zbylo22 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Mam pytanko....mam do wymiany łożyska kół przednich...pytanie czy łożyska z przodu jak i z tyłu są osobnym elementem wymiennym czy tylko razem z piastą? Model A4 B5 1.6 rok 96....
Maxcudo Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Oczywiście, wystarczy wejść na alledrogo i ogarnąć http://allegro.pl/lozysko-przod-skf-vw-passat-b5-b5-fl-audi-a4-a6-i1820092401.html
Golem1 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 polecam łożyska skf jak napisali poprzednicy.
przepychacz Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 ..ewentualnie ruville...przeważnie w pudełku jest FAG jeszcze droższe łożysko....pzdr
Gość Autonet Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 rowniez SKF godne polecenia
Rogass Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Na pewno nie kupuj polskiego Optimala za 50% ceny SKF-u
J3rzyK Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Tak jak napisał **przepychacz** w pudełkach ruvilla jest FAG albo INA wiec przed samym kupnem sprawdz co masz w pudełku, bo mozesz kupic "cos" w pudełku ruvilla co jest rownie dobre albo lepsze od SKFu a bedzie o wiele tansze.. dzis nadszedł dzien kiedy to musialem wymienic łożyska najgorsze w tym wszystkim jest to ze do wymiany mialem Lewy Przód i Prawy Tył Tak jak wczesniej pisalem przed zakupem warto sprawdzic co siedzi w pudełku. Kupiłem owczywiscie Ruvilla - za kpl. na przód (bo wymieniam juz cały przod i cały tyl) zaplacilem 190zł [w opakowaniu był FAG:!:] a za kpl. na tył zaplacilem 150zł i w środku było KOYO
Rekomendowane odpowiedzi