Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Audi s4/rs4 :) AUTO DO SPRZEDANIA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z całym szacunkiem do projektu ..ale relingi satynowe to troszkę nie pasują :gwizdanie:

Czarne były by w sam raz :good:

Opublikowano

kur*** ale mnie zniszczyles naprawde pieknie wyglada ja mam zrobic ze swojej S4 a ty z S4 na RS4 zabiles mnie oby tak dalej 10/10 :cool1:

Opublikowano

maly rifresh :) auto bedzie do sprzedania myslicie ze kwota 42-45 nie bedzie wygórowana ? Doszly mi ori lusterka od rs4 ori srodek recaro z wytloczeniami rs4 oraz kierownica ori rs4 oraz galka zmiany biegow rs4

kilka fotek

41761448cn2.jpg

88409477or8.jpg

88276383mm7.jpg

88534916qr9.jpg

Opublikowano

kozak :good:

takie felgi własnie chce to siebie załozyc :)

Opublikowano

kur*** ale mnie zniszczyles naprawde pieknie wyglada ja mam zrobic ze swojej S4 a ty z S4 na RS4 zabiles mnie oby tak dalej 10/10 :cool1:

ale jak chcesz zrobic S4 ze swojej? SWAP planujesz??

Opublikowano

Nie czytałem całej story, ale rzeknij Adamie robiłeś strojenie na tych K04 w końcu, czy jest jak było?

Opublikowano

narazie brak czasu 317 koni i prawie 500 nm . W tej chwili jezdzi w awarii a dokladnie zimuje w cieplym garazu ja upalam bmw gdyz zalozony wiekszy tunel przeplywki i przeplywka od rs4 wiec mapy mu sie rozjechaly

Opublikowano

Respect kolego, za projekt :yeah:

Widać ze masz straszne "parcie" na audi - to dobrze, tylko wśród tylu napaleńców na forum może nastąpić depresja po oglądnięciu twoich fotek :buahaha:

Widzę, że mamy podobny gust :wink4:

Opublikowano

42-45 tys ? To jak dla mnie az za niska cena jak za takie autko .... :good: Gratuluje roboty

Opublikowano

wyyypasss :kox: gratuluje wykonania moim skromnym zdaniem juz wyglada super ale jak zrobisz tak jak te na dole to szacunken :notworthy::tongue4:

Opublikowano

Piękne cudo:)

Opublikowano

Jak dla mnie boomba... normalnie mnie zatkało tak mi sie podoba :notworthy:

Opublikowano

lustreka to porazka! poza tym wyglada slicznie. Jak czytam posty niektorych to az smiac mi sie chce jakie maja pojecie o s4/rs4 i do tgeo jeszcze sie madrza! hahaa....

Opublikowano

lustreka to porazka! poza tym wyglada slicznie. Jak czytam posty niektorych to az smiac mi sie chce jakie maja pojecie o s4/rs4 i do tgeo jeszcze sie madrza! hahaa....

czemu porazka ?

przeciez z tego co widze to sa ori lusterka od rs4 b5

chyba ze wolalbys takie ala m3 style :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...