alvaro Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zientarskiego szkoda wustyle super pomysł :th:
taktuś Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 nawiązując nieco do tematu... podobne niebezpieczeństwo czyha na zjeździe z A4 na Kraków Północ w pobliżu Salonu AUDI w Modlniczce na widoku Leroy Merlin... jest tam bardzo niebezpieczny uskok i jesli kogoś poniesie może sie to źle skończyć w Polsce pełno takich miejsc, nasze drogi nas zabijają a co do Zientarskiego, to szkoda tego dziennikarza którego Zientarski zabił, szkoda też Maćka dziwię się tylko że na własnym podwórku, zakładam że znanym, nie włączył myślenia...
Wihajster Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Opublikowano 28 Lutego 2008 http://arbiter.pl/galeria/ferrari.crash duzo szczegółów
wustyle Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 to co? moze pomyslmy i sukcesywnie wrzucajmy "pulapki" Alvaro, zalozysz odpowiedni watek z wprowadzeniem do tematu? najgorsze, ze takie pomysly przychodza po tragedii jakiejs, choc jestem na 100% pewien, ze Maciek jako warszawiak wiedzial o tym miejscu...
alvaro Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 wustyle był to Twój pomysł i to Ty powinieneś być jego autorem. Zgadzam się ze słowami taktuś że Maciek dał się zaskoczyć na własnym podwórku...
wustyle Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 dobra to zakladam watek w dziale "na kazdy temat"
wustyle Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 dostalem wlasnie fotki z wypadku na ktorych widac Macka, lezacego metr od plonacego auta... szok
bratpit Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 dostalem wlasnie fotki z wypadku na ktorych widac Macka, lezacego metr od plonacego auta... szok to wrzuć
wustyle Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 kolega prosil zeby ich nie rozpowszechniac zrobimy tak: jak Maciek z tego wyjdzie, a mam nadzieje ze tak - wtedy je pokaze, dobrze?
Wihajster Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Opublikowano 28 Lutego 2008 kolega prosil zeby ich nie rozpowszechniac zrobimy tak: jak Maciek z tego wyjdzie, a mam nadzieje ze tak - wtedy je pokaze, dobrze? wymyslasz...
wustyle Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 serio zreszta widok jest naprawde mocno sredni...
wesoly1601 Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Pokaż zdjęcia a zapewne ten kto zobaczy co go może spotkać będzie ostrożniejszy, wrzuć je tylko Tu żeby od razu nie było ich wszędzie pełno
wustyle Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 nie wiem jak sie umieszcza zdjecia Bratt daj jakis mail to Ci posle i umiescisz chociaz nie powinienem tego robic...
bratpit Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 nie wiem jak sie umieszcza zdjecia Bratt daj jakis mail to Ci posle i umiescisz chociaz nie powinienem tego robic... jak komus obiecałes że nierozpowszechnisz to tego nierób
wustyle Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 no obiecalem, ale mnie tu naciskaja troche na razie nie wysylam jak pisalem niech Maciek z tego wyjdzie to Wam wysle
AndyN Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Pokaż zdjęcia a zapewne ten kto zobaczy co go może spotkać będzie ostrożniejszy, wrzuć je tylko Tu żeby od razu nie było ich wszędzie pełno Myslę, że tu chodzi o zwykłą ciekawość a nie o "przestrogę"Do "przestrogi" nie wystarczą zdjęcia, które są tutaj?!: http://arbiter.pl/zdjecie/14126.Pulawska Pełno jest takich zdjęć w necie (zdjęć z wypadków), jeśli bardzo chcesz, poszukaj Wustyle, nie dawaj tych zdjęć, uszanuj prywatność Ziętarskiego i śmierć tego drugiego dziennikarza!
Flyer Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Jak ktos ma ochote to mozna oddac krew na Nowogrodzkiej, ARH+.
Wihajster Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Opublikowano 28 Lutego 2008 wystarczyło by na tej ulicy zamontowac bariery metalowe i bylo by znacznie bezpieczniej bo auta odbijaly by sie jak juz od nich a nie leciały na filar
Rekomendowane odpowiedzi