Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] Wybory Parlamentarne 2011. Co sądzicie o wstępnych wynikach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem ciekaw jak populacja naszego forum kształtuje swoje poglądy polityczne. Ja muszę przyznać, iż jest tak jak przewidywałem pierwszych dwóch liderów w tym mojego (PO), natomiast reszta stawki mnie trochę zaskoczyła.

Opublikowano

Naród wspaniały, tylko ludzie... :hi:. Brak słów... Dobrze, że już niedługo opuszczam ten wspaniały kraj... :good:

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem ciekaw jak populacja naszego forum kształtuje swoje poglądy polityczne. Ja muszę przyznać, iż jest tak jak przewidywałem pierwszych dwóch liderów w tym mojego (PO), natomiast reszta stawki mnie trochę zaskoczyła.

wszystko po mojej myśli jak na razie :good:

Opublikowano

wyniki z obwodu szkoły mojej córki:

Kaczyński -147 głosów

Tusk -552 głosy

PIS -206 głosów (inni kandydaci z tej partii mieli max 6-7 głosów)

PO -802 głosy (inni kandydaci z tej partii: Rostowski 42, Kosecki 15, inni po 10-12)

Wyniki takie pokazują, że nie powinno głosować na "jedynki"

Opublikowano

Ja teraz czekam na drugą Grecję w Polsce. Teraz dopiero nam pokażą :confused4: paliwo i co za tym wszystko pójdzie w górę. Wstrzymywali się z podwyżkami tylko przed wyborami.

Nie wiem jak się żyje ludziom w większych miastach jak Warszawa itp ale wiem jak jest na wsi i powiem że nie jest ciekawie.

Opublikowano

Tylko w Polsce można glosować na człowieka który niszczył kraj i nadal to będzie robił :good:

Opublikowano

Panowie, chyba zapomnieliście że w Polsce nie głosuje się na kogoś, tylko przeciwko komuś :polew:

Opublikowano

Już przed wyborami dałem się Wam wyszaleć. Raz na kilka lat Wam wystarczy. Zamykam bo na tym forum nie ma miejsca na politykę. Dziękuję za uwagę :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...