KrzyHo Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Oto zdjęcia z szybkiej sesyjki mojego nowego autka. Audi A4 1.9 TDI 116 KM AJM 2000r. po II lifcie przebieg 171 tyś. (sprawdzony i potwierdzony) Autko posiada na wyposażeniu: - klimatronic, - tempomat, - 4 x AIR BAG, - 2 x elektryczne szyby, - domykanie szyb, - elektryczne lusterka, - centralny zamek, - ABS, - ASR, - 1/2 FIS, - halogeny, - aluminiowe felgi, - zmieniony końcowy tłumik (jeszcze w niemczech), - pakiet oświetlenie, - alarm, Dokonane zmiany: :th: - wymiana wszystkich pasków i napinaczy, - dywaniki do wnętrza, - ori felgi 16", - komplet opon Good Year Excellence 205/55/16, - podłokietnik,
marcin j Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Wiekszer felunie az sie prosza. autko ogolnie ladne.
banczes Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 ładna, ładna :th: koniecznie większy bucik i bedzie gites
freon Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Witamy kolejnego klekota:) Tym razem spod znaku miedzi:) Autko dość ładne, fajne wyposażenie, ale Twoja felga jest wg mnie tą, której najbardziej nie lubię. Bez urazy oczywiście, bo wszystko to jedynie rzecz gustu. Pzdr i szerokiej drogi!!!
Mariusz Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Witam.Autko jest na PIATKE Z PLUSEM tylko felgi niepasują do niego :th:
Reggi Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Fele wieksze , ściemka, zawiasik lekko w dół i juz jest git
johnybravo Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 nr 1 są fajne :th: [br]Dopisany: 13 Marzec 2008, 22:07 _________________________________________________ahaaa w ogóle fajna audiczka , widać ze zadbana , oby służyła jak najdłużej
Iverson Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 ładnie się prezentuje, osobiście zapodałbym jakies sprezyny obniżające min -30mm, i ściagnąlbym oznaczenia z tylniej klapy. co to masz za wydech, czy tylko same końcówki?? ładnie to wygląda.
Andys70 Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Cześć, Jakbyś zmieniał te nowe fele (16) na jeszcze nowsze (17) to daj znać. Te 16 są super, więc byłbym chętny. Pozdrówka. Andrzej.
miczek.mk Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Oto zdjęcia z szybkiej sesyjki mojego nowego autka. Audi A4 1.9 TDI 116 KM AJM 2000r. po II lifcie przebieg 171 tyś. (sprawdzony i potwierdzony) A tutaj albumik ze zdjęciami: http://krzysio133.fotosik.pl/albumy/401913.html Witam, Wasze auto ładnie wygląda, ale niestety przygody blacharskie były... pewnie kupiliście ją przede wszystkim ze względu na niski przebieg. Niech Wam służy jak najlepiej. Pozdrawiam.
miczek.mk Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 A z czego wnioskujesz że były przygody blacharskie?? Po czym poznajesz na zdjęciu, jak trafisz to o czym ja wiem (żaden wypadek), to zwracam honor . Pozdrawiam Co prawda ze względu na doświadczenie to ja powinienem być egzaminującym a Ty egzaminowanym, ale co tam, niech będzie po Twojemu. Odpowiem tak - sprawa widoczna gołym okiem na zdjęciach - dotyczy prawego boku. I pamiętaj, że nie powiedziałem, że Twoje auto wypadło z Boeninga w czasie lotu, tylko, że ma za sobą przygodę/przygody. Wiem, wiem, Twoje auto masz już 8 lat, i nie znasz jego historii dzień po dniu, więc dokładnie mi tego nie potwierdzisz, to nie jest ważne, ważny jest fakt. Widzę, że jesteś z Legnicy, nieraz jeżdżę przez to miasto, to możemy sprawę załatwić do końca, jeśli oczywiście zechcesz. Pozdrawiam Cię. miczek.mk
KrzyHo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Temat do zamknięcia i usunięcia. Autko zostało sprzedane.
Rekomendowane odpowiedzi