krystian3769 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Tak cały. Wcześniej u innego chciałem kupić i ten właśnie mówił że musiał by go rozciac bo kurier nie weźmie. A ten co kupiłem na 100 % był z poczty w całości, jeszcze zdezak razem z nim wysłał w drugiej paczce
krystian3769 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Raczej wątpię, ale sprawdzę Jak Ci nie potrzebne na wczoraj to po pracy sprawdzę w starej kom. historię sms.
czester Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Pasuje tutaj zmienić cała koncówke do płytki Można coś takiego w ogóle kupić ? Znasz może kogoś, kto by się tego podjął ?
wrclaguna Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Pasuje tutaj zmienić cała koncówke do płytki Można coś takiego w ogóle kupić ? Znasz może kogoś, kto by się tego podjął ? Pasuje do jakiegos elektronika to wrzucic , zagladnie i zrobi
jozek726 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Ma ktoś pod ręką numerki do gratow żeby zrobić klimatyzowany schowek ?
sowiq Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Ma ktoś pod ręką numerki do gratow żeby zrobić klimatyzowany schowek ? Kolega, widzę, ostro wziął się za rezanie Rzuć okiem: http://audienthusiasts.com/Project_GBCooler.html
Yoghurt Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Pasuje tutaj zmienić cała koncówke do płytki Można coś takiego w ogóle kupić ? Znasz może kogoś, kto by się tego podjął ? ja mam w krakowie namiar na chlopa ktory takie rzeczy ogarnia. mi przelutowywal caly uklad bga na plytce od MMI 3g+
jozek726 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Ma ktoś pod ręką numerki do gratow żeby zrobić klimatyzowany schowek ? Kolega, widzę, ostro wziął się za rezanie Rzuć okiem: http://audienthusiasts.com/Project_GBCooler.html Oj ja juz rezam i rezam [emoji6] tylko teraz b8 [emoji41] Dzięki [emoji106]
bodas Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Mądra żona Panowie wysyłał ktoś kiedyś tłumik od 3.0TDI ? potrzebuje coś takiego przetransportować nie wiem czym to można wysłać Mi jeden użytkownik z forum wysyłał dhlem w całości. Koszt niestety w pytkę wysoki.
Gibons Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Panowie ktoś z was zmieniał samą lotkę tylnej klapy ze zwykłej na s-line ? bez wymiany całej klapy ? ona jest klejona tylko czy na śrubach ? idzie to jakoś oderwać ?
_Gabriel_ Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Panowie, szukam kodowania dodatkowej pompy paliwa V393 - to ta przy filtrze paliwamoze ktos sie spotkaltutaj temathttp://a4-klub.pl/index.php?/topic/358645-dodatkowa-pompa-paliwa-v393/dzieki z gory Edytowane 6 Maja 2016 przez _Gabriel_
mlody020 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Cześć, czy ktoś się orientuje czy w a6 występowały rożne intercoolery? Mowa o silnikach 3.0 tdi (chodzi mi o to czy w silnikach 313 i 245 były takie same, czy inne)
wrclaguna Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Cześć, czy ktoś się orientuje czy w a6 występowały rożne intercoolery? Mowa o silnikach 3.0 tdi (chodzi mi o to czy w silnikach 313 i 245 były takie same, czy inne) inne coolery są
mlody020 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Cześć, czy ktoś się orientuje czy w a6 występowały rożne intercoolery? Mowa o silnikach 3.0 tdi (chodzi mi o to czy w silnikach 313 i 245 były takie same, czy inne) inne coolery są Dzięki.
Love-AUDI Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Panowie ktoś z was zmieniał samą lotkę tylnej klapy ze zwykłej na s-line ? bez wymiany całej klapy ? ona jest klejona tylko czy na śrubach ? idzie to jakoś oderwać ? Klejona na taśmie dwustronnej , nie ma żadnych śrub , idzie oderwać ale trochę trzeba się pomęczyć
Piotr Czarnojan Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) koledzy mam takie pytanko ma ktos dojecie do aso bo zamowiłem taki zestaw a mija juz 7dmy tydzien i d*pa a miało byc niby po 2-och tygodniach i moje pytanko by ktos mi powiedział co i jak i czy faktycznie taka lipa z tym dziekuje i pozdrawiam Edytowane 6 Maja 2016 przez Piotr Czarnojan
dareksu Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 kupisz takie coś połowe taniej na forum, tylko lutowica w rękę i pozamiatane
Love-AUDI Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Odrywałem , najlepiej cienkim nożykien rozciąć tą taśne
Rekomendowane odpowiedzi