z okolic Wrocławia kto pomoże zdjąć CP z licznika?

Opublikowano

Wiem przecież, że Grzesiek to potrafi zrobić ale Mi chodzi bardziej o ściągniecie ochrony, dlatego pytam :P

Opublikowano

Panowie, mógłby mi któryś posiadacz dwóch rurek po lewej w 2.0 tdi zmierzyć jakiej, maksymalnej średnicy końcówki zmieszczą w wycięciu dyfuzora? Będę zobowiązany.

Naprawde nikt nie ma standardowego wydechu? Wystarczy mi szerokość tego wycięcia.

Opublikowano

Naprawde nikt nie ma standardowego wydechu? Wystarczy mi szerokość tego wycięcia.

20cm

Opublikowano

20cm

Dzięki!

Opublikowano

Wiem przecież, że Grzesiek to potrafi zrobić ale Mi chodzi bardziej o ściągniecie ochrony, dlatego pytam :P

Grzesiu ma nieograniczone Moce :D

8K1819447B

_torpedplast.jpg

ktoś coś pomoże mi ?? :D

Edytowane przez amaradaar

Opublikowano

w RZ nie znam nikogo kto sciaga ale cos poradzimy :wink:

Instalacje mozna zrobic pod Pamiec

Mam instalację boczków i boczki, muszę Cię złapać na spocie :P

Opublikowano

a tak z innej beczki chłopy no dam sobie głowe urwać ze widziałęm taka osłone ale jakby jeszcze z dziubkiem do przytrzymania tej zyabawszej klapki od płytu.. poratujecie

A po Polsku to co Ty chcesz? :decayed:

Opublikowano

Hej!!! Pany potrzebuję dołożyć nawigacje do opla insigni ,ma może ktoś z was namiar w małopolsce

Opublikowano

To w oplu takie rzeczy są ?

Opublikowano

To w oplu takie rzeczy są ?

Są!
Opublikowano

no właśnie ciekawi mnie to bo sprawdzałem po liniach i w wiązkach które idą po bokach oparć kanapy tylnej po prawej stronie idą trzy kable antenowe , po lewej stronie też idą trzy kable antenowe , następnie skręcają wiązki wzdłuż siedzenia tylnego w stronę tunelu środkowego a pod tunelem widać już tylko dwa kable antenowe , jeden idzie prawdopodobnie do sterownika nawigacji czyli z wtyczką niebieską a drugi do podłączenia telefonu w schowku .więc gdzie kończą się pozostałe cztery ?

Na odcinku tunelu pomiędzy siedzeniem tylnym a tunelem środkowym ciężko podnieść wykładzinę , w dodatku te wszystkie kable idą dodatkowo w takiej plastikowej osłonie , jest możliwe że tam może coś się znajdować ?

Jeden wzmacniacz znajduję się też w bagażniku po prawej stronie za modułem komfortu , jest to wzmacniacz chyba od telefonu

A czemu szukasz tego wzmacniacza ?? Jakis problem z radiem, bo ja po zmianie z czerwonej nawigacji na 3G High a potem 3G Plus mam totalne pogorszenie jakości sygnału i nie mogę tego rozkminić ...