Opublikowano 4 Lutego 20188 l 13 godzin temu, marcinoa4b5 napisał: hehe to nie poszalałeś, jednak czas na 2 rundę i do usrania
Opublikowano 4 Lutego 20188 l 6 godzin temu, karol24 napisał: anie mówiłem całego gwinta trzeba było obciąć umnie cały to własnie centymetr to chyba wina ze mam przedlifta
Opublikowano 23 Lutego 20188 l Autor Koła sprzedane, teraz dylemat co następne... a budżet średni ale zostaję przy 18" Żarnik ostatnio padł i trzeba coś lepszego też kupić. Co tam jest godnego uwagi w rozsądnej cenie?
Opublikowano 11 Marca 20188 l Ja kupowałem zarniki Osram D2s Night Breaker 4300k i są rewelka,tylko cena to jakieś 400zl Po prawej nowy Osram. Edytowane 11 Marca 20188 l przez Edge31
Opublikowano 11 Marca 20188 l Autor No cena żarników masakra A okazało się, że to przetwornica załatwiła żarnik i w końcu też padła. Tamte felgi to 8J0601025AA Nowe koła już kupione, tylko opony muszę dać inne bo 245/40 to przesada do mojego AJMa. Poza tym wychodzą sporo za nadkole przy et 29 Edytowane 11 Marca 20188 l przez karol24
Opublikowano 11 Marca 20188 l Autor Oj tam, koło jak koło, szału nie ma bo budżet ograniczony ? Później wrzucę fotkę
Opublikowano 22 Marca 20188 l Autor Wpadło kilka nowych rzeczy: - cup holder pod podłokietnikiem - nowa roleta bo moja miała pęknięte plastiki, trzeszczała i stukała na dziurach - plastiki lampek tylnej rejestracji, - grzane wkłady lusterek, - lotka na klapę (przymiareczka) - blachy drzwi bo moje nie nadają się do malowania nawet, takie są rude i mają purchle.... Jak będzie trochę $ to się doły na gładko zrobi i w kolor machnie Jak umyje i poodkurzam to dodam fotki W sobotę już chyba trzeba letniaki na felgi wrzucić Edytowane 23 Marca 20188 l przez karol24
Opublikowano 25 Marca 20188 l od czego lotka, czy wszędzie są takie same chodzi mi o s4/rs4 bo czasem widuję zwykłego avanta z taką lotką
Opublikowano 25 Marca 20188 l Godzinę temu, KingRaider napisał: od czego lotka, czy wszędzie są takie same chodzi mi o s4/rs4 bo czasem widuję zwykłego avanta z taką lotką Jedyny poprawny wybór w avancie to lotka od rs Na alledrogo jest
Opublikowano 26 Marca 20188 l juz wiem skąd ją masz,wczoraj mi odpadła przy wiekszej prędkosci i poszła sie ebac
Opublikowano 26 Marca 20188 l Jak masz zamiar ją zamontować? Bo moja się już lakieruje i szukam dobrego pomysłu do założenia jej.. klej do szyb i taśma 3m?
Opublikowano 26 Marca 20188 l Klej do szyb boll. Moja nie pasowala kształtem krzywizny do klapy dlatego musiałem ponaciagac tak jak poniżej leżało tak 24h i w sumie siedzi. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 Marca 20188 l Autor no najpierw w kolor a później klej do szyb jak wyżej łooo jak fajnie srebrne relingi wyglądały by u mnie z chromami za dużo pierdzielenie, wycinać szybę, nitować....
Opublikowano 27 Marca 20188 l no najpierw w kolor a później klej do szyb jak wyżej łooo [emoji33] jak fajnie srebrne relingi wyglądały by u mnie z chromami za dużo pierdzielenie, wycinać szybę, nitować.... No u mnie chrom pakiet leży na strychu 3ci rok [emoji23]Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka