hubtychy Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 No to przyszedł czas na przedstawienie mojej niuni Audi A4 quattro Avant 1,9 TDi 116km 2000r. Data zakupu 07 maj 2011r Przebieg 234172 km Wyposażenie standart: -wspomaganie -ABS -napęd -zintegrowany GPS w FIS-ie -elektryczne szyby przód -elektryczne lusterka -klimatronik -4 PP -auto alarm -pakiet komfort -halogeny -hak Fotki z ogłoszenia: Dokonane zmiany: -zmiana felg słoneczek 15'' na felgi Exip 15'' -przyciemnione szyby tył -wymiana reflektorów Valeo na shit Sonar (brak wiedzy,Valeo wersja angielska bez możliwości zmiany na EU) -wywalenie halogenów i wstawienie LED DRL w ich miejsce -wywalenie katalizatora -zmiana turbinki na większą z AWX -zaślepienie EGR -kolektor z AWX -chip w Dynosofcie u Aligatora -czarne bixy by Gwerty :> :notworthy: Fotki po zmianach : Zmiany planowane : -wymiana końcowego wydechu lub samych kocówek bo ori nie prezentuje się za dobrze -czujniki parkowania tył -ringi na zegary -większa felga 16'' może 17''- temat w trakcie dogadywania z Keżorem :naughty: Fotka po wywaleniu Sonarów Nie planuję gleby czy gwinta.Dla mnie to samochód rodzinny i ma być wygodnie.
vauxhall95 Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 wiesz co napisac w planach jako pierwsze :gwizdanie:
Maxcudo Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Lampy polift! Furmanka Quattro ;( Niech się kula!
hubtychy Opublikowano 15 Października 2011 Autor Opublikowano 15 Października 2011 wiesz co napisac w planach jako pierwsze :gwizdanie: Tylko że wizualnie to one nie są najgorsze ale świecą beznadziejnie Słyszałem (niestety już po zakupie) że jakościowo też nie są najlepsze.Zobaczymy coś z tym muszę zrobić.Albo HiD albo inne reflektory.Czas pokaże.
Gwerty Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 jak chcesz czarne lampy. to polifty maluj na czarno. i bedziesz miał dobre swiatło i wygląd.
vauxhall95 Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 wiesz co napisac w planach jako pierwsze :gwizdanie: Tylko że wizualnie to one nie są najgorsze ale świecą beznadziejnie Słyszałem (niestety już po zakupie) że jakościowo też nie są najlepsze.Zobaczymy coś z tym muszę zrobić.Albo HiD albo inne reflektory.Czas pokaże. Bron boze,poczytaj co po hidach sie dzieje w tych lampach.
Maxcudo Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 jak chcesz czarne lampy. to polifty maluj na czarno. i bedziesz miał dobre swiatło i wygląd. Albo niech weźmie od Ciebiebixy :gwizdanie:
Gwerty Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 jak chcesz czarne lampy. to polifty maluj na czarno. i bedziesz miał dobre swiatło i wygląd. Albo niech weźmie od Ciebie bixy :gwizdanie: ja niktogo nie namawiam. każdy musi sam zdecydowac co chce.
hubtychy Opublikowano 15 Października 2011 Autor Opublikowano 15 Października 2011 jak chcesz czarne lampy. to polifty maluj na czarno. i bedziesz miał dobre swiatło i wygląd. Albo niech weźmie od Ciebie bixy :gwizdanie: ja niktogo nie namawiam. każdy musi sam zdecydowac co chce. No właśnie obiło mi się o uszy że coś rezasz z lampami :gwizdanie: Dałbyś radę zrobić coś dla mnie ? Najlepiej czarne... Jaki koszt by był :?:
Gwerty Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 pw powiem ci ze to zazdroszcze. długo szukałem Q w sedanie z tym silnikiem ale nic wartego kupna nie było, a udało sie kupić ajm w ośce.
hubtychy Opublikowano 15 Października 2011 Autor Opublikowano 15 Października 2011 Ja Q trafiłem przypadkiem i od razu się zakochałem po jeździe próbnej A że jeszcze udało się co nieco urwać z ceny wyjściowej to brałem bez vagowania i wizycie na stacji.Tylko miernikiem sprawdziłem całego i był OK.Lampy z angola wyszły dopiero na przeglądzie [br]Dopisany: 15 Październik 2011, 18:45_________________________________________________ wiesz co napisac w planach jako pierwsze :gwizdanie: Temat opanowany :>
jedrekx Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 autko widzę, że nawet mój brudas jest na dwóch zdjęciach... a właściwie jego fragment
hubtychy Opublikowano 15 Października 2011 Autor Opublikowano 15 Października 2011 autko widzę, że nawet mój brudas jest na dwóch zdjęciach... a właściwie jego fragment No faktycznie :> Fotki z Samociążka. Jeszcze nie robiłem sesji mojej niuni
Martinor Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Wszystko fajnie, furka się ciekawie prezentuje... Ja bym tylko te balony zmienił i szybki z przodu dociemnił...
hubtychy Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 No to troszkę powiększyłem stadko moich kucyków :naughty:
majuDJ Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 lampy Trzeba było jakieś bixy robione założyć i spryski zamiast tego allegrowego badziewia.
hubtychy Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Bixy made by Gwerty już leżą w szafie :tongue4: Czekam tylko na przetwornice i żarniki aż dojdą i robię przekładkę. No to biksy już siedzą :dance:
Rekomendowane odpowiedzi