Skocz do zawartości
IGNOROWANY

R8

Radek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprostu jesteście zazdrośniki i tyla jak "wam" nasze AFN'y dupska łoją na każdej krzyżówce i dlatego tak gadacie!!! :polew:

no ostatnio mialem wlastie takiego AFN-a na krzyzowce. koles podjechal i sie patrzy, np to ja lapie za kalendarzyk i juz chcialem wyciagac rake.... a tu koles robi przegazowe. kalendarzyk wrocil na swoje miejsce, wrzucilem 1 i... i... i szkoda ze nie mam wiekszych lusterek bo chcialbym widziec mine tego kolesia :polew:

w dodatku to byl sedan...

ale sie OT zrobilo... dobra koniec z tym :bicz:

Gość MorgothV8
Opublikowano

Dlka mnie może to być diesel, w sporcie najważniejsze osiągi...... ale fakt powinien ładnie mruczeć, ale nowsze diesle na wysokich obrotach brzmią podobno całkiem fajnie.....

Opublikowano

Obaczymy jak go zaprezentują :smiley: Narazie jestem sceptycznie nastawiony, ale przynajmniej mniej martwiłbym się o spalanie tego cuda :wink:

Opublikowano

Obaczymy jak go zaprezentują :smiley: Narazie jestem sceptycznie nastawiony, ale przynajmniej mniej martwiłbym się o spalanie tego cuda :wink:

jakbys sobie mogl pozwolic na taka bryczke to tez nie martwilbys sie spalaniem...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Heh miałem możliwosć na żywo oglądnąc tą fabrykę i proces produkcji wrażenia niesamowite, najlepsza sprawa to jak niemiaszek na hamownie wjechał i sprawdzał moc :th:ogólnie to manufaktura dziennie 20 sztuk sie produkuje.

Opublikowano

Panowie i oczywiscie panie proponuje poczytac o nowej audicy RS 4 to dopiero robi wrazenie :audi::thumbup: w polsce niedlugo ma wejsc w salonach. Ma kosztowac ponad 320 tys. :slina:. Pozdro i sie rs 4 bardziej podoba i jej moc :a4fan: . Pozdrwiam

Opublikowano

Dzwięk sinika przy pierwszym odpaleniu odrobinę mnie przeraził, ale za chwilę popłynęła piękna melodia :th:

Opublikowano

Panowie i oczywiscie panie proponuje poczytac o nowej audicy RS 4 to dopiero robi wrazenie :audi::thumbup: w polsce niedlugo ma wejsc w salonach. Ma kosztowac ponad 320 tys. :slina:. Pozdro i sie rs 4 bardziej podoba i jej moc :a4fan: . Pozdrwiam

Hhahahahah kolego to się obudziłeś.Przecież RS4 już dawno jest w sprzedaży :polew: I następnym razem pisz w odpowiednich tematach bo robisz śmietnik :bicz2:

Opublikowano

SŁUCHAJCIE 5 min temu chyba widziałem na zywo R8 :drool:

ale to sie prezentuje, szkoda ze tylko smignelo, szef aso chyba sie wozi

Opublikowano

SŁUCHAJCIE 5 min temu chyba widziałem na zywo R8 :drool:

ale to sie prezentuje, szkoda ze tylko smignelo, szef aso chyba sie wozi

byles pod takim wrazeniem, ze nie wiedziales czy to rzeczywiscie R8?? :wink4:

Opublikowano

Gdzie tą furmane widziałeś??

Opublikowano

mieszkam niedaleko aso u nas salony skody vw audi i porsche sa razem wiec przywyklem do widoku tych fur natomiast wlasciciel salonu mieszka ze 2km ode mnie i smiga porsche no i dosc ciezka noge ma, a to audi przelecialo z dosc duza predkoscia, jak stalem na ul zobaczylem strasznie niska czarna pantere ktora wyskoczyla z za winka 3mala sie jak przyspawana no i przemknela obok ze 160km/h i tylko odprowadzilem ja wzrokiem :drool:

Opublikowano

Potwierdzam, że pierwsze R8 dotarły już do salonów. W Auto-Viva w Wawie na Połczyńskiej stoi jeden grafitowo-srebrny na honorowym miejscu.

Opublikowano

ale ono boskie jest :drool:

Oj dzieki :D

Opublikowano

ale ono boskie jest :drool:

Oj dzieki :D

:bicz2:Ono osobiscie wole blondynki ale jak przejdziesz transformacje i bedziesz wygladal jak R8 to obiecuje ze poprosze CIE o reke :D
Opublikowano

Gordon Ramsey ma R8 ostatnio go widzialem na Chelsea, czas najwyzszy zeby Audi mialo taki sprzecik

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na początku pogłoski donosiły, że standardowo będzie montowany 500 konny 6.0l V12. Ten sam co wygrał Le Mans.

Niestety w R8 jest za malo miejsca na takiego potwora i zejdą do 326 konnego 4.2l V8. Też nieźle :)

Więcej tutaj: http://www.germancarblog.com/2007/06/audi-r8-coming-with-42-v8-tdi.html

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...