Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 avf] Black Edition full S-line :)+ Bixy + KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to bardzo się ciesze :hi:

a kiedy ta obiecana sesja?? :decayed:

Ciężko z czasem.. w pracy sporo roboty przed końcem roku :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no to szkoda :confused4: ale jak kiedyś bedziesz miał wolną chwilkę dawaj znać :)

Opublikowano

o żesz :shocked:

byłem prawie pewien że po rns-e przystopujesz troche ale widzę się pomyliłem :decayed:

no normlanie jeszcze troche i Tolka przebijesz :naughty:

a jeśli chodzi o ilość modów na jednostkę czasu to na pewno jesteś w ścisłej czołówce :evil:

:polew: :polew: :polew:

PS Siemian ma/miał fajne fotele z b6 s-line do sprzedania i niedrogo.. Myślę że lepiej by Ci pasowały niż te zwykłe z b7 :no:

ale to moje zdanie.. Może Ci się opłacało te wkładać- jeśli dorwałeś za dobrą kasę tym bardziej że piszesz już że planujesz je zmieniać :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

o żesz :shocked:

byłem prawie pewien że po rns-e przystopujesz troche ale widzę się pomyliłem :decayed:

no normlanie jeszcze troche i Tolka przebijesz :naughty:

a jeśli chodzi o ilość modów na jednostkę czasu to na pewno jesteś w ścisłej czołówce :evil:

:polew: :polew: :polew:

PS Siemian ma/miał fajne fotele z b6 s-line do sprzedania i niedrogo.. Myślę że lepiej by Ci pasowały niż te zwykłe z b7 :no:

ale to moje zdanie.. Może Ci się opłacało te wkładać- jeśli dorwałeś za dobrą kasę tym bardziej że piszesz już że planujesz je zmieniać :wink4:

do tolka jeszcze troszku brakuje :) :)

te co miał Siemian s-liny one nie są grzane niestety a te tak jak mówie wskoczyły tak na chwilę do lata mniej więcej :) bo na prawdziwe s-liny choruje :)[br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 14:48_________________________________________________Witam i mamy kolejnego moda :) listwy 1nk zamontowane popielniczka czeka na montarz a jeszcze tylko mi brakuje ramki biegów moze ma ktoś do sprzedania??

fec282f8c88b4637m.jpg6db38ec845b5f7c1m.jpg5c4b0dd78005781am.jpga403e4d5b1e6f5e1m.jpg4ba41ab18604892em.jpg1c5bf1abb3d7d1a9m.jpg8c2bd488efb74252m.jpg

Opublikowano

Ten uchwyt na telefon zdejmij no chyba że masz słuchawkę i wrzuć lustro fotochrom :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ten uchwyt na telefon zdejmij no chyba że masz słuchawkę i wrzuć lustro fotochrom :wink4:

uchwyt musi zostać bo musiał bym tunel zmieniać niestety a co do lustereczka to w przyszłości bede zmieniał ale od razu cały komplecik czyli środek i zewnątrz

Opublikowano

ja to sie ciesze ze nie mam tego uchwytu na tel wiem jak ludzie narzekaja he

Opublikowano
  • Autor

a mi tam wcale nie przeszkadza ja tam nie siedze hehehe

Opublikowano

Fajna furka, ale fotele to według mnie były lepsze z b6 niż tez z b7 :gwizdanie:

Opublikowano

kolego widze ze masz/miales radyjko concert 2,nie chcesz sprzedac? jak ono w ogole gra bo chce takie kupic...

Opublikowano
  • Autor

Fajna furka, ale fotele to według mnie były lepsze z b6 niż tez z b7 :gwizdanie:

no powiem ci ze lepsze sa te z b7 wygodniejsze po prostu :good:[br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 16:46_________________________________________________

kolego widze ze masz/miales radyjko concert 2,nie chcesz sprzedac? jak ono w ogole gra bo chce takie kupic...

moje bardzo dobrze grało czysty dzwięk itp a radyjko juz poszło :wink4:

Opublikowano

teraz dobrze gra u mnie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

teraz dobrze gra u mnie :decayed:

he he no nie ma wyboru zbytniego :)

Opublikowano

chcialbym zapytac odnosnie oswietlenia przyciskow podswietlenia podsufitki czy one maja caly czas swiecic czy np w momencie zamkniecia dzwi i odpalenia gasnac?? a tak wogule to dalej gdzie szukac problemu bo oswietlenie mi dziala mimo ze zmienilem komfort na nowy

Opublikowano

Co wy chcecie od tego uchwytu, źle wygląda czy przeszkadza pasażerowi ? Ja mam przystosowany pod swój telefon i bardzo często go używam.

Pablo jak byś zmieniał kiedyś tunel to chętnie wezmę twój jak jest w b.dobrym stanie :)

Opublikowano
  • Autor

chcialbym zapytac odnosnie oswietlenia przyciskow podswietlenia podsufitki czy one maja caly czas swiecic czy np w momencie zamkniecia dzwi i odpalenia gasnac?? a tak wogule to dalej gdzie szukac problemu bo oswietlenie mi dziala mimo ze zmienilem komfort na nowy

kolego to podświetlenie swieci jak i inne przyciski non stop po zapaleniu świateł. Przecież wielka lipa by była jak by to gasło wyobraz sobie autko bez podswietlenia przycisków lipa straszna :thumbdown: :thumbdown:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 13:04_________________________________________________

Co wy chcecie od tego uchwytu, źle wygląda czy przeszkadza pasażerowi ? Ja mam przystosowany pod swój telefon i bardzo często go używam.

Pablo jak byś zmieniał kiedyś tunel to chętnie wezmę twój jak jest w b.dobrym stanie :)

Czester nie zmianiam bo mi to wcale nie przeszkadza a jeszcze napewno się przyda ja nie rozumiem właśnie co to komu przeszkadza :mysli: a co do tunelu to jest igła bez ryski :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jeszcze tak jak piszesz ramka do biegow i bedzie cacy :naughty:

jakos nie zauwazylam zeby u mnie ktos narzekal na uchwyt na tel zeszly wlasciciel zamontowal funkwerk'a i nie narzekam ;)

dzialaj dzialaj czekam na nastepny aktual :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze tak jak piszesz ramka do biegow i bedzie cacy :naughty:

jakos nie zauwazylam zeby u mnie ktos narzekal na uchwyt na tel zeszly wlasciciel zamontowal funkwerk'a i nie narzekam ;)

dzialaj dzialaj czekam na nastepny aktual :wink4:

Wiesz to tylko zazdrośnicy się trzepiają o ten telefon :) :) nie mam pomysłu na następnego moda ale chyba bedzie to BOSE :) bo mnie oczywiście kiedyś SIEMIAN musiał zarazić dzwiekiem hehe

Opublikowano

Wszystkiego najlepszego Pawle :hi: dużo kasiorki na mody :kox:

Opublikowano

Nawet truskawki chwalą :good: 100 lat :hi: