adi2255 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Mam w swojej Audi S-line fotele skóra z alkantrą, regulowane w bardzo wielu płaszczyznach i do tego pompowane ale na panelu nie mam przycisków od grzania foteli. Czy były wersje takich półskórzanych foteli bez grzania? Dodam że są one raczej oryginalne gdyż mam na wyposarzeniu czarną podsufitke, 3-ramienną kierownice itd (pakiet S-line).
domin79 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 ..niestety były i takie wersje stołków zajrzyj pod fotel czy masz zieloną kostke , jeśli nie z grzania pupa
adi2255 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 I potwierdziło się... niestety nie ma zielonych kostek.. no szkoda. Ale dzięki wielkie za podpowiedź.
audiKSP Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Koledzy mam fotele sline podgrzewane, elektryczne lędźwie, airbag. Chcę wymienić fotel kierowcy bo mi się zepsuł po całości. Znalazłem taki sam w dobrej cenie tylko gość nie wie czy on jest podgrzewany. Czy po ilości kostek i kolorach mogę poznać co w nim siedzi? Z posta powyżej wnioskuje że powinna być zielona kostka (grzanie), zółta (chyba airbag). Czy od lędźwi jest jeszcze jakaś oddzielna? Niestety gdy u siebie patrzę pod fotel to nic nie widzę bo jakoś jest schowana ta elektryka. Czy może ktoś podpowiedzieć mi ile i jakie kostki powinien mieć ten drugi fotel żeby był taki sam jak mój?
Lukasz_mk2 Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 od elektryki jest czerwona o ile się nie mylę (ale raczej nie )
majkel20 Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-b7-montaz-podgrzewanych-foteli-b6-b7-72006/ zielona - podgrzewanie czerwona - ele. fotela,lędzwi.pakietu oświetlenia czarna - czujnik pasów bezpieczeństwa żółta - poducha fotela
KingSlawek Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam. Pewnie moje pytanie wyda Wam się głupie, ale czy można tak po prostu odpiąć kostkę od fotela np. żółtą od Airbaga. Jaki sygnał odczyta wtedy moduł od poduszek, bo chyba jej nie uruchomi.
wrclaguna Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam.Pewnie moje pytanie wyda Wam się głupie, ale czy można tak po prostu odpiąć kostkę od fotela np. żółtą od Airbaga. Jaki sygnał odczyta wtedy moduł od poduszek, bo chyba jej nie uruchomi. Mozesz odpiać ale wtedy oczywiście wywali bład na zegarach i w sterowniku AIR BAG
Rekomendowane odpowiedzi