Coleman Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 panowie do jakiej temperatury wytrzymuje klej poxipol ??
pastaldo Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 panowie do jakiej temperatury wytrzymuje klej poxipol ?? niema na opakowaniu? a co chcesz kleić?
mariuszsmietana Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 sa specjalne na temperature.... np technicol
Coleman Opublikowano 25 Października 2011 Autor Opublikowano 25 Października 2011 nie mam opakowania tylko tubki [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 14:49_________________________________________________pękł mi kaloryfer na złączeniu
Kowi87 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 odpusć sobie, u mnie nie utrzymał miesiac blaszki na filtrze powietrza pod macha, klejone na gładkim plastiku obudowy filtra :gwizdanie:
trezor4 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 odpusć sobie, u mnie nie utrzymał miesiac blaszki na filtrze powietrza pod macha, klejone na gładkim plastiku obudowy filtra :gwizdanie: moze dlatego ze za gladkie powierznie miales ?
Kowi87 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 odpusć sobie, u mnie nie utrzymał miesiac blaszki na filtrze powietrza pod macha, klejone na gładkim plastiku obudowy filtra :gwizdanie: moze dlatego ze za gladkie powierznie miales ? myśle ze nie , przetarte papierem ściernym i jeden uj :gwizdanie: póxniej uzyłem jakiegos technicznego kleju(próbki) od Ogra i do dzisiaj trzyma
Gość Prometeo Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 No ja bym kaloryfera nie naprawiał klejem. :gwizdanie: Czemu pękł ? Jeśli jest wadliwy to najbezpieczniej go po prostu wymienić. Ewentualnie zmienić wadliwe segmenty.
mariuszsmietana Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 masz odwage a co jak Cie nie bedzie w domu i klej pusci?
Hugo Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 To chyba się poxiliną takie rzeczy naprawia , a nie poxipolem
Kolkov Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 To chyba się poxiliną takie rzeczy naprawia , a nie poxipolem no właśnie, ja poxiliną pokleiłem wydech w Czinkłaczento i nic nie puściło
EndriuGiz Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 ja mam u siebie w sklepie klej taki płynny metal kleiliśmy metalowa pokrywę i trzymało jak ta lala
Luka3s Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 masz odwage a co jak Cie nie bedzie w domu i klej pusci? no tu się zgodzę z kolegą
trezor4 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 chlopaki nie ogladaliscie nigdy bajki sasiedzi bedzie dzialac
Coleman Opublikowano 25 Października 2011 Autor Opublikowano 25 Października 2011 ja mam u siebie w sklepie klej taki płynny metal kleiliśmy metalowa pokrywę i trzymało jak ta lala a ile za taki klej?? jak narazie trzyma kaloryfer gorący i jest ok wiem ze niebezpieczne to ale jakos trzeba było tym czasowo zrobić
EndriuGiz Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 ja mam u siebie w sklepie klej taki płynny metal kleiliśmy metalowa pokrywę i trzymało jak ta lala a ile za taki klej?? jak narazie trzyma kaloryfer gorący i jest ok wiem ze niebezpieczne to ale jakos trzeba było tym czasowo zrobić cos około 20 złociszy
mariuszsmietana Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 To chyba się poxiliną takie rzeczy naprawia , a nie poxipolem no właśnie, ja poxiliną pokleiłem wydech w Czinkłaczento i nic nie puściło musiales miec Czinkłeczento w holenderskim gazie... i z dywanikami z tesco
McBoss Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 ja mam u siebie w sklepie klej taki płynny metal kleiliśmy metalowa pokrywę i trzymało jak ta lala a ile za taki klej?? jak narazie trzyma kaloryfer gorący i jest ok wiem ze niebezpieczne to ale jakos trzeba było tym czasowo zrobić Rok temu klejem epksydowym zakleilem dziure w wydechu w A80 B4. Klej nie poscil do dzisiaj ! Dokladnie takim: http://www.hurtmet.pl/p4582_313_klej_epoksydowy_metalowy_300kg2x12ml.html
Coleman Opublikowano 25 Października 2011 Autor Opublikowano 25 Października 2011 ja mam u siebie w sklepie klej taki płynny metal kleiliśmy metalowa pokrywę i trzymało jak ta lala a ile za taki klej?? jak narazie trzyma kaloryfer gorący i jest ok wiem ze niebezpieczne to ale jakos trzeba było tym czasowo zrobić cos około 20 złociszy a gdzieś taki klej w sklepie mogę wyczaić czy tylko u Ciebie jest??
Rekomendowane odpowiedzi