Szuder Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 zatkało mnie... :oklaski: jest pięknie... :th:
Pablo7 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 WOW :th: Biały i czrna felga to bardzo dobre połączenie.
marcin j Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Jednak sam biały, bez czarnego widziałbym u siebie w garażu. Po za tym nie ma o czym gadać, maszyna przez wieeeelkie M. Szacunek za wkład. Pięknie.
dominikt Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 powtarzal sie nie bede KOPIE DUPE ;D hehe wiecej fot z produkcji W "doborowym" towarzystwie ; D - ten ursus niedlugo bedzie stawal na 2 kola
Grzegorz_C Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Bardzo ciekawy projekt, kolorek i wszsystko wszsytko jest Mega... " bialy jastrzab " jest klasą samą w sobie... pozazdrościć s4/rs4 Kozak i tyle :th: tak trzymać
Darkoz Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 brak mi slow... ale bandyte sobie wyrezales... MAX noty !! K O X !! Jeszcze raz kongratulejszons !!
lukaz_86 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 pieknie to wyszlo, koloru tylko pozazdroscic.. tylko cos na ostatniej fotce obok ursusa, prawy blotnik krzywo sie schodzi
franio Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 turbina 2000, spalanie 20 na 100, upokorzyć kierowcę bmw... bezcenne!
rotter Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 turbina 2000, spalanie 20 na 100, upokorzyć kierowcę bmw... bezcenne! piękne słowa :th: piękne autko :th: normalnie same piękności, gratuluje dobrego gustu
Maxxx Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Ja po chwili zastanowienia bym chyba jednak wrzucił inne felgi Może od nowego RS4? P.S. chyba się ostatnio mijaliśmy u Anrzeja w Unitronicu... Pozdrawiam
2fast4you Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Opublikowano 7 Marca 2008 felgi sie robia beda ori rs4 pomalowane w kolor phantom swarz czyli mega czern w polysku
Wąski Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Wariat!!! Niesamowity projekt.Super wygląda kupe kasy i pracy.Tak powinien wyglądać prawdziwy tuning :th: Jestem pełen podziwu :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Gratuluję
Maciek pm-motorsport Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Narescie niedługo ten projekt sie konczy Adam zaczynamy sezon
LuCaS_gr44 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 no piekne B5 AVANCIOR słuszna maszyna pozazdrościć oby jeździło długo wszystkie zmiany na plus czego wiecej można chcieć . . . bo chyba nie B6 :gwizdanie: poprostu zajebiaszcze
franio Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 pokarz się na Bemowie, pooglądamy :thumbup:
franio Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 ćwierć mili i dużo fajnych fur, które można podziwiać, a ta na pewno zrobi furrorę
marcin j Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 pokarz się na Bemowie, pooglądamy :thumbup: A co jest na bemowie??? Leze i kwicze Pan maciek killer nowicjusz nie wie o co cho fajnie to zrobiles
Nosb Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Detal : proponuje chromowane zarówki w lampy z przodu : lampa do konca zesrebnieje co "wychłodzi" całkowicie przód . Widac ogrom włozonej pracy. Dla mnie autko jest doskonałe wizualnie. Dachu bym chyba nie tykał a zostawil cały biały. Ale to kwestia gustu. Naprawde klasa i z gustem. Diody ? Mi sie podobają... Nie ma wioski wdg mnie Jedyna taka nietuzinkowa przeróbka w sumie a nadaje autku takiego charaktetu ze autko od razu zapada w pamiec Osobiscie chyba bym nie miał serca kroic tylnich błotników i potem to spawac i malowac Ale całosc tego wymagała Jeszcze raz powiem : KOSA! Czapki z głow
Rekomendowane odpowiedzi