Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJL] [srebrny Avancik pare fotek na poczatek]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Narazie tylko pare fotek bo troche brak czasu zeby bawic sie w jakas sesyjke :> to zaraz po zakupie;

Zdj_cie084.jpg

Zdj_cie086.jpg

Zdj_cie085.jpg

pierwsze zmiany koncowki bo wczesniejsze byly do luftu poszly Ultera RS teraz jest cacy :naughty: przed zima narazie nic nie kombinuje mialy byc ledy do jady dziennej ale spasowalem :) z czasem cos sie pokabinuje hehe I tu pare fotek juz po paru miesiacach uzytkowania

001.jpg

002.jpg

433.jpg

434.jpg

Opublikowano

fajna szkoda ze kiepsko pomalowana troche.

Opublikowano

graty Q i silnika końcówki też dobre :good:

stołki i dekory mogły by być inne :cool1:

Opublikowano

kiepsko kiepsko ale wazne ze nie po otrym dzwonie

:good:

Opublikowano

mimo swoich wad mi sie podoba :decayed::good:

Opublikowano

:)nie ma auta bez wad a napewno nie uzywane :)kupujac widzialem ze jest trysniety ten akurat mial doslownie delikatnie pukniety przod ale stan techniczny lepiej niz ok tylko rozrzad wszystkie oleje filtry wlacznie ze skrzynia dyfrem...sory...uszczelka pod deklem byla aut i tyle spawy łorginalne auto prosto jezdzi nawet przy 230 na lajcie sie prowadzi akurat byla wycieczka do ingolstadt to i bylo gdzie przetestowac :>

Opublikowano

Fajna konfiguracja, mam podobną tyle że w sedanie.

Przy tych 230 km/h obroty się skończyły?

Ja swoją jechałem 220 km/h i na obrotku 6000 tys.

Szkoda było mi katować auto ale myślę że przy 230km/h byłaby odcinka.

Opublikowano

no te 230 to wtedy byl max autko troche zaladowane ale mysle ze na pusto 240 dalby rade :decayed:albo i nie :>kiedys jeszcze sprawdze :) Wyposazenie praktycznie ful quattro ksenon lusterka wew/zew fotochrom skora bose tempomat pelny fis 4xel szyby szyber ale co mnie zdziwilo nie ma esp sprawdzalem nawet kody z wlepki w bagazniku no i ni ma wcale mi to nie przeszkadza :naughty:

Opublikowano

Brakuje jeszcze PDC i nie wiem jak z 2dinem w środku bo nie widać ze zdjęć. :decayed:

Ale to można dorezać :kox:

Opublikowano

hehe z moca pewnie sie pobawie jak turbo padnie to wtedy po regeneracji pare zrebakow mozna dolozyc :>slyszalem ze do 220 lub 230 kucy mozna smialo podciagnac bo wyzej to juz skrzynia nie da rady chyba az tak sie nie znam :kox:

Opublikowano

nie ma esp sprawdzalem nawet kody z wlepki w bagazniku no i ni ma wcale mi to nie przeszkadza :naughty:

ja też nie mam esp :confused4: