Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gramy w BATTLEFIELD 3 » Lista graczy str. 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna osoba dołączyła do listy :evil:

To ja :decayed:

Muskel-FSC

Opublikowano
  • Autor

Tak jak było pisane wcześniej plusem jest to że można w 64 osoby grać, nie wyobrażam sobie takiej napierdaalanki :kox:[br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 23:48_________________________________________________

To ja :decayed:

Muskel-FSC

:naughty::good:

Opublikowano

Akcja niesamowita, ale moim zdaniem 64 graczy to juz troche za duzo, zostajesz czesto odstrzelony juz przy spawn :thumbdown:

Juz kilka razy rzucilem myszka bo mnie to do szalu doprowadzilo :tongue4:

Opublikowano

Widzę że większość już po przejściu kampanii ;) Jak dla mnie trochę za prosta i za krótka tym bardziej że zapowiadali że bedzie dłuższa od BFBC2 a nie odczułem tego chociaż jak dla mnie ciekawsza. Tak czy inaczej ja tą grę kupiłem dla multi a nie singla ;P

Chętnie z kimś CO-OP zagram bo broń można dodatkową odblokować do trybu multi.

Mój nick xYsiak platforma PC :)

Możemy zagrać CO-OP

Opublikowano

Dopisałem się.. Chociaż póki co zdążyłem przejść pierwszą misję...

Może dzisiaj przysiądę na dłużej..

Opublikowano

Nie wiem co Wy macie z tą kampanią :> Przecież BF to od zawsze gra multi i dla multi się ją kupuje. A singiel to tylko dodatek, w dodatku wymuszony :tongue4: Także nic dziwnego, że krótki bo zrobiony na odczepnego. Mnie to nie przeszkadza bo kampanii nawet nie mam zamiaru dotykać. Obadam najwyżej CO-OPa bo można guny do multi odblokować :decayed:

A co do rzezi na 64 osoby to zgadzam się, że czasem jest przegięcie bo giniesz na spawnie albo po przejsciu 3 metrów dopadają Cię strzały znikąd :decayed: Ale czasem fajnie odpalić sobie taką rozwałkę. Ja głównie pykam na conquest na 32, czasem jak się uda wbić, to na serwerach gdzie jest ok 40-50 slotów (szkoda że ich tak mało). Rush nie przypadł mi do gustu i gram w to raz na ruski rok :decayed:

Opublikowano

Chyba tez sie zaopatrze w oryginala BF3 na PC, zeby obczaic czy te multi naprawde takie fajne... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dopisałem się.. Chociaż póki co zdążyłem przejść pierwszą misję...

Może dzisiaj przysiądę na dłużej..

Poprawiłem by było ładniej :naughty:

Przysiądź bo warto :good:

Kup później wersję na PC to będziemy śmigać :naughty:[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 12:23_________________________________________________

Mnie to nie przeszkadza bo kampanii nawet nie mam zamiaru dotykać.

Kampania jest super i fajne misje tylko krótkie, zagraj sobie w to jeśli nie grałeś :wink4: [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 12:25_________________________________________________

Chyba tez sie zaopatrze w oryginala BF3 na PC, zeby obczaic czy te multi naprawde takie fajne... :naughty:

Ja chyba też :decayed:

Opublikowano

Kup później wersję na PC to będziemy śmigać :naughty:

Nie mam już Pieca... Tylko laptop. :wink4:

Opublikowano

To ci sie spoci ladnie ten laptop, ja mam pieca z GTX 260+ i po 30 min. GPU osiaga temp. rzedu 80°C, wiatrak kreci, ze mysle ze zaraz odleci :decayed: dlatego kupilem ARCTIC COOLING Accelero XTREME GTX Pro

http://www2.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=49234&agid=721&pvid=1195kiabqf_guexepna&ref=105&lb

Poza tym dosc czesto wywalilo mnie z gry moze wlasnie dlatego, ze karta sie spocila, ale wydaje mi sie , ze to raczej po stronie serwerow lezy.

Opublikowano

Panowie,

stworzyłem grupę A4-klub.pl - wysyłajcie requesty, będzie można organizować wspólne granie :)

W Batllelogu wybieracie na górze PLATOONS -> Find or Create Platoon. Nazwa: a4-klub.pl

Opublikowano

może ktoś napisać jak się do Battlelog zalogować :mysli:

nigdy nie korzystałem z tego cuda :)

mam konto na EA a przy logowaniu do Battlelog jest info, że musze kupić BF3 a przecież już kupiłem na PS3 :decayed:

Opublikowano

Muskel A jaki procek masz?? bo 260 GTX to na low :confused4:

Opublikowano

może ktoś napisać jak się do Battlelog zalogować :mysli:

nigdy nie korzystałem z tego cuda :)

mam konto na EA a przy logowaniu do Battlelog jest info, że musze kupić BF3 a przecież już kupiłem na PS3 :decayed:

Ja się zalogowałem danymi do konta EA :mysli: Spróbuj się tak zalogować, a w razie czego możesz po zalogowaniu 'aktywować' grę, w takim sensie, że podajesz klucz i dodaje Ci się do listy gier

Opublikowano

To ci sie spoci ladnie ten laptop, ja mam pieca z GTX 260+ i po 30 min. GPU osiaga temp. rzedu 80°C, wiatrak kreci, ze mysle ze zaraz odleci :decayed: dlatego kupilem ARCTIC COOLING Accelero XTREME GTX Pro

http://www2.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=49234&agid=721&pvid=1195kiabqf_guexepna&ref=105&lb

Poza tym dosc czesto wywalilo mnie z gry moze wlasnie dlatego, ze karta sie spocila, ale wydaje mi sie , ze to raczej po stronie serwerow lezy.

Nieee.. Ja gram na Ps3.

Nawet nie instaluje na lapku.. :wink4:

Opublikowano

Ja się zalogowałem danymi do konta EA :mysli: Spróbuj się tak zalogować

właśnie tak się loguje i nic :angry:

grę dodałem i nic :angry:

Opublikowano

Ja się zalogowałem danymi do konta EA :mysli: Spróbuj się tak zalogować

właśnie tak się loguje i nic :angry:

grę dodałem i nic :angry:

Nawet nie mów, bo będzie dym :naughty: :naughty:

Opublikowano

jaki masz @ i login pluss pass podaj na PW ja sprawdzę :wink4:

Opublikowano

tzn my co razem kupiliśmy nie możemy korzystac z battlelog'a :mysli:

Opublikowano

tzn?? jak kupiliście razem?? jeden login na jednego gracza..proste .EA ma takie zabezpieczenie przed multikontami