oras Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 witam, mam pytanie czy jest możliwość przełożenia kompletnego napędu z wersji quattro do wersji która nigdy go nie posiadała?:> i jeśli tak to co dokładnie trzeba przełożyć:. (skrzynia, most....icd ?) :gwizdanie:
Pulpit Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 przespawać podłogę :gwizdanie: nie przejdzie ten manewr w B5
McBoss Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 przespawać podłogę :gwizdanie: nie przejdzie ten manewr w B5 Probowales? 100% nie darady? Wiem, ze w B4 jest taka mozliwosc i wiele nie trzeba by przerzucic Q do budy gdzie nie bylo....
Pulpit Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Probowales? 100% nie darady? Wiem, ze w B4 jest taka mozliwosc i wiele nie trzeba by przerzucic Q do budy gdzie nie bylo.... Poczytaj troche tematów na forum w b6 też nie przejdzie chyba od b7 można dopiero takie manewry robić
soolek Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 W B5 nie przejdzie - inna podłoga. W B6/B7 jest to p&p - są już takie auta na forum.
pioteros Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Probowales? 100% nie darady? Wiem, ze w B4 jest taka mozliwosc i wiele nie trzeba by przerzucic Q do budy gdzie nie bylo.... Poczytaj troche tematów na forum w b6 też nie przejdzie chyba od b7 można dopiero takie manewry robić B6 to jest praktycznie to samo co B7 według mnie lepiej szukać angola w Quattro i ze swojego zrobić przekładke kierownicy i wnętrza
vdm Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 ciekawe czy ktoś jednak przespawał tą podłogę i zaszczepił tak oblegane w obecnych czasach, kultowe quattro
MARCIN607 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 ciekawe czy ktoś jednak przespawał tą podłogę i zaszczepił tak oblegane w obecnych czasach, kultowe quattro bez kombinawania przeżucić graty do angola a nie kombinować
kalik Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Kiedyś słyszałem, że trzeba przespawać podporę wału, a nikt tego nie zrobi tak, żeby nie było bicia.
davidoff82 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Koledzy robicie śmietnik z działu Warsztat! Czy to jest porada albo relacja z naprawy tudzież manual??? Po co ta dyskusja w tym wątku, dlaczego od razu nie został on przeniesiony lub usunięty. Koniec OT.
oras Opublikowano 28 Października 2011 Autor Opublikowano 28 Października 2011 powiedzial co wiedzial;]
Kowi87 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 powiedzial co wiedzial;] Dobrze powiedział, ten wątek nie ma racji bytu w tym dziale :gwizdanie: trza zgłosić do moderatora
soolek Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 No to który odważny W prawym dolnym rogu każdego postu jest odpowiedni link - trzeba klik i po sprawie. (Gdyby ktoś nie wiedział oczywiście).
Kowi87 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 No to który odważny W prawym dolnym rogu każdego postu jest odpowiedni link - trzeba klik i po sprawie. (Gdyby ktoś nie wiedział oczywiście). klinałem na swój post :polew: i wyskoczyło mi cos w zasadzie "przecież to nie ma sensu" :polew:
soolek Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 No to który odważny W prawym dolnym rogu każdego postu jest odpowiedni link - trzeba klik i po sprawie. (Gdyby ktoś nie wiedział oczywiście). klinałem na swój post :polew: i wyskoczyło mi cos w zasadzie "przecież to nie ma sensu" :polew: Porządny z Ciebie obywatel, skoro sam na siebie donosisz. To się chwali
MARCIN607 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 No to który odważny W prawym dolnym rogu każdego postu jest odpowiedni link - trzeba klik i po sprawie. (Gdyby ktoś nie wiedział oczywiście). klinałem na swój post :polew: i wyskoczyło mi cos w zasadzie "przecież to nie ma sensu" :polew: Kowi Ty stary pod pie r dala czu
adadur Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 dodam że quattro ma EDS a oska nie zawsze to ma (nawet jeśli ma to związany jest tylko z przednia osią) więc i wasz napęd będzie ciągle ułomny.
mech15 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 dodam że quattro ma EDS a oska nie zawsze to ma (nawet jeśli ma to związany jest tylko z przednia osią) więc i wasz napęd będzie ciągle ułomny. na 80 klubie jest mod: 80tka ośka, podmianka pompy na tą z EDS i auto elegancko rusza na śniegu
Rekomendowane odpowiedzi