luk2 Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam jakiś czas temu pisałem o braku mocy. Okazało się że mam padniętą głowice. Mam pytanie czy głowica od audi 115 KM bez ,,vakumpumpy" będzie pasowała do mojego AFN-a taką znalazłem podobno pasuje ale wole zapytać. Wiem że bez obejrzenia to kicha ale czy teoretycznie jest taka możliwość. A i czy padnięta(wyszczerbiona) głowica miała tak duży wpływ na moc (w jeżdzie samochód dochodził do 2000 obr przy pedale gazu wciśniętym ponad połowe zakresu. Mół niesamowity) z góry piękne dzięki
luk2 Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 Dokładnie nie wiem gdzie wyszczerbiona bo nie widziałem, samochód wczoraj dałem mechanikowi i on mi to przekazał.
Tukan Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Głowica z PD do VP wg mnie nie podejdzie ...W glowicy od PD sa pompowtryski Wiec wg mnie nie bedzie pasowac
Piotrek98igo Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 no mogla miec duzy wplyw,auto nie trzymalo kompresji ps ile masz przjechane km?
luk2 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Opublikowano 24 Lutego 2008 160 tys - podobno nie kręcone. Ale panowie jest szansa że ta głowica podejdzie do AFN-a jej numer to 028103373N. Może mi ktoś sprawdzić w katalogu bo nie mam
demoralizator Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 jeżeli chcesz już zakładać głowicę to tylko od 1Z AHU AFN
Rekomendowane odpowiedzi