Gość mmcv Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 B8 z wycietym DPFem i katem (czyli pelny przelot) przelot jest jak nie ma tłumików nie no tak to dziekuje postoje .
PIXI Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 DonDemon czemu nic nie krzyczałeś że chcesz posłuchać dźwięku silnika bez "kata" .... Qfa nie skojarzyłem że to Ty :doh1:
DonDemon Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 DonDemon czemu nic nie krzyczałeś że chcesz posłuchać dźwięku silnika bez "kata" .... Qfa nie skojarzyłem że to Ty :doh1: Przed tym jak gadalismy kogoś udało mi się namówić chyba Tomiego790. Okazujue sue że wcale nie jest tak głośno jak myślałem, a nawet fajnie słychać turbinke przy schodzeniu z obrotów.
daniels Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 DonDemon czemu nic nie krzyczałeś że chcesz posłuchać dźwięku silnika bez "kata" .... Qfa nie skojarzyłem że to Ty :doh1: Przed tym jak gadalismy kogoś udało mi się namówić chyba Tomiego790. Okazujue sue że wcale nie jest tak głośno jak myślałem, a nawet fajnie słychać turbinke przy schodzeniu z obrotów. z obrotów u mnie jak schodzi to fajnie gwizda :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Piotrek98igo Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 fajnie to gwizda na przelocie jak schodzi z obrotow
simon__75 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Sorki za OT Dondemon tak na szybko mam pytanko jakie koszta trzeba przewidywać aby wrzucić BRD + FMIC + jakieś dobre pompki do kompletu :naughty: Coś za mną chodzi ostatnio ten temat Spoko nie ma problemu, sam chętnie się dowiem jakie to koszta, szczególnie, że u mnie się chyba na programie nie skończy.. :gwizdanie: Podłącze się do pytania... zwłaszcza o pompki do AVFa...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 nie zauwazyliscie ,ze ostatnio bardzo duzo jest avf na seryjnych pd z moca ~200
daniels Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 nie zauwazyliscie ,ze ostatnio bardzo duzo jest avf na seryjnych pd z moca ~200 no właśnie widziałem takie na forum
MAGIC87 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 no właśnie widziałem takie na forum decayed trzeba było nie wkladac lodu na FMIC.
daniels Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 no właśnie widziałem takie na forum decayed trzeba było nie wkladac lodu na FMIC. mam tylko zraszacz :polew:
PIXI Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 DonDemon czemu nic nie krzyczałeś że chcesz posłuchać dźwięku silnika bez "kata" .... Qfa nie skojarzyłem że to Ty :doh1: Przed tym jak gadalismy kogoś udało mi się namówić chyba Tomiego790. Okazujue sue że wcale nie jest tak głośno jak myślałem, a nawet fajnie słychać turbinke przy schodzeniu z obrotów. Ok , ale Tomek ma seryjną turbinę ..... a ja myślałem że chcesz dźwięku silnika z BRD i DP posłuchać :gwizdanie: Wpadaj na następnego spota to ogarniemy temat
jnx Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 no właśnie widziałem takie na forum decayed trzeba było nie wkladac lodu na FMIC. mam tylko zraszacz :polew: metanolu? :>
juby_p Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 no właśnie widziałem takie na forum decayed trzeba było nie wkladac lodu na FMIC. mam tylko zraszacz :polew: metanolu? :> FMIC zrasza ciekłym azotem a tłoki metanolem albo LPG:)
jnx Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 zakładał ktoś tu na forum jakiś snow performance ?
Flyer Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 zakładał ktoś tu na forum jakiś snow performance ? nie ma sensu
Rekomendowane odpowiedzi