Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI A4/S4 z Warmi-Mazur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krzysiek wrzuć fote przed modami :good:

Opublikowano

To autko jest naprawdę w dobrym stanie technicznym i wizualnym , tzw optycznie i dzwiękowo jest ok-ej . Ilu z Was zaczynało od jakiegoś pazdziocha co to ledwo jechało , nie mówiąc o wyglądzie . A teraz wszyscy łaaaaaa jakie to mają fury .Chłopak ma dar do upiększania autek swoich w stronę oryginału , a nie jakiś lampek led-owych czy jakis tak chromów na metry za które niejeden z Was sie dzisiaj wstydzi . życzę wam koledzy drodzy i mili aby wasze furacze też podobnie wyglądały . a to ,że nie jest to S4 - a co to ma za znaczenie . Ile jest prawdziwych eSek w naszym pięknym kraju ?? 50 , 100 , 200 sztuk czy ile tam . Każdy , lub większość z was mysli o zderzakach os eSy i innych dodatkach - On to zrobił . A Wy ??Wklejcie do tego wątku swoje a4 b5 i pokażcie się . Może wtedy pośmiejemy się z waszych furek . To autko ma ten chłopak ok 3 tygodnie a od serii dzieli go przepaść . Pokażcie Wy co macie przez kilka lat używania waszych audików . :hi: :hi: :hi:

Chłopie o czym ty piszesz? czytałeś ze zrozumieniem większość postów?? nikt tu nie mówi o body s4 żle- chodzi konkretnie o znaczek S4 spóściłeś się jak stary ale nie na temat. [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 20:45_________________________________________________

Pokażcie Wy co macie przez kilka lat używania waszych audików . :hi: :hi: :hi:

przegladałeś auta przedmówców??? :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

KRZYSAUDI NIE MA CO PISAC BO WIDAC ZE WSZYSCY NA TYM FORUM SA SPECJALISTAMI OD TUNINGU WIZUALNEGO JAK MECHANICZNEGO ... I ICH AUTA TO TYPOWE WZORY DO NAŚLADOWANIA ... POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW I ZYCZE IM UDANYCH MODÓW W ICH A4 I S4 :good:

Opublikowano

KRZYSAUDI NIE MA CO PISAC BO WIDAC ZE WSZYSCY NA TYM FORUM SA SPECJALISTAMI OD TUNINGU WIZUALNEGO JAK MECHANICZNEGO ... I ICH AUTA TO TYPOWE WZORY DO NAŚLADOWANIA ... POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW I ZYCZE IM UDANYCH MODÓW W ICH A4 I S4 :good:

Dzię-Ku-Je-My! :kox:

Tak czytam ten temat i widzę, kolego że nie znosisz jak ktoś ma inne zdanie od Twojego. Zamiast przyjąć na klatę negatywne opinie Ty się bulwersujesz i robisz z siebie pośmiewisko. Bez urazy, ale chyba musisz jeszcze dorosnąć do internetu. :wink4:

Opublikowano

Och chłopaki - bawicie się jak dziewczynki - znaczek nie znaczek . Za przeproszeniem sranie w banie jest takie gadanie . Jeden woli wsadzić silnik 4.2 który podobno wg niektórych też nie jedzie , a inny woli żeby jego auto dobrze wyglądało . Ważne że autko dobrze wygląda i jest w 100% stanie technicznym - znam to auto i dlatego je bronię . Chłopak ma je 3 tygodnie , sam robił je żeby tak wyglądało , a wy naśmiewacie się ze znaczka - który jest oryginalny . Ileż jest na forum śmietników z ulepionymi grilami , lampami lexusami , soczewkami rodem z formuły 1 , :hi: radiami piz*zingami , denverami , diodami i chromami na metry i innymi dziadostwami , które właściciele bronią i dmuchają na nie . Widzę że niektórym dopisuje humor :kox: to i dobrze . Ale jeśli znaczek wam się nie podoba - to trudno , jego strata . A to że jeszcze nie dokończył wszystkich planów w swoim aucie - to tylko znak że ma je zbyt krótko .

Kłaniam się nisko z pokorą przed Tymi którzy są przeciw znaczkom . :hi:

Krzysiek

Opublikowano
Ileż jest na forum śmietników z ulepionymi grilami , lampami lexusami , soczewkami rodem z formuły 1 , radiami piz*zingami , denverami , diodami i chromami na metry i innymi dziadostwami ,

dokładnie 1408 aut forumowych prócz waszych 2 :wink4: (15 wątków/strona na 94 stronach moja A4)

ogólnie same śmietniki są na forum :hi:

Opublikowano

Po części też tak myślę :)

Jest kilka aut które mi się podobają i są zrobione wg zasad .

Coś chyba za bardzo wychodzi nasza wrodzona polska wada - żółć .

Za bardzo rusza jak nazywa się a4 b5 śmietnikami ?? Bo po części są to już kilkunastoletnie auta . Audi 80 b4 bardziej się ceni na giełdzie niż a4 b5 . mimo że 80 jest starszym generacyjnie autem , ludzie bardziej szukaja zadbanych 80-tek niż A4-rek . Miałem 2 sedany , a teraz mam kombiaka w trakcie rejestrowania i zastanawiam się czy nie sprzedać go , mimo iż jestem sercem za marką Audi . Powód - starocie . Od dawna jestem na forum . Z ciekawością czytałem o autach - SoMeSa , Nosba i innych ciekawych egzemplarzach . Bardziej chwalicie się podpinaniem jakiegoś lipnego radyjka , jakiejś kratki czy też zmianą oleju , albo zastanawiacie się jak rozkodować radio za 2 browary . Jeśli śmiejecie się z pakietu S4 w tym aucie to po kiego diabła sami zaczynacie walkę z modyfikacjami w kierunku body S4 czy tam pakietu S4 . Zostawcie serie takie jak Pan Bóg je stworzył i podniecajcie się takimi jakie są w chwili wypuszczenia z fabryki .

Z ogromną wdzięcznością za możliwość przebywania w tak zacnym gronie .

Krzysiek

Opublikowano

Nie wiem czy do CIEBIE dotarało, nikt tu sie nie śmieje z zderzaka S4, bo body S4 to za duzo powiedziane w tym wypadku jeszcze :wink4: tylko z tej manii wklejania znaczków

Gwarantuje Ci ze to auto bedzie lepiej wygladać bez jakichkolwiek znaczków :wink4: Póki co trzeba go zglebić chociaz 1BE, bo narazie szpara rzuca sie w oczy :wink4: i nie wplywa na ten super wygląd :gwizdanie:

Kazdy sie chwali postępem, przeciez nie bedzie powtarzał w kolo że przez X czasu zrobil to i to, bo o tym kto chciał wiedzieć, juz wie :wink4:

Kolega ma plany, ale to nie znaczy ze jak ktoś cos skrytykuje to od razu trzeba sie wywyższać, grube projekty robią sie latami nie przez 3 tyg

Opublikowano

. Zostawcie serie takie jak Pan Bóg je stworzył i podniecajcie się takimi jakie są w chwili wypuszczenia z fabryki .

Jestem za!

To będą fabryczne rarytasy!

Straszna to koza z tego S4 autora wątku... :mysli:

Opublikowano

Dziwne prawda, przecież s4 ma seryjnie obniżone zawieszenie :mysli:

hmm to chyba jednak nie jest esa, kurcze ale ma znaczek hmm :mysli:

Opublikowano

najwolenijsze s4 w polsce :polew:

to jest dokladnie to samo co bmw e36 316i ze znaczkiem m3 ;)

zreszta twoj znaczek twoja sprawa ale dajac auto na forum, trzeba sie liczyc czasem z uwagami niekoniecznie takimi jakimi bysmy oczekiwali .... zwlaszcza jesli sie nakleja znaczek s4 na prawie seryjna a4 ;) bo zderzak s4 i felga avus 17" to za duzy mod to nie jest ;).[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 09:52_________________________________________________

Z ciekawością czytałem o autach - SoMeSa , Nosba i innych ciekawych egzemplarzach . Bardziej chwalicie się podpinaniem jakiegoś lipnego radyjka , jakiejś kratki czy też zmianą oleju , albo zastanawiacie się jak rozkodować radio za 2 browary . Jeśli śmiejecie się z pakietu S4 w tym aucie to po kiego diabła sami zaczynacie walkę z modyfikacjami w kierunku body S4 czy tam pakietu S4 .

to nauka czytania sie klania ... bo w tym watku nikt sie nie smial z pakietu s4 to co juz ci koledzy wyzej pisali.... tylko ze znaczka z s4 w audi A4 !. gratuluje czytania "ze zrozumieniem"

Opublikowano

widzę że wątek się ożywił hehe

ale fakt, fakem perełki bez tuningu będą więcej warte niż te wszystkie rezane auta - no chyba że rezane z ori części

Opublikowano

wiekszosc jezdzacych po polsce s4 2.7 bi turo jezdzi w niedziele do koscioła i to jeszcze z napedem lpg. :polew:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 12:35_________________________________________________ale oni maja s4 i trzeba i zkładac :notworthy: bo maja s4

Opublikowano

wiekszosc jezdzacych po polsce s4 2.7 bi turo jezdzi w niedziele do koscioła i to jeszcze z napedem lpg. :polew:

Tu jest ta twoja większość S4 jeżdżąca do koscioła

http://sportaud.vot.pl/index.php?redir=1

:wink4:

Opublikowano

Nie widziałem jeszcze "napędu LPG" :mysli:

Zazdrościsz że ktoś ma 300 konne auto w gazie? to sobie kup i załóż instalację, bo nie boli, nie parzy przy dystrybutorze, nie trzeba płakać że znowu PB i ON zdrożało, nie takie auta jeżdżą w gazie :naughty:

Opublikowano

a co powiecie o czyms takim s4 1.8t 190km pakiet s-line m6 czyli cały body od s4 i po vinie tez . to też nie s4

[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 12:56_________________________________________________kod silnika bex

przedział rocznikowy 2002-2004

Opublikowano

S4 to S4 a nie 1.8T, nie ma czegoś takiego, to to samo co s-line w B5... :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Opublikowano

To zwykłe A4 B6 1.8T, wersja z większymi wtryskami i drugim SMICem, tyle...

żadne S4

co to m6? to chyba jakieś oznaczenie BMW, nie wierz w opisy aukcji z internetu :wink4:

Opublikowano

widac jak sie znacie istnieje takie cos ja wersja nadwozia s-line m6 czyli typowe s4 tylko z silnikiem 1.8 t 190km

Opublikowano

widac jak sie znacie istnieje takie cos ja wersja nadwozia s-line m6 czyli typowe s4 tylko z silnikiem 1.8 t 190km

S-line w B6 i S4 to zupełnie co innego :polew: przynajmniej mamy się z czego pośmiać czytając takie bzdury :good:

P.S. moja propozycja - jak uważasz, że się nie znamy itp. to zmień forum na .eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...