Opublikowano 28 Marca 201610 l Ale obudowa składa się z dwóch części? I wymienia się tylko dolną? Szukam do polifta. Chwila dolna przecież nie zutje na karierę co innego blenda pod licznikiem ta ze skórka Edytowane 28 Marca 201610 l przez krystian3769
Opublikowano 28 Marca 201610 l Chwila dolna, to chyba jakaś miejcowość na podkarpaciu i chyba nie można tam zrobić kariery. Albo można.
Opublikowano 28 Marca 201610 l Chwila dolna, to chyba jakaś miejcowość na podkarpaciu i chyba nie można tam zrobić kariery. Albo można. Hehehe to ja już nic nie rozumiem To powiem tak... Poza pajakiema polift nic nie zmieniłem Miałem MF i TC A wiadomo jak zmieniasz cyferblatt to blenda idzie do wymiany
Opublikowano 28 Marca 201610 l Chwila dolna, to chyba jakaś miejcowość na podkarpaciu i chyba nie można tam zrobić kariery. Albo można. Hehehe to ja już nic nie rozumiem To powiem tak... Poza pajakiema polift nic nie zmieniłem Miałem MF i TC A wiadomo jak zmieniasz cyferblatt to blenda idzie do wymiany Pajakiema? Kolega chyba opacznie zrozumiał "lany poniedziałek"
Opublikowano 28 Marca 201610 l Dobra, bo zrobiło się małe zamieszanie Ja w swom przedlifcie tempomat mam fabrycznie, w polifcie brata trzeba zamontować. Dlatego szukam dolnej obudowy kolumny kierowniczej. Finalnie - jest różnica przedlift/polift?
Opublikowano 28 Marca 201610 l Może to nie jest odpowiedź, ale rozważ wycięcie otworu. Ja u siebie wyciąłem i nie poznałbyś, że to nie ori.
Opublikowano 28 Marca 201610 l OJ tam ja rasistom nie jestem Edytowane 28 Marca 201610 l przez krystian3769
Opublikowano 29 Marca 201610 l Panowie, gdyby ktoś znał kogoś co ma na sprzedaż zawieszenie 1BV do a4 b8 sedan to chętnie kupie, przód i tył. Najlepiej polift. Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 30 Marca 201610 l Panowie, tak wyglądał u mnie filtr paliwa, którego audi nie przewiduje wymiany. Filtr miał 220 tys km. więcej zdjęć wstawiłem w temacie: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/340206-18-tfsi-filtr-paliwa/ Edytowane 30 Marca 201610 l przez zabiello
Opublikowano 30 Marca 201610 l Panowie, tak wyglądał u mnie filtr paliwa, którego audi nie przewiduje wymiany. Filtr miał 220 tys km. więcej zdjęć wstawiłem w temacie: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/340206-18-tfsi-filtr-paliwa/ i jakie później zdziwienie, że auto ma nalatane ponad 200tys, a do wymiany to i tamto. . . Edytowane 30 Marca 201610 l przez mlody020
Opublikowano 30 Marca 201610 l i jakie później zdziwienie, że auto ma nalatane ponad 200tys, a do wymiany to i tamto. . . mi chodziło o to by pokazać jak wygląda filtr którego audi nie przewiduje do wymiany...
Opublikowano 30 Marca 201610 l i jakie później zdziwienie, że auto ma nalatane ponad 200tys, a do wymiany to i tamto. . . mi chodziło o to by pokazać jak wygląda filtr którego audi nie przewiduje do wymiany... Ja tam w takie bajki jak niewymienne filtry nie wierzę, przynajmniej by mnie korciło aby zajrzeć jak to wyglada.