Reggi Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam. Potrzebuję pomocy. Instaluję program Invitrogen potrzebny mojej żonie i przy instalacji wyskakuje mi coś takiego :wallbash: Pomoże mi ktoś z tym ustrojstwem ?
Luka3s Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 spróbuj ściągnąć dany plik DLL i wrzucić go do tego samego folderu w którym znajduje się instalka..mi czasem to pomagało
Pulpit Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 sa programy do naprawy bibliotek DLL
Sqizzy Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Invitrogen potrzebny mojej żonie wuja moskal często u Ciebie bywa... może pomoże :>
Reggi Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 spróbuj ściągnąć dany plik DLL i wrzucić go do tego samego folderu w którym znajduje się instalka..mi czasem to pomagało Tylko, że nie mogę tego pliku nigdzie znaleźć sa programy do naprawy bibliotek DLL Jakie ? Gdzie ?
Sqizzy Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 spróbuj znaleźć ten plik dll i dograć go
Reggi Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 Invitrogen potrzebny mojej żonie wuja moskal często u Ciebie bywa... może pomoże :> Może pozamiatac podjazd lub wyprowadzic psa mojej matki na krótki spacer
Sqizzy Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 jak się ten plik nazywa bo nie widać na zdjęciu?
Reggi Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 spróbuj znaleźć ten plik dll i dograć go Szukałem, nie ma akurat tego pliku w necie [br]Dopisany: Listopad 02, 2011, 09:49:50 _________________________________________________D/ime.dll
Sqizzy Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 http://abckomputera.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=56:naprawa-uszk-bibliotek-dll&catid=49:kat-porady-komputer&Itemid=104 spróbuj
Reggi Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 http://abckomputera.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=56:naprawa-uszk-bibliotek-dll&catid=49:kat-porady-komputer&Itemid=104 spróbuj Zrobiłem jak w poradniku - dalej jest błąd. Dodam iż jestem jakąś godzinę po formacie
Luka3s Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 to pozamiatałeś może za mocno [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 22:46_________________________________________________czekaj, spróbuje znaleźć tego dll'a u siebie na dysku
Wandej Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 sciagnij regcleanera i wyczysc rejestry. Wczesniej wykasuj caly program. Po uzyciu regcleanera albo czegos w ten desen zainstaluj znowu. moze zagada
g_egorz Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 http://www.dll-files.com/search.php?q=D%5Cime
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 http://www.dll-files.com/search.php?q=D%5Cime czy to jest to samo ?
Julo Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Ściągałeś instalkę z netu ? Spróbuj odpalić instalację w następujący sposób: 1. Prawym na .exe i sprawdź, czy na zakładce ogólne we właściwościach masz przycisk 'Odblokuj' - często pliki ściągane z sieci są blokowane przez vistę i w7 2. Uruchom jako administrator 3. Ewentualnie spróbuj odpalić w trybie zgodności (najpierw WinXP SP2, jeśli nie zatrybi to coś starszego, np. win NT)
hornet Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Domyślam się że windows jest 64bit a program pewnie chodzi pod 32 bit. Choćbyś nie wiem jak się napinał to program nie pójdzie.
Krzysztof Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Domyślam się że windows jest 64bit a program pewnie chodzi pod 32 bit. Choćbyś nie wiem jak się napinał to program nie pójdzie. Kłania się wirtualizacja.. XP wrzucić na na wirtualizator(np VMware Workstation) i nie ma problemu ze zgodnością x86 na x64.
Rekomendowane odpowiedzi