arttrouve1 Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 nareszcie znalazlem cos sensownego :gwizdanie: jutro jade odebrac i jeszcze zdjecia z telefonu ale ocencie :>
MultiPanda69 Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 ładna sztuka ja wole jasna skore i benzyne - ale i tak piekne bmw
David Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 szkoda ze srodek nie w kremowej skorze...ale wybor silnika zaloz watek i napisz jak wrazenia po przesiadce z a4
arttrouve1 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 w porownaniu z b6 no to co ja moge powiedziec.... przepasc a co do skory to jasna moze i ladna ale jak jest nowa tzn nikt jeszcze w czarnych dzinsach na niej nie siedzial
David Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 kiedys pewnie i ja dolacze do forumowych burakow z takim czyms http://allegro.pl/show_item.php?item=1809440981 nie za drogo troche jak na 2004 rok?
MultiPanda69 Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 czy za drogo to nie wiem, ale wydaje mi się, że duże szczeliny są między lampami a błotnikiem (chyba tak nie powinno być - chociaż mogę sie mylić)
arttrouve1 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 teraz juz tylko wycieczka do rogala
T-żółw Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 gratuluje zacnego dresowozu ma wszystko co bym chciał
NYNA Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 No gratki super autko i motor piękny Ale do tego środka to mnie nikt nie przekona
arttrouve1 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 juz na srodki w audi nie moge juz patrzec... 3 ostatnie auta to audi. jakos ten srodek przezyje
KOval81 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Gratulacje - ładna lalka Środeczek bardzo przyjemny jak się już usiądzie w środku - sam byłem sceptykiem, ale jak jest dobry fotel i kierownica, to już naprawdę jest przyjemnie Jedyne co mnie zastanowiło, to fakt, że z tyłu jest jak dla mnie znacznie ciaśniej niż w A6C6. Siedziałem ostatnio w e61 z siedzeniem ustawionym pod siebie, później usadowiłem się z tyłu i szału nie było, a mam "zaledwie" 178cm wzrostu - za szwagrem, który ma 195cm nie mogłem się zmieścić Ogólnie życzę bezawaryjnej jazdy i rzadkiego kopania się w śniegu bo BMW nie chcą wypychać
skovroon Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Ładna sztuka. Jak będziesz już ją mieć to pochwal się fotami David.. ładna czarnula cena fakt, atrakcyjna jak na 2005 i praktycznie full wypas. Aczkolwiek poważnie zainteresowałbym się przebiegiem (spójrzcie choćby na fotel kierowcy) no i nie zapominaj o tym że to auto fabrycznie nie miało M-paka.[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 12:07_________________________________________________ Jedyne co mnie zastanowiło, to fakt, że z tyłu jest jak dla mnie znacznie ciaśniej niż w A6C6. Siedziałem ostatnio w e61 z siedzeniem ustawionym pod siebie, później usadowiłem się z tyłu i szału nie było, a mam "zaledwie" 178cm wzrostu - za szwagrem, który ma 195cm nie mogłem się zmieścić Dziwne bo ja mając 183cm zarówno z przodu jak i z tyłu (na tym samym ustawieniu) się swobodnie mieszczę. Wg mnie w C6 jest z tyłu porównywalnie dużo miejsca. Z kolei z przodu wydaje mi się że w C6 jest ciaśniej Ostatnio miałem przyjemność praktycznie dzień po dniu porównać ilość miejsca w A6C7 i 530d F10. I odniosłem takie samo wrażenie jak w poprzednich generacjach
pitman Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 piękna beta i wnętrze też w moim guście
KOval81 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 ziwne bo ja mając 183cm zarówno z przodu jak i z tyłu (na tym samym ustawieniu) się swobodnie mieszczę. Wg mnie w C6 jest z tyłu porównywalnie dużo miejsca. Z kolei z przodu wydaje mi się że w C6 jest ciaśniej Ostatnio miałem przyjemność praktycznie dzień po dniu porównać ilość miejsca w A6C7 i 530d F10. I odniosłem takie samo wrażenie jak w poprzednich generacjach :wink4 No właśnie kurna nie bardzo wg mnie. W moim przypadku oba auta w automacie, a to troszkę różnicy jest w porównaniu do ustawienia fotela w manualu i w C6 jest znacznie więcej miejsca. Nie powiem, żeby było w e60 ciasno, ale jest mniej - może to wynika z faktu, że siedzenia są bardziej mięsiste w BMW? A nie róbmy już OT w temacie - bless the car
skovroon Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 śliczna pod każdym względem Mirku po dłuższej obserwacji Twoich postów wydaje mi się że masz chrapkę na BMW :naughty: :tongue4:
miron78 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 śliczna pod każdym względem Mirku po dłuższej obserwacji Twoich postów wydaje mi się że masz chrapkę na BMW :naughty: :tongue4: nie no fury zmieniać nie mam zamiaru - ale tak jak kiedyś bmw nic a nic mnie nie kręciło - tak teraz uważam że to bardzo fajne furmanki [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 13:07_________________________________________________na nowe 535d zdecydował bym się od razu
David Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 nowa bmw 5 miazdzy nowa a6 jak dla mnie i srodek tez juz jest no na 535d to chyba kazdy mialby ochote ale podobno serwis drogi dorgie tarcze,klocki 2 turbiny-podejrzewam ze musi byc baardzo dobry mechanik zeby takie auto ogarnal,zreszta tak samo bedzie z a6 3.0 tdi biturbo :gwizdanie: a zauwazyliscie ze bmw b e60 mialo lift w srodku? ja dopiero teraz sie zczailem ze sa inne drzwi w srodku tzn inaczej sa rozmieszczone przyciski od opuszczania szyb,od ktorego roku dokladnie to weszlo? bo widze ze kolega juz ma ten nowszy srodek,inny tez jest drazek automatu nikt mi nie powie ze nowe bmw 5 jest slabe i ma gorsze wnetrze niz a6 http://otomoto.pl/bmw-530-bmw-530d-m-pakiet-logic-7-C20190700.html moze za 10 lat
Skyliner89 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 W 2008 roku BMW E60 przeszło face lifting. Najłatwiej poznać je po innych boczkach drzwi i tylnych ledowych lampach. F10 też bardzo fajne, ale za 10 lat to bym skłaniał się ku A7 :gwizdanie:.
Rekomendowane odpowiedzi