Opublikowano 28 Lutego 201610 l To jak nazwac jezykiem mniej fizoloficznym to cos w nadkolach ??po prostu gąbka No wlasnie nie, bo gabka to organizm zyjacy w wodzie. A od czego gniją nadkola? Od wody! Szach mat!
Opublikowano 28 Lutego 201610 l To jak z tymi zagłówkami elektrycznymi, bo kumpel rozkladał fotele z A5 i są elektryki zagłówki, sterowanie tym samym przyciskiem co pochylanie oparcia tylko przesuwa sie, góra dół. A wszystko to w zwykłych naleśnikach A5 Coupe ... Ma ktoś może na zbyciu samą rankę plastikową na której jest przypięty mieszek biegów w manualu ?? Albo cały mieszek jakiś taki zmęczony do wyrzucenia, chętnie przygarnę.
Opublikowano 29 Lutego 201610 l http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=222399124&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&zipcode=&adLimitation=&climatisation=&scopeId=C&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&pageNumber=1# juz sa pierwsze dzwonki
Opublikowano 29 Lutego 201610 l http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=222399124&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&zipcode=&adLimitation=&climatisation=&scopeId=C&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&pageNumber=1# juz sa pierwsze dzwonki Kurde nawet 1000km nie zrobiła. Ciekawe jak u nas z częściami na giełdach
Opublikowano 29 Lutego 201610 l To jak nazwac jezykiem mniej fizoloficznym to cos w nadkolach ??po prostu gąbka No wlasnie nie, bo gabka to organizm zyjacy w wodzie. Wikipedia: Gąbki (Porifera) – typ prymitywnych, beztkankowych zwierząt wyłącznie wodnych Gąbka – przedmiot mający wodochłonne właściwości
Opublikowano 29 Lutego 201610 l To jak nazwac jezykiem mniej fizoloficznym to cos w nadkolach ??po prostu gąbka No wlasnie nie, bo gabka to organizm zyjacy w wodzie. Wikipedia: Gąbki (Porifera) – typ prymitywnych, beztkankowych zwierząt wyłącznie wodnych Gąbka – przedmiot mający wodochłonne właściwości sztuczny twór to pianka, zapytaj kogoś kto produkuje piankę czy ma w swojej ofercie gąbkę z uśmiechem Ci przytaknie
Opublikowano 29 Lutego 201610 l Gąbki (Porifera) – typ prymitywnych, beztkankowych zwierząt wyłącznie wodnych Gąbka – przedmiot mający wodochłonne właściwości sztuczny twór to pianka, zapytaj kogoś kto produkuje piankę czy ma w swojej ofercie gąbkę z uśmiechem Ci przytaknie dla mnie nie jest ważne jak ktoś tam mówi, podstawą dla mnie jest słownik języka polskiego
Opublikowano 29 Lutego 201610 l Jężeli są dwie w obu nadkolach to chyba gąbki, a nie gąbka. Sztuczne problemy robisz ...
Opublikowano 29 Lutego 201610 l http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=222399124&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&zipcode=&adLimitation=&climatisation=&scopeId=C&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&pageNumber=1# juz sa pierwsze dzwonki Ktoś nie opanował mocy 3.0 TDI Ale wersja na wypasie
Opublikowano 29 Lutego 201610 l Audi A4 3.0TDI quattro tiptronic S-Line, Neues Modell als Limousine in Dortmund Tylko czekać jak będzie u nas i nasi magicy zrobią z niej bezwypadkową igle
Opublikowano 29 Lutego 201610 l Panowie ma ktoś taśmę 8K0 953 568 C ?? Bo mam taką i chcę podpiąć multifunkcję, a w opisie wrclaguny o multifunkcji widnieje "- 8K0 953 568 C : FIS , obsługuje tempomat , reszta brak info ??? ma ktoś taki ????". A więc jakby ktoś miał taką z MF i tempomatem niech napisze
Opublikowano 29 Lutego 201610 l Poszukuję klimatronika dwustrefowego LIFT, jak by ktoś gdzieś coś to będę wdzięczny za info.
Opublikowano 1 Marca 201610 l Da się zmienić klimatronic na lifta bez większego problemy ? Sent from my 6039Y using Tapatalk
Opublikowano 1 Marca 201610 l Poszukuję klimatronika dwustrefowego LIFT, jak by ktoś gdzieś coś to będę wdzięczny za info. kumpel 500 pln dawał ostatnio
Opublikowano 1 Marca 201610 l Ja mam założone i nie było problemu, ale miałem też nagrzewnicę cały komplet z lifta, podobno jak jest nagrzewnica przed liftem to trzeba tylko zamienić "jeża" na wersje z polifta i będzie śmigało . Jak by ktoś potrzebował to mam "jeża" na zbyciu ...
Opublikowano 1 Marca 201610 l aaa apropo bo jak sie da klimatron z lifta to jakie byki sa i co nie działa czy wystarczy tylko własnie tego jeża dołożyć i znikają wszystkie błedy ??
Opublikowano 1 Marca 201610 l jez z POLIFTA przeciez nie pasuje do przedlifta ( inna jest obudowa dmuchawy)najgorsze to ze 08 climatronic nie ma podpowiedzi VCDSMetoda prob i błedów udało sie to zrobic