Grabi1990 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Kolego tu wysłałes mi zdjecie gdzie powinien sie znajdowac ten jezyk tak? I własnie nic tam takiego nie ma...Dlatego moje pytanie co w takiej sytuacji ? Bo wyciagnac schowka całkowicie nie moge bo sa pod klapa wlasnie srobki do odkrecenia jezeli dobrze wyczytałem?
AZIK Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Grabi a skąd dokładnie jesteś?? Możesz wpaść na Tychy i to ogarniemy??? Odezwij się na pw albo tu w temacie:)
mara4 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Popatrz dobrze to znajdziesz chyba że był już tam przed tobą jakiś kowal i zrobił to na stałe
Grabi1990 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zrobiłem fotke jak to wyglada u mnie. Schowek cały czas trzyma z drugiej strony, czy tam tez jest taki sam jezyk jak z prawej strony?
AZIK Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 naciskając jedną stronę - druga automatycznie się wsuwa no chyba że mechanizm uszkodzony
mara4 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jeśli prawa strona się otworzyła to lewą delikatnie wyszarpiesz
Grabi1990 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 No własnie tak jak na zdjeciu u mnie tego jezyka nie ma z prawej strony I tu pytanie czy jest jakis inny sposob otwarcia? Bo probowałem na siłe szarpac ale nie za bardzo chce isc.
AZIK Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Trudno powiedzieć... musiałbym to widzieć... A klamka pewno nie reaguje, co??
Grabi1990 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 No właśnie niestety nie, myślałem jeszcze jakos spróbować od prawej strony wcisnąć coś zagietego i na czuja jakoś próbować otworzyć. Jak sobie nie poradzę sam to się odezwę to bym podjechał może Ty byś coś zdradził
AZIK Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 spróbuj jeszcze wybić bolce z klapki - te od dołu co są... i wtedy będzie więcej ruchu samej klapki - może sama wypadnie z zatrzasku po lewej stronie
Talib13 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Spróbuj klapę od schowka pociągnąć w kierunku drzwi i w dół tak jak byś chciał otwierać (siedząc na fotelu pasażera w prawo i w dół) powinien się otworzyć
Grabi1990 Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Juz sobie poradziłem Panowie i otworzyłem ten felerny schowek Teraz pozostało mi naprawic klamke bo stadrardowo jest wyłamany ten "bolec" od otwierania i wszystko bedzie smigało tak jak powinno,mysle ze nie bedzie to duzym problemem ze nie mam tego zatrzasku z prawej strony poniewaz z lewej strony trzymało dosc solidnie. Dziekuje za pomoc wszystkim
Foxxx Opublikowano 16 Marca 2020 Opublikowano 16 Marca 2020 W dniu 2.02.2016 o 11:02, Grabi1990 napisał: Juz sobie poradziłem Panowie i otworzyłem ten felerny schowek Teraz pozostało mi naprawic klamke bo stadrardowo jest wyłamany ten "bolec" od otwierania i wszystko bedzie smigało tak jak powinno,mysle ze nie bedzie to duzym problemem ze nie mam tego zatrzasku z prawej strony poniewaz z lewej strony trzymało dosc solidnie. Dziekuje za pomoc wszystkim Wiem, że stary temat. Ale czy mógłbyś poradzić jak to zrobić? Za nic nie mogę tego otworzyć, boję się żeby nie narobić więcej problemów.
Rekomendowane odpowiedzi