daniel_wwa Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Mam problem z lampka w bagazniku. Chodzi o to, ze nie swieci. Jak ja rozebralem to okazalo sie, ze wystarczy docisnac ta zgieta blaszke, ale w czym diabel tkwi, to nie wiem. Prosze o jakas pomoc.
andrzej_1970 Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Napewno ma słaby kontakt z masą w przełączniku .
daniel_wwa Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 a wiesz moze jak "rozgrzebac" wszystko, zeby sie dostac do srodka? Bo z tego co widze to od wuja jest tam tych haczykow, a nie chce rozlozyc tego na czesci perwsze
domelq Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Myślę, że jedynną inną drogą jest rozebranie tapicerki
namek77 Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 A powiedzcie mi (pomóżcie) czy lampka w bagażniku powinna sie zaswicac gdy klapa bagaznika jest otwarta ?? Bo u mnie sie nie zaswieca, a chcialbym zeby sie swiecila. Przelacznik na 3 polozenia wiec chyba powinna sie swiecic
Azunia Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 A powiedzcie mi (pomóżcie) czy lampka w bagażniku powinna sie zaswicac gdy klapa bagaznika jest otwarta ?? Bo u mnie sie nie zaswieca, a chcialbym zeby sie swiecila. Przelacznik na 3 polozenia wiec chyba powinna sie swiecic Wydaje mi się że te trzy pozycje to 1 - zawsze zapalona, 2 - zawsze zgaszona, 3 - zapalona przy otwartym bagażniku. Jeśli się nie świeci przy żadnym z tych ustawień, to wymień żarówkę, powinna świecić przy otwartym bagażniku.
namek77 Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 NO właśnie żarówka jest dobra bo w pozycji 1 swieci, ale juz w 2 i 3 nie. Szukałem jakiegoś czujnika przy klapie ale nic nie znalazlem. Ta lampka nawet sie nie swieci gdy drzwi boczne sa otwarte. I co zrobić w takiej sytuacji ?
Rekomendowane odpowiedzi