zizel Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 witam poszukuje tarcze + kocki tylnie do quattro w rozsadnej cenie, tak zeby hamowaly jak do tej pory, nie zalezy mi na jakis super osiagach. znacie moze jakiegos pewnego sprzedawce z forum albo mozecie kogos polecic gdzie mozna w dobrych pieniadzach taki zestaw kupic? a co powiecie na ten zestaw? http://moto.allegro.pl/zimmermann-tarcze-klocki-tyl-audi-a4-b5-quattro-i1845172284.html pozdrawiam
przepychacz Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 ...bardzo dobry zestaw..jeśli cię kasa puszcza...mi się ewentualnie z producentów sprawdza: BREMBO, TEXTAR, ATE, FERODO
pioteros Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 mam na sprzedaż ori tarcze tył do Q (9.7mm grubości) i do kompletu moge dorzucic klocki na tył TRW nowe nieuzywane, tylko zobacze symbol tych klockow i sie upewnie czy podejda, bo ksztaltem sie zgadzaja
Dev Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 do Q ma byc GDB 1050, 1163, 1310
pioteros Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 klocki moje jednak nie podejda, gdb 823
Rogass Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Bardzo dobra cena. Aż coś za tanio :gwizdanie:
zizel Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 no własnie cos tanio jak za cały komplet, co tym myslicie? warto brac?
zizel Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 czyli watro, czy mozesz w tych pieniadzach polecic cos lepszego?
Rogass Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 normalna cena ciekawe dla kogo :gwizdanie: To są praktycznie ceny hurtowe na + 10% marży same klocki w detalu w sklepie czy w hurtowni są po 155zł. Nie mówie o allegro!!!
Rekomendowane odpowiedzi