Sysiek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie wiem, tak to ciezko okreslic, na filmiku zawsze wyglada to szybciej a w aucie juz nie do konca Nie mam cisnienia na sprzedaz ale jest klient co chce brac tak jak stoi i gotowy jest dac wyzsza cene niz za normalna a4 a ze robie ok 10k rocznie nia to tez nie bardzo oplaca mi sie trzymac i mysle nad jakims T PB
kudalty66 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 Było czuć różnicę po programie znacząco ? tak!!! ---------- Post dopisany 29-01-2013 at 08:30 ---------- Poprzedni post napisany 05-01-2013 at 20:24 ---------- witajcie panowie,. tak z innej beczki synek mi sie 23go urodził, Ignacy, , a klekot, jeździ, cały czas pali srednio 8L/100, wymieniłem czujnik poziomu oleju wreszcie, trafił się od 2.0 tdi, pasuje, P&P hehe Artur, dzwoniłeś, jak widzisz powyżej zajety byłem, napisz PW
radimm Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Było czuć różnicę po programie znacząco ? tak!!! ---------- Post dopisany 29-01-2013 at 08:30 ---------- Poprzedni post napisany 05-01-2013 at 20:24 ---------- witajcie panowie,. tak z innej beczki synek mi sie 23go urodził, Ignacy, , a klekot, jeździ, cały czas pali srednio 8L/100, wymieniłem czujnik poziomu oleju wreszcie, trafił się od 2.0 tdi, pasuje, P&P hehe Artur, dzwoniłeś, jak widzisz powyżej zajety byłem, napisz PW no to GRATULACJE za kilka lat będzię Ci kto miał Audika podkradać
paput Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 dość bogato kolego masz w tym autku PS ładny wykres po wpuszczeniu robaka masz wszystko poza jednym..... Pzdr cały czas coś dokładam, hehe Artur, myslałem o tym, ale jakoś wycinanie podłogi, lub wstawianie całego tyłu mi się nie widzi, następne napewno będzie w Q, tylko jeszcze nie wiem w jakim silniku, może 2.8, ???albo 1.8 t?? zobaczymy,. nie kupuj 2.8 bo nie będziesz miał co rezać
Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 gratki Robercie :oklasky::oklasky::oklasky::oklasky: :drunk::drunk::drunk::drunk: i pozdrowionka dla mamy
gucionexia Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Hej gratuluje To twój syn się urodził równo 26 lat po mnie
JONNYxPL Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Fajna Audiolka;) a Fele Wypas tez mi sie podoba;)
kudalty66 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 siema Pany co słychać u was??? ja wczoraj miałem w sumie godnego konkurenta na drodze co lepsze z kierownikiem co nie odpuszczał,. był to mondeo st220, aż po powrocie do domu sprawdzałem jego parametry bo zdziwiony byłem ,., 226 koni, 7.4 do setki Nie powiem że go zkilowałem, ale przy wyprzedzaniu tirów siedziałem mu ostro na ogonie, a potem na dwupasmówce, powyżej 190 to ja byłem szybszy,. także mój AKN nadal daje radę, ale o filtrze paliwa wymianie już myślę bo przy pełnym bucie wydaje się mulić,. Artur co zo z Twoim programem działasz coś??? kiedy na Bukowinę uderzacie czy już po??? jak tak pokażcie foty,.pozdr
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Program ,w odstawkę poszedł (w kwietniu jak będą grosiki ),zmieniam hebelki bo te z co mam to się grzeją szybko i kończą klocki w zastraszającym tempie...doszedłem do wniosku ,że jak mam kupić klocek i tarcze to w innym rozmiarze od razu
kudalty66 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 w jakim???, 321 dla ciebie mało??? a myślałem że ja agresywnie jeżdżę. ja swoje wczoraj fioletowe zrobiłem,., też bym coś zmienił ale inne wydatki, chyba coś z nadkolami pokombinuje żeby i coolery i hamulce lepiej chłodzić. bardziej 2 DIN mi po głowie lata, modułu do PDC też szukam,.
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Fioletowy to mam i przó i tył....do bani te heble...hehe......na przód znalazłem 345 w rozsądnych pieniądzach ....jak masz szukać 2 din to navi od razu .....samo symphony bez sensu ...szkoda kaski
Armi Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 siema Pany co słychać u was???ja wczoraj miałem w sumie godnego konkurenta na drodze co lepsze z kierownikiem co nie odpuszczał,. był to mondeo st220, aż po powrocie do domu sprawdzałem jego parametry bo zdziwiony byłem ,., 226 koni, 7.4 do setki Też kiedyś takiego spotkałem:decayed: Gość prawie pękł, że jakiś diesel idzie równo z nim:grin:
kudalty66 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 Dokładnie, tak samo ten był zdziwiony, hehe, jednak przy duzych prędkościach Niutony dają o sobie znać,. w każdym razie pajęczyna z Turbo wydmuchana po zimowym zamulaniu, dziś do pracy jakoś lepiej mi sie jechało,. ---------- Post dopisany at 11:00 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ---------- Fioletowy to mam i przó i tył....do bani te heble...hehe......na przód znalazłem 345 w rozsądnych pieniądzach ....jak masz szukać 2 din to navi od razu .....samo symphony bez sensu ...szkoda kaski załamałeś mnie, jak spotkam spadochron do B5 to Ci kupię, dzięki Artur, nie jestm sam co hamulce ciągle fioletowe ma, hehe,. a może klocki Ferodo FDS założysz??? i nadkola od Ski???
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 mam ferodo 2500 ---------- Post dopisany at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:04 ---------- muszę jaki programik zrobić .....by mnie potem jaki manual nie objechał
kudalty66 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 teraz to juz naprawdę przesadziłeś, zajechałeś zestaw nie do zajechania, --- dieslem,. tylko cegła pod pedałem gazu cię ratuje i brony z tyłu,. za czesto autostradowe prędkości łapiesz znaczy się????
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 czasem lece 60-70 ---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:20 ---------- brony ???? ............................. :grin::grin:
kudalty66 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Artur co tam wykombinowałeś z tymi heblami??? moje tarcze z tyłu juz maja stały kolor ciemno fioletowy, przednie jeszcze dają radę.
Arturoo Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Przód 345 (s4 b6/7) tył 269 (s6c5) ori tarcze klocki ferodo 2500 potestuje i dam znać ,czy warto na to zmieniać ,czy lepiej za czymś innym się rozglądać
kudalty66 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ale juz założyłeś??? a jak nie te to jakie???? ceramiczne???? hehe pokaż foty, w 17tki ci to weszło??? pozdro
Arturoo Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 W poniedziałek na auto wrzucę......jak dobrze pójdzie... .....z gratów nie mam jeszcze dystansów pod tylne jarzma... ---------- Post dopisany at 16:22 ---------- Poprzedni post napisany at 16:20 ---------- jak kupie gumy do końca tygodnia to heble pójdą pod 18"...jak nie kupię to będę upychał pod zimowe 17"
Rekomendowane odpowiedzi