Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakiego smartfona kupić??? HTC/SE/NOKIA/MOTOROLA/SAMSUNG czy jeszcze coś innego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- słuchanie muzyki to istne tortury :shocked: , słuchawki jak w walkmanie z 93 roku, duże i niewygodne... :wallbash: - znowu galaxy wygrywa w pierwszej rundzie K.O. poprostu bajka na nim słuchać muzyki...

potwierdzam, jakosc dzwieku w Galaxy S II jest poprostu genialna, bylem zaskoczony jak podlaczylem sluchawki do sciagnietego z vimeo klipu :)

Opublikowano

Czy w tym temacie omawialiśmy już HTC DESIRE? :decayed:

miałem go na testy, oddałem po 1,5 godziny. dla mnie to badziewny telefon nawet w porównaniu z moją Nokią N97 mini :thumbdown:

Możesz coś więcej na ten temat? :mysli:

Opublikowano

Może warto poczytac troche opinii obiektywnych

http://www.gsmmaniak.pl/category/polecamy/recenzje/[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 12:54_________________________________________________Tu jeszcze ciekawy artykuł

http://www.komputerswiat.pl/testy/sprzet/telefony-komorkowe/2011/07/test-porownawczy-3-smartfonow---samsung-galaxy-s-ii-htc-sensation-sony-ercisson-xperia-arc.aspx

uzywalem dzien Arc`a i jakosc obrazu mnie rozj.ebala :shocked: Bajka :good:

Opublikowano
  • Autor

Czy w tym temacie omawialiśmy już HTC DESIRE? :decayed:

miałem go na testy, oddałem po 1,5 godziny. dla mnie to badziewny telefon nawet w porównaniu z moją Nokią N97 mini :thumbdown:

przyszedł Jędrzej i pozamiatane...... :decayed:

A już prawie byłem zdecydowany :gwizdanie:

Napisz coś więcej w temacie :chytry: Co z tym telefonem wydawało się być nie tak ? :blink:

Opublikowano

jak dla mnie główne minusy:

-przede wszystkim za małe klawisze! (co prawda są całe 3-4 z przodu, ale trafienie w nich palcem graniczy z cudem);

-mało intuicyjne menu (może to złe przyzwyczajenie z Nokii, ale iPhone też jest bardziej intuicyjny);

-nie podobał mi się z wyglądu :decayed: ;

-brak w zestawie rysika (do małych klawiszy powinien być rysik);

-ogólnie nie zrobił na mnie pozytywnego wrażenia, ale to indywidualna sprawa

-nie wiem czy jest tam NAVI (nie wkładałem tam nawet SIM)

plusy:

-mieści się bez problemu w kieszeni spodni;

-dość dobry aparat (u mnie w Nokii robi gorsze zdjęcia)

-dla mnie był tani bo przy moim abonamencie był za 1,23 :decayed:

to tyle, w sumie więcej nie pamiętam bo bawiłem się nim w lipcu :hi:

Opublikowano
  • Autor

Nie cipkuj sie, dołóż kilka groszy i kup desire HD :gwizdanie:

http://allegro.pl/bez-simlocka-htc-desire-hd-a9191-8gb-i1823396037.html

telefon musi być sprzedawany na fakturę VAT 23% a nie marża, żeby sobie pełny VAT odliczyć :wink4:

a taki na allegro najtaniej za 1550 PLN, z zwykły DESIRE jest za 1050 z pełną fakturą 23% i pytanie czy warto dopłacać 5 stówek za to, że będą lepsze zdjęcia w telefonie? za tę kasę można kupić wystarczającą cyfrówkę :cool1:

Opublikowano

-przede wszystkim za małe klawisze! (co prawda są całe 3-4 z przodu, ale trafienie w nich palcem graniczy z cudem);

-mało intuicyjne menu (może to złe przyzwyczajenie z Nokii, ale iPhone też jest bardziej intuicyjny);

1. Różni ludzie różne zdolności manualne.. ja nie mam problemu z klawiszami..

2. Menu jak menu.. nakładka Sense moim zdaniem robi robotę.. goły Andek jest nieco mniej czytelny jak dla mnie.

3. Wygląd kwestia gustu..

4. Rysik do ekranu pojemnościowego? :gwizdanie: Są owszem ale po co..

5. Zależy jaki masz soft ale Navi jak dobrze pamiętam jest standardowo od 1-3 aplikacji i cała masa innych. Ja obecnie testuję Sygic'a Aurę i jest nieźle jak na razie :naughty:

Ja za to na minus wrzuciłbym aparat bo niestety jakością zdjęć nie powala.. o ile w dobrym oświetleniu jest jeszcze znośnie o tyle w ciemnościach i lipnym świetle zdjęcia są mocno średnie.. prawda Filip :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Właściwie na chwilę obecną to tylko te zdjęcia są powodem do zastanowienia. :rolleyes: Reszta mi raczej odpowiada, wygląd ok, wykonanie HTC podobno też dobre, wyświetlacz wystarczający, procek 1Ghz aż nadto pewnie jak dla mnie.

Chcę sprawę przemyśleć, żebym potem sobie w brodę nie pluł. :embarrassed:

Opublikowano

2. Menu jak menu.. nakładka Sense moim zdaniem robi robotę.. goły Andek jest nieco mniej czytelny jak dla mnie.

5. Zależy jaki masz soft ale Navi jak dobrze pamiętam jest standardowo od 1-3 aplikacji i cała masa innych. Ja obecnie testuję Sygic'a Aurę i jest nieźle jak na razie :naughty:

Ja za to na minus wrzuciłbym aparat bo niestety jakością zdjęć nie powala.. o ile w dobrym oświetleniu jest jeszcze znośnie o tyle w ciemnościach i lipnym świetle zdjęcia są mocno średnie.. prawda Filip :gwizdanie:

przypominam, że ja dostałem ten telefon na testy z T-Mobile na 3 dni (na szczęście mamy takie możliwości w firmie), więc telefon nie był mój. zdjęcia sprawdzałem tylko za dnia :good: mi się ogólnie nie spodobał, ale to wszystko zależy od upodobań użytkownika. ja zamawiam sobie iPhone'a 4 bo przy moim abonamencie będzie mnie kosztował ok 250-300zł.

Opublikowano

Jak bym miał ajfona za 250,- to też bym się nie zastanawiał :decayed:

...albo poczekał aż wyjdzie 5 :kox:

Opublikowano
  • Autor

Jak bym miał ajfona za 250,- to też bym się nie zastanawiał :decayed:

...albo poczekał aż wyjdzie 5 :kox:

jak wyjdzie 5 to będą zapowiadać 6 :tongue4:

pamiętam jak 4 lata temu kupowałem NOKIE N73, wtedy to był istny szał ciał pełen wodotrysków :polew: , kosztował mnie 1380 PLN , dziś leży w szafce i się kurzy jako telefon zastępczy , ale dalej działa jak jest potrzebny :good:

Opublikowano

Filip pociągnij temat do końca roku to SGS II stanieje :polew: :polew:

Opublikowano

A na ten czas zaprzęgnij N73 do roboty.

A tak na marginesie, to ta N73 to dla mnie kibel jakich mało pod względem jakości wykonania.

Skrzypi, wyciera się itd.

Opublikowano
  • Autor

Albo nie miałeś tego telefonu w rękach i mówisz co słyszałeś albo masz podrabianą obudowę.

Mój N73 po 4 latach używania wygląda mniej więcej tak :

12875825621305679912zdj.jpg

Jeżeli chodzi o jakość wykonania i materiały to można ją porównać do AUDI 80. A te nowe telefony są jak jakaś Dacia Logan :tongue4:

PS. Wątpię, że SGS II w ciągu 3 miesięcy stanieje o kilkaset PLN, skoro jest teraz takim kozakiem. :chytry:

Opublikowano

A na ten czas zaprzęgnij N73 do roboty.

A tak na marginesie, to ta N73 to dla mnie kibel jakich mało pod względem jakości wykonania.

Skrzypi, wyciera się itd.

zgadzam się. miałem N73 Music Edition i nie dość, że strasznie się wycierała obudowa to jeszcze był mega awaryjny... używałem 4 miesiące i sprzedałem

Opublikowano
  • Autor

Kiedyś tłumaczył koleś, który prowadzi serwis pogwarancyjny telefonów. Te NOKIE N73 były produkowane w 2 wersjach. Na zamówienie operatorów (era, plus itd.) oraz nie brandowane dla niezależnych sklepów. Wygląda na to, że jego teoria się potwierdza. Jak ktoś miał N73 z salonu to miał problemy. Mój kumpel ze 3 lata temu kupił N73 w Media Markt i też sobie chwalił. :cool1:

Opublikowano

a czy można uaktualnić oficjalnie soft w tym htc?
Opublikowano

Można.. np z poziomu telefonu :gwizdanie:

Opublikowano

Albo nie miałeś tego telefonu w rękach i mówisz co słyszałeś albo masz podrabianą obudowę.

Mój N73 po 4 latach używania wygląda mniej więcej tak :

12875825621305679912zdj.jpg

Jeżeli chodzi o jakość wykonania i materiały to można ją porównać do AUDI 80. A te nowe telefony są jak jakaś Dacia Logan :tongue4:

PS. Wątpię, że SGS II w ciągu 3 miesięcy stanieje o kilkaset PLN, skoro jest teraz takim kozakiem. :chytry:

N73 nadal mam.Wersja standard z PLusa (srebrna).

Oprócz powyższego, to plastik w dotyku bardzo kiepski.

Kolejną miałem 5800 XM - plastik dużo przyjemniejszy, obudowa ciasna, nic nie skrzypiało, bardzo wytrzymała na zarysowania, upadki itd.