grippen Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam Chciałem zmienić u siebie ten brzydki materiał w tapicerce orientuje się ktoś czy jest to demontowane czy jakoś klejone, przyklejane z tyłu czy jak i czy poradziłbym sobie z nowym materiałem np: planowałem skórę ewentualnie jakiś fajniejszy materiał prosze o odpis załączam fotkę
al31 Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 ja przez to przeszedłem. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=18507.msg245648#msg245648. powiem jeszcze raz. Horror. Nie musisz, nie rób
Reggi Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Czyli po zdjęciu drzwi mogę ten materiałowy element(zaznaczony na focie ) odczepić z boczków drzwi czy jest on na stałe przymocowany ?
Mad_MAX Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Panowie dajecie boczek do tapicera i za 30zl wam wymieni na jaki chcecie i nie musicie nic sie meczyc No i bedzie porzadnie zrobione :th: Ja w B5 tak wymienialem wiec wiem co mowie
Klima Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 materiał jest przyklejony do plastiku który jest zgrzewany z boczkiem więc jest ciężko
Rekomendowane odpowiedzi