Kacza Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nic nie sprzedaje osobno Pany ... a jak sie nie sprzeda to kto wie czy o swapie nie pomysle
MASATO Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 kolego wrzuć jakieś fotki wnętrza jak możesz
David Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Kacza pisal cos o tym ze ma niebieskie wnetrze i nie chce pokazywac, nawet na otomoto nie ma pokazanego srodka :gwizdanie: poka ten srodek, przeciez nikt nie kaze Ci pokazywac wacka na formu juz ludzie widzieli srodek w takim kolorze
Tomasz Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Kacza pisal cos o tym ze ma niebieskie wnetrze i nie chce pokazywac, nawet na otomoto nie ma pokazanego srodka :gwizdanie: poka ten srodek, przeciez nikt nie kaze Ci pokazywac wacka na formu juz ludzie widzieli srodek w takim kolorze
Tas2die4 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Przygladalem sie temu autu na OtoMoto... teraz obczailem watek.. i widze,ze jestes ta sama osoba, ktorej sprzedalem Zete w tym roku (przyjechales tym Paskiem po nia)
Kacza Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Guuupki :> http://bikepics.com/pictures/2312744/ http://bikepics.com/pictures/2312742/ http://bikepics.com/pictures/2312741/ wneetrze bidne .. nie to co w niektorych klubowych a4rkach to nie ma co pokazywac [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 14:49_________________________________________________ Przygladalem sie temu autu na OtoMoto... teraz obczailem watek.. i widze,ze jestes ta sama osoba, ktorej sprzedalem Zete w tym roku (przyjechales tym Paskiem po nia) Jaki ten swiat maly
Kuna Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja bym łynkoł ten samochód. Tylko czemu to jest kombi ;(
Kuna Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dostałbym jakieś info na PW Ile przebiegu, jaka skrzynia (oznaczenie silnika), nie obraziłbym się jak bym dostał wykres z hamowni. Muszę się z tym przespać i pomyśleć czy kombi to dobra decyzja nie powiem miazga a kasa jest na takiego dieselka :gwizdanie: Auto jest malowane/oklejane? Bo to nie jest chyba oryginalny jego kolor EDIT: Homologacja na ciężarowy czyli ja musze reszte podatku za nią zapłacić?
Młody Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dostałbym jakieś info na PW Ile przebiegu, jaka skrzynia (oznaczenie silnika), nie obraziłbym się jak bym dostał wykres z hamowni. Muszę się z tym przespać i pomyśleć czy kombi to dobra decyzja nie powiem miazga a kasa jest na takiego dieselka :gwizdanie: Auto jest malowane/oklejane? Bo to nie jest chyba oryginalny jego kolor EDIT: Homologacja na ciężarowy czyli ja musze reszte podatku za nią zapłacić? A czytałes wypowiedzi ? nie widzisz na fotkach że ma inny kolor
jedrekx Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dawid, to AVF czyli ma skrzynie 6-biegowa
Kuna Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Już wszystko wiem, kosa na maxa. Gdyby sedan to brałbym bez marudzenia. Ale przy avancie muszę pomyśleć, przespać się z tym.
Kacza Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Luz ... mnie tam nie naglii do sprzedazy
niekrasz Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja bym łynkoł ten samochód. Tylko czemu to jest kombi ;( bedziesz mogl wozek dla dziecka wsadzic:)
Kuna Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nie krakaj, bo jak kupie avanta to moja pomyśli że chce zostać tatusiem
Rekomendowane odpowiedzi