Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/kabel-przejsciowka-jack-3-5mm-aux-na-usb-otg-host-i5442790333.html

Jak dam taką przejściówkę będzie chodzić mi usb ?

Załóżmy, że kupisz taką przejściówkę. Podłączysz do AUX, włożysz pendrive... i co dalej? :D

No właśnie że chyba nic, bo nie sądzę że lista piosenek mi się wyświetli na wyświetlaczu :decayed:

ale musiałem się upewnić :decayed:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć,

czy ktoś się orientuje czy w a6 występowały rożne intercoolery? Mowa o silnikach 3.0 tdi (chodzi mi o to czy w silnikach 313 i 245 były takie same, czy inne)

inne coolery są

Dzięki.

a to nie jest tak, ze w zwyklym jest po prostu kawal blachy wyprofilowany? ja u siebie zakladalem lotke od rs'a i pytalem lakiernika jak sciagal to co bylo wczesniej to mi powiedzial, ze tego sie nie sciaga, ze to jest czesc klapy.

Opublikowano

hmm niech ktos potwierdzi nikt nie zakladal lotki ?

Opublikowano

Lotka S-line i RS są przyklejane na taśmę i klej, to co jest w zwykłej A4 to profil klapy który sie nie zdejmuje, Lotki zakłada się na wierzch

Opublikowano

W ogryginalne też tak jest że jak odkleisz s-line to jest to zwykle ?

Opublikowano

Ja ostatnio pomagałem ściągać lotkę rs z klapy. Trzyma się na taśmie i na kleju. Da się ściągnąć tylko trzeba długim cienkim ostrym nożykiem delikatnie rozcinać.

Opublikowano

W ogryginalne też tak jest że jak odkleisz s-line to jest to zwykle ?

No przecież o tym mówię :)

Ja ostatnio pomagałem ściągać lotkę rs z klapy. Trzyma się na taśmie i na kleju. Da się ściągnąć tylko trzeba długim cienkim ostrym nożykiem delikatnie rozcinać.

drucior do wycinania szyb się też nadaje :)

Opublikowano

Spoko tylko trudno mi uwierzyć że jak przykleje na to co teraz jest to będzie na równo z dachem hmm

Opublikowano

Gość mi to może wysłać za 150zł ale nie dam 150zł za wydech który nie kosztuje nawet 300zł :) Za tyle to ja sam bym po niego objechał hehe

Ja wysylalem wydech za 2300zl i za wysyłkę z gdańska do Hiszpanii 500zl to nie wiele , sprawdź stronę lepiej dodaj swoją cenę np 100zl i znajdzie się ktoś kto będzie jechał w tym kierunku
Opublikowano

Spoko tylko trudno mi uwierzyć że jak przykleje na to co teraz jest to będzie na równo z dachem hmm

będzie Panie dobrze daj na taśmę piankową i klej do szyb i żadna siła tego nie ruszy :D

Edytowane przez amaradaar

Opublikowano

Ja nie pytam czym to przykleić.

Opublikowano

Idealnie równo z dachem nie będzie lotka s-line lub RS delikatnie wystaje aczkolwiek nie wygląda to źle, taki już urok tego ustrojstwa

Opublikowano

Potwierdza, u mnie lotka RS delikatnie wystaję, a to dlatego, że jest po porostu plastikową nakładką :) Taśma 3M + sylikon szklarski i się trzyma do dzisiaj.

Opublikowano

4F0959565A5PR

Panowie ten przełącznik pasuje do b8 ? Wiem że do b6/b7 podejdzie ale do B8 też ? :wink:

Opublikowano

Siema .

Mistrzowie mam pytanko .

Tapicerka do drzwi tylnych z roletami z przedlifta pasuje do polifta ??

Alkantara jest inna , czy taka sama ??

Wiem tylko, żeby szukać odpowiednio np. jeśli to avant to tylko avant - kształt rolety .

... jeśli mnie interesuje avant to jakie nr. początkowe powinny być na tapicerce z roletami pod Banga (jeśli ma to znaczenie) ??

Edytowane przez PIXI

Opublikowano

Alcantara jest taka sama na boczkach. Avant to 8K5 sedan 8K2. Rolety różnią się w sedanie i avancie. Co do boczków poliftowe mają jeden klips umieszczony inaczej na boczku niż w przed lifcie.

Ten klips w przednich na pewno jest inaczej tylne chyba są takie same jeżeli dobrze pamiętam.

Opublikowano

ja przerzucalem roletki z przedlifta do polifta i nie zauwazylem zadnych roznic pomiedzy tylnymi boczkami.

Opublikowano

Więc przy tylnych może nie być z przodu na pewno jest różnica.