kudalty66 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2015 poskładany na innym starym pasku, od kolegi , odpalił i równoo chodzi,. :decayed: o 4 zeby na prawej głowicy przeskoczył, pasek zarzygany płynem z pompy i olejem z uszczelniacza wału,.
Dev Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Nigdy nie zmienie zdania o tych silnikach, tfu...
kudalty66 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2015 wiem, Dev jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma, narazie musi być jeszcze ten, plany są, czas pokaże,. Dev sprawa jest, dekiel aluminiowy od bmw górny z silnika na czarno połysk w proszek zrobisz??
Dev Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Nie dzwon tylko pakuj pokrywe i wysyłaj
kudalty66 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2015 ile od szczecina jest do ciebie??? ile sie z tym by zeszlo, albo wysle a odbiore osobiście do noowej roboty na szkolenie będe przyjezdżał
Dev Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 220km. Na ....uj masz jezdzic ? Kurierem poleci. Ogarne MIGiem
kudalty66 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2015 thanks, gośc u mnie co proszek robi mówi że nie chce sobiie na czarno pieca brudzić, wiesz dla jednej osłony czarnej niema co odpalać, ale może przy okazji,.
Dev Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Nie kombinuj, jutro pakuj w karton i wiooooo... Mi sie piec od czarnego nie brudzi
Arturoo Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Nigdy nie zmienie zdania o tych silnikach, tfu... łoj tam ...łoj tam poskładany na innym starym pasku, od kolegi , odpalił i równoo chodzi,. :decayed: o 4 zeby na prawej głowicy przeskoczył, pasek zarzygany płynem z pompy i olejem z uszczelniacza wału,. weź Pan to umyj i na Ukrainę puść dorzuć zawieszki eslajn i niech się nowy nabywca cieszy ...zacznie CI się jak u mnie i będziesz pakował do studni
kudalty66 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2015 wstepnie mam klienta na nią, hehe Panie za dyche no i co kupie drugie 2.5 tylko 4 łapy, i lepiej wyposażone, a czy to bedzie b6 czy b5 to ceny podobne,. choociaż b6 3.0 w manualu tez bym jezdziił, ale wcale super takie te silniki nie są,. a na 1.8 T nawet BEXa nie namówicie mnie, ewentualnie e90, w benzyniie, ale to dopiero jak kilka wiatraków naprawie
Arturoo Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Sprzedaj...albo zapytaj czy niebieskiego nie chce...zabieram heble i radio i niech tuli sobie go gosc.....ja bym troche większe kupił....jakieś a6 może Chyba ,ze dorzucił kilka zloty to zostawię tak jak stoi. Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Arturoo
kudalty66 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2015 hehe,. to może sprzedam swoje, a wezme twoje za dyche
kuba84 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 że się wtrące Artur szykuje ciekawe A6 2.5 jest
Arturoo Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Kuba.....audi + tiptronic i 2,5 jakoś nie bardzo mnie może zachęcić Co tam w srebrnym słychować ? Mam nadzieję ,że nie hydraulikę
kudalty66 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Opublikowano 10 Października 2015 jeżeli o moje pytasz to przeleciało, szczecin warszawa radom, i z powrotem, potem koszalin i z powrotem, spalane 7 litrów,. na esce, miałem superba 3.6 z 4 rurami z tyłu, do 230 krecił i nie uciekł,., godzine z torunia do strykowa jechałem,. a ostatnio stoi , , żona czasem przejedzie kawałek, ale jak wróciłem po tygodniowej jeździe załadowanym sprinterem to wiem że mam naprawde szybkie auto
Rekomendowane odpowiedzi