Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Moj Czarny AVANT na ViRuSiE :) , KW,19 Toureg koła , hydrografika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne wnętrze dużo zabawy miałeś z el. szybami?? Bo sam powoli zaczynam szukać gratów do przekładki:naughty: Jeszcze zmień na sufit z s4 i będzie full na koxie:kox:

Jak szukasz 215/35/18 mam 2 sztuki dunlop sp sport maxx prawie nówki po przejechaniu jakiś 2 tys. km, cena 900zł +kw:wink:

Opublikowano
  • Autor

Szafa ja elektryke miałem pełna :D ... wiec wiesz :P zabawy nie mialem dużo... w wyposażeniu tego audi do fulla nie duzo brakuje :P już dosłownie kilka pierdól :] . Patrz 1 str. :] a co do opon będe szuka używek bo ja do konca sezonu i poźniej fele na Sell idą :)

Opublikowano

odrazu inne auto:decayed: zazdroszcze Ci 4 szyb:slina: a tunel w jakim kolorze byl ze caly lokiec darles? Ja u siebie to zmienilem tylko gorna czesc lokcia i git:wink:

Opublikowano
  • Autor

Tunel szary :P teraz będzie czarny i łokieć czarna skóra tak do kompletu :D , nachodzi Mnie na czarne fele ale nie wiem czy to juz za dużo nie bedzie .

Opublikowano

moze ze mna chcesz sie wymienic?:wink::decayed:

Opublikowano

ile bym dał jakbym miał żeby miec taki środek:grin:

Opublikowano

fajny ten kombiak :dancing::dancing:

Opublikowano
  • Autor
moze ze mna chcesz sie wymienic?:wink::decayed:

hehe za co wymienić ?? :wink:

Dzieki za pozytwyne komy !! :cool:

Opublikowano

Wnętrze git, też bym w takim się powoził ;)

Opublikowano
Tunel szary :P teraz będzie czarny i łokieć czarna skóra tak do kompletu :D , nachodzi Mnie na czarne fele ale nie wiem czy to juz za dużo nie bedzie .

jeśli czarne fele to w polerze parapet zostaw, bo całe czarne zginą na aucie

Opublikowano

jeśli czarne fele to w polerze parapet zostaw, bo całe czarne zginą na aucie

Znów przy czarnych środkach felgi się optycznie zmniejszą:wink: Ja bym dał całe czarne a śrubki w chromie:naughty:

Opublikowano
  • Autor

Junior będe małował tylko środki felg a ranty w chromie zostają :) tak jak było.

Szafa a ci powiem ze to też nie jest glupi pomysł ale i tak śrubki sa na rancie to nic z tego nie bedzie widać.

Opublikowano
Szafa a ci powiem ze to też nie jest glupi pomysł ale i tak śrubki sa na rancie to nic z tego nie bedzie widać.

Tak, tylko mi chodziło o to by wszystko pomalować na czarno, ranty i bębny i wtedy śrubki się fajnie wyróżniają:wink:

XXR521_Flat_Black_with_chrom_rivet.jpg

Opublikowano
  • Autor

Oj nie nie :P aż tak to mi się nie podoba za bardzo wtedy karawan by sie zrobił :grin: co do koloru jeszcze sprawa otwarta , puki co na wymiane czeka olej filtry i pewnie coś wyjdzie znajać zycie :)

Opublikowano

jebnij na złoto, Szafa się ucieszy:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Heheh na BANK :D nie ma takiej opcji żebym taki kolor miał nie bede kserował czyjegoś koloru, wolał bym już różowe :wink:

Opublikowano

Heheh na BANK :D nie ma takiej opcji żebym taki kolor miał nie bede kserował czyjegoś koloru, wolał bym już różowe :wink:

hehe, fakt było by to kopiowanie ale akurat mi to lotto:decayed: Jak Ci się podoba kolor wal w złoto:wink: U mnie będzie teraz złoty z bbs e50 + polerka czoła i rantu:kox: Tylko że ja nie mam rh zw3:wink:

Opublikowano
  • Autor

Junior chyba rozwiałeś moje wątpliwości :) pewnie pojdzie w taki kolor .