Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.8T Quattro] a oto moja laleczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Chcę wam przedstawić moją lalkę z 95r. mam w nie silnik 1.8T.Nie chcę sobie przypisywać zasług poprzedniego właściciela więc od razu powiem,że to jak wygląda zawdzięczam jego osobie.

A oto jakie modyfikacje przeprowadził:

-zmiana seryjnego grila na odpowiednik firmy Jom

-zmiana ptrzednich reflektorów na zespolone reflektory Agel Eyes firmy Sonar

-montaż filtra stożkowego i jego izolacja termiczna

Mam w planach przeprowadzenie jeszcze kilku modyfikacji a le o tym napisze jak dojdzie do skutku.

A oto fotki:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b95c1046ac4256d1.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/52005d08e3362713.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/68df7293a2ccd06b.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e982c37a8abf1324.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e982c37a8abf1324.html

Pozdrawim klubowiczów

Opublikowano

Ładna, "groźny" przód :naughty: jak chcesz robić zmiany to może czas na wymiankę tylnych lamp i jakąś ciekawą felę i będzie wyglądała jak rasowa 1,8 T :th: Powodzenia

Opublikowano
  • Autor

Właśnie takie mam ciche plany,później wysle zdięcia felg które mam na oku.Dzięki za opinie i rady!

Opublikowano

Zmien te lampy :wallbash: kup sobie ori Valeoalbo chociaz Depo a jesli chcesz coz z ringami to FK. Co do grila to jednym sie podoba drugim nie ale dla mnie jakos to nie wyglada wstydzisz sie znaczka :audi:?

Opublikowano
  • Autor

Lampy zostawie takie jakie są a co do grila to według mnie dodaje uroku aucie

Opublikowano

a grill nie jest przypadkiem firmy FK ?

sonary - nie uznalbym tego jako zasluge

lampy sonar zostaw jak chcesz... miejmy nadzieje ze beda lepiej swiecic niz wiekszosc Sonarow, uda sie je poprawnie ustawic i sreberko nie odejdzie :) - wiadomo jak jest z ich jakoscia, a jak juz sie posypia to wymien na depo/fk/valeo :decayed:

jakie mody dokladnie planujesz ?

pokaz fotki wnetrza

Opublikowano

ja też nie przepadam za takimi grilamii, cztery pierścienie, to jest to :audi: :th:

ale reszta super: i serducho i napęd na cztery łapki :quattro::a4fan:

Opublikowano
  • Autor

Szczerze powiem,że nie miałem pojęcia o problemach z tego rodzaju lampami :(,narazie dobrze swieca ale jak zaczną świrować to pożegnam się zdecydowanie z tą firma.Poprzedni właściciel twierdzi,że gril jest firmy Jom.Co do modyfikacji to planuje wymienić tylnie lampy tylko powracając do tematu jakosci nie mam pojęcia jakiej firmy,chce zapodać jakieś diodowe.Fotki wnętrza pośle w najblirzszym czasi :)

Opublikowano

Widzę że zakupiłeś samochodzik od urzytkownika naszego forum :)

Autku przydałoby się pare zmian np.gril, lampy i wiekasza fela :tongue4:

Mam nadzieję że auto będzi ci się dobrze spisywać i dbaj o nie :th:

Opublikowano

Lampy to takie odpustowe a grill :th:

Opublikowano

te felgi mi wyglądają bardziej jak kołpaki... :polew:

a na serio to za 400 zł 4 felg nie kupisz jeśli mowa że te 400 to za komplet...

ps. jak szukasz to szukaj 17 cali :):naughty:

Opublikowano
  • Autor

nie dopisałem 400zł za sztuke i nie są używane

Opublikowano

buciki by mu się przydały jakiś choćby 16 oryginały OOOO,lampy miód, grill bomba kolor troche banalny taki powszechny ale autko naprawdę +5

Opublikowano

nie dopisałem 400zł za sztuke i nie są używane

Fele sa znośne i ładnie prezentowały by sie po polerowaniu ale czasami można kupić takie felgi za 1800-2000 z oponami !.. do Twojego auta pasowały by alu z cieńszymi ramionami bardziej ażurowe :th: z polerką to tez na +

Natomiast jak juz rozmiar feli to 17 :th:

Gdzies to autko na forum juz widziałem :mysli:

LAmpy jak narazie nie masz z nimi problemów to zostaw ... mi odbłysnik zaczał odchodzić od reszty , długie świeciły w chmury , a na mijania to jazda zerowa :thumbdown: Zamontowałem sobie polifty Valeo + zeenona Hida i jest miooodzio .. :naughty:

Opublikowano

Furka naprawde wporządku , zmiany tez, grill z przodu ok ,troszke brakuje znaczka OOOO.

Wszyscy dookola prawie wiedzą ze sonary są beznadziejne ,ale kurcze czasem sie nie wybiera ,albo sie juz kupilo i sie ma .... nie oplaca sie ot tak wymieniac na Depo albo czegos innego ,jezeli nic sie z nimi nie dzieje, luz lepiej zapodac niuni lusterka Inpro za ta kase naprzyklad.. :th:

Opublikowano
  • Autor

najwidoczniej kupiłem auto od urzytkownika tego forum,tak jak wcześniej pisał juz kolega.Co do lamp to faktycznie długie świecą w chmury ale mijania są dobre.Widać mój poprzednik troche czasu spędzil przy ustawianiu.Jeśli coś zacznie dziać się z nimi złego to zaciągne waszej opini i zmienie je na inne.A co myslicie o diodowych lampach tylnich?Ciekawy jestem waszej opini i ile moge dostać za orginalne lamy tylnie?

Czekam na wasze sugestie...

Pozdrawiam :hi:

• 1 rok później...
Opublikowano

Za ori tylne lampy z przed liftu za komplet 100-150zł max.

Załóżtylne diodowe takie jak te: http://moto.allegro.pl/item888858033_lampy_nowe_audi_a4_94_00_red_led_diody_tuning_w_wa.html

Felga 17" by się przydała :wink4:

A reszta to tak jak poprzednicy mówili :wink4:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 21:37_________________________________________________p.s. oooo widzę, że odgrzebałem kotleta z przed dwóch lat :przebiegly:

i widzę, że masz jakieś tam lampki na tył, to może zrób jakąś aktualizację? :good:

Opublikowano
  • Autor

aktualizacja w planach :naughty:

fele już są 17 od S4, czekają na oponki :cool1:

Za ori tylne lampy z przed liftu za komplet 100-150zł max.

Załóżtylne diodowe takie jak te: http://moto.allegro.pl/item888858033_lampy_nowe_audi_a4_94_00_red_led_diody_tuning_w_wa.html

Felga 17" by się przydała :wink4:

A reszta to tak jak poprzednicy mówili :wink4:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 21:37_________________________________________________p.s. oooo widzę, że odgrzebałem kotleta z przed dwóch lat :przebiegly:

i widzę, że masz jakieś tam lampki na tył, to może zrób jakąś aktualizację? :good:

do tych lamp trzeba dorosnąć i samemu sobie zdać z tego sprawę, tył i przód idzie do wymiany wkrótce a jak na razie zabieram się za rozrząd bo mam kompletny do wymiany

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Kierowniku - a spociki to zaglądasz...? :wink4: