Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] White Power B6 quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie sprzedaje osobno Pany ... :P a jak sie nie sprzeda to kto wie czy o swapie nie pomysle :D

Opublikowano

kolego wrzuć jakieś fotki wnętrza jak możesz :hi:

Opublikowano

Kacza pisal cos o tym ze ma niebieskie wnetrze i nie chce pokazywac, nawet na otomoto nie ma pokazanego srodka :gwizdanie:

poka ten srodek, przeciez nikt nie kaze Ci pokazywac wacka :decayed: na formu juz ludzie widzieli srodek w takim kolorze

Opublikowano

Kacza pisal cos o tym ze ma niebieskie wnetrze i nie chce pokazywac, nawet na otomoto nie ma pokazanego srodka :gwizdanie:

poka ten srodek, przeciez nikt nie kaze Ci pokazywac wacka :decayed: na formu juz ludzie widzieli srodek w takim kolorze

:polew:

Opublikowano

Przygladalem sie temu autu na OtoMoto... teraz obczailem watek.. i widze,ze jestes ta sama osoba, ktorej sprzedalem Zete w tym roku (przyjechales tym Paskiem po nia) ;)

Opublikowano

Guuupki :>

http://bikepics.com/pictures/2312744/

http://bikepics.com/pictures/2312742/

http://bikepics.com/pictures/2312741/

wneetrze bidne .. nie to co w niektorych klubowych a4rkach :) to nie ma co pokazywac :)[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 14:49_________________________________________________

Przygladalem sie temu autu na OtoMoto... teraz obczailem watek.. i widze,ze jestes ta sama osoba, ktorej sprzedalem Zete w tym roku (przyjechales tym Paskiem po nia) ;)

Jaki ten swiat maly :):hi:
Opublikowano

Ja bym łynkoł ten samochód. Tylko czemu to jest kombi :slina: ;(

Opublikowano

kombi też ładne ;)

Opublikowano

Dostałbym jakieś info na PW Ile przebiegu, jaka skrzynia (oznaczenie silnika), nie obraziłbym się jak bym dostał wykres z hamowni. Muszę się z tym przespać i pomyśleć czy kombi to dobra decyzja nie powiem miazga a kasa jest na takiego dieselka :gwizdanie:

Auto jest malowane/oklejane? Bo to nie jest chyba oryginalny jego kolor

EDIT: Homologacja na ciężarowy czyli ja musze reszte podatku za nią zapłacić?

Opublikowano

Dostałbym jakieś info na PW Ile przebiegu, jaka skrzynia (oznaczenie silnika), nie obraziłbym się jak bym dostał wykres z hamowni. Muszę się z tym przespać i pomyśleć czy kombi to dobra decyzja nie powiem miazga a kasa jest na takiego dieselka :gwizdanie:

Auto jest malowane/oklejane? Bo to nie jest chyba oryginalny jego kolor

EDIT: Homologacja na ciężarowy czyli ja musze reszte podatku za nią zapłacić?

A czytałes wypowiedzi ? nie widzisz na fotkach że ma inny kolor :chytry:

Opublikowano

Dawid, to AVF czyli ma skrzynie 6-biegowa

Opublikowano

Poszlo PW do kolegi ...

Opublikowano

Już wszystko wiem, kosa na maxa. Gdyby sedan to brałbym bez marudzenia. Ale przy avancie muszę pomyśleć, przespać się z tym.

Opublikowano

Luz ... mnie tam nie naglii do sprzedazy

Opublikowano

Ja bym łynkoł ten samochód. Tylko czemu to jest kombi :slina: ;(

bedziesz mogl wozek dla dziecka wsadzic:)

Opublikowano

Nie krakaj, bo jak kupie avanta to moja pomyśli że chce zostać tatusiem :polew::decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...